Velkommen til Eidetoppen 40!

Kopervik - Eidetoppen - Arkitekttegnet, unik og moderne villa - Fantastiske uteområder - Utsikt

Prisantydning:
 7 300 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
271/277 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  7 300 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Primærrom
271 kvm.
Bruksareal
277 kvm.
Bruttoareal
295 kvm.
Soverom
4
Tomt
781 m²
Kommune
Karmøy
GNR
68
BNR
366
Oppdragsnr.
1-0055/19
Finnkode
156219598

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Meget innholdsrik enebolig oppført over 2 funksjonelle plan, som inneholder:

1. etasje (BRA 126 m2): Hall/stue med trapp, 3 soverom, gang, bad, vaskerom og teknisk rom.

2. etasje (BRA 151 m2): Kjøkken/allrom, stue, soverom, bad, gjeste-wc og gang.

I tillegg er det oppført frittstående dobbel garasje (2014) med et BRA på 41 m2. Det er 2 gode boder i garasjen.

+- Standard

Gjennomgående materialbruk av høy kvalitet både innvendig og utvendig. Fasadenes kledning (Royal) som grånes, er et bevisst materialvalg som referer til de nærliggende lyngheiområdene. Den løftede bygningsdelen i midten markeres ytterligere med annen sølvgrå kledning (Accoya) og et sammenhengende vindusbånd øverst. Vinduene i antrasitt glir inn i den øvrige gråtoneskalaen. Innvendig er det utstrakt bruk av downlights og eik – Både oljet og hvitpigmentert for å skape variasjon. Nevnes bør også egendesignede dører, opalt glass, nøytrale og tidløse fliser og kunstnerisk utsmykning av Anna Kristin Ferking på fasade ved inngangsparti.

Planløsningen består av soner med glidende overganger. Villaens mange naturlige lyskilder møter deg først i hallen i første etasje. Nesten samtlige rom har vinduer til gulvet. Flott hall som går over i romslig TV-stue med mange innredningsmuligheter. Herfra er det monumental, belyst eiketrapp (140 cm bred) opp til hovedetasjen. I første etasje finner dere for øvrig tre soverom, delikat bad med badekar og dusjnisje, separat vaskerom og teknisk rom. Vaskerom har opplegg for vaskemaskin og stor innredning fra Multiliving med god skapplass. Høytrykkskomprimert sponplate, samt utslagsvask.

Hovedetasjen/andre etasje er selve hjertet i boligen. Dette planet har en meget behagelig og luftig atmosfære, takket være vindusbånd rundt stuen og store vindusflater. De store vinduene i stuen er selvvaskende. Her er stort kjøkken/allrom og stue med nydelige utsiktsforhold. Fra kjøkkenet er det adkomst til stor, sydvestvendt veranda hvor dere kan nyte søndagsfrokosten og den flotte utsikten. Lekker, velutstyrt og påkostet kjøkkeninnredning i heltre eik fra kvalitetsleverandøren Multiliving. Kjøkkenet har øy og integrerte hvitevarer fra Siemens og Miele. Store, gode arbeidsflater på benkeplate i corian. Kokende vann direkte fra kranen (Quooker), og såpedispenser innfelt i benk.

Foreldresuiten er plassert i hovedetasjen. Suiten har garderobenisje med integrert lys i LED, helstøpt badekar, luftebalkong og helfliset bad med dobbel, helstøpt servant i corian, dobbel dusj og baderomsinnredning i valnøtt fra Multiliving. Stedbygget sengegavl gir en romlig følelse mellom seng og garderobe. Etasjen har separat gjeste-wc.

Overflater har gjennomført bruk av få materialer. Innerdører i eik med innfelt opalt glass.
Gulv: Heltre eikegulv. Heltre eikelister. Fliser på gulv i foreldresuite, begge baderom, vaskerom og teknisk rom.
Vegger: Tapetserte flater og malte bygningsplater. Fliser på begge bad, samt vegg rundt badekar i foreldresuite.
Himlinger: Malte bygningsplater.

+- Beliggenhet

Velkommen til populære Eidetoppen i Kopervik! Hvis dere er på utkikk etter et nytt hjem i rolige, barnevennlige omgivelser, er Eidetoppen et ideelt valg. Topografien her gir gode utsiktforhold! Området er relativt nyetablert og består i hovedsak av nyoppførte boliger – Populært for barnefamilier. Eiendommen grenser til både lekeplass og friområde med tursti. Gangavstand til barnehage og kort vei til skoler og idrettsanlegg/Karmøyhallen.

Fra Eidetoppen 40 tar det drøyt 25 minutter å spasere til Kopervik sentrum, med alle fasilitetene som tilbys her. Kort kjørevei til Bygnes senter.

Stangelandsmarka ligger i området sør for Kopervik, og byr på et variert landskap med et mangfold av naturtyper. På en dagstur i marka kan du oppleve både fine skogsområder, åpne myr- og lyngheiområder, fjell og vann.

Rundt Kopervik er det flere flotte badeplasser, både til ferskvann og sjø. En kort kjøretur fra Eidetoppen ligger blant annet Fotvatnet, hvor dere i tillegg til fine turmuligheter også finner sandstrand og grillplass.

+- Omkostninger

182 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
194 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område innenfor kommuneplanen, samt reguleringsplan for Eidsbakkene (ID 343). Området er i kommuneplanen avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Området er regulert til bolig (felt B1). Kopi av planbestemmelser og plankart er vedlagt i salgsoppgaven.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i egen dobbel garasje, samt gårdsrom.

+- Adkomst

Fra fylkesveg 47: Ta av mot Kopervik sentrum (rv511) og deretter første til høyre inn på Øvre Eidevegen. Hold mot venstre i veiskillet. Ta til venstre i Eidetoppen og deretter første mulige vei til høyre. Boligen ligger som nr. 3 på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Antatt fundamentert på stabile masser. Gulvet på grunn er av betong. Støpt såle. Nedgravd parti mot nord/vest. Murparti mot vest og øst, som er utvendig pusset. Drenering som normalt fra byggeår. Drenerende masser. Bindingsverk i trekonstruksjonen. Etasjeskiller i tre. Vurderinger av øvre fasader er gjort fra bakkenivå. Noe stålreisverk. Utvendig kledning i god kvalitet. Royal kledning. Ubehandlet. Vinduer i tre. Isolerglass. Ytterdører i tre. Det er flatt tak på bolig, med fall mot taksluk/utløp. Taket er tekket med sarnafil. Takrenner og beslag i metall. Stor terrasse mot sør og vest.

Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av boligens tekniske tilstand.

+- Oppvarming

Energieffektivt, vannbårent varmeanlegg – Elektrisk. Varmeanlegget i denne boligen er et teknisk komplisert anlegg og holder høy kvalitet. Det anbefales for ny eier og sette seg inn i det mest nødvendige angående anlegget. Eier opplyser om at det rett etter innflytting ble oppdaget lekkasje på anlegget, men at dette ble reparert umiddelbart. På grunn av dette er det åpning i vegg i garderobe i foreldresuite.

+- Diverse

Vedr. eiendomsskatt: Denne boligen er fritatt fra eiendomsskatt i 5 år fra byggeår 2014 (ihht eigedomsskattlova §7 bokstav C). Eiendomsskatten vil påløpe fra 2020 og det må da påregnes en økning i de kommunale avgiftene.

Viktig i forbindelse med budgiving: Halvparten av eiendommen er under offentlig skifte. Oppnevnt bobstyrer har satt som vilkår 48 timers behandlingstid ved budgiving.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?