Velkommen til Vierdal 33!

Sveio - Vierdal - Idyllisk beliggende fritidseiendom - Kun 30 minutters kjøring fra Haugesund

Prisantydning:
 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
64/66 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1981
Primærrom
64 kvm.
Bruksareal
66 kvm.
Bruttoareal
73 kvm.
Soverom
2
Tomt
1627 m²
Kommune
Sveio
GNR
42
BNR
39
Oppdragsnr.
1-0026/19
Finnkode
180845441

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over én etasje + hems og inneholder:

1. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, gang, entré og utvendig bod.
Hems med disponibelt areal på 14 m2.

I tillegg er det utebod med utedo på eiendommen med et BRA på 3 m2.

+- Standard

Velkommen til Vierdal 33! Dette er en koselig hytte med god romløsning og hems. Eiendommen ligger rolig til med flott utsyn mot det vakre kulturlandskapet. Hytta er jevnlig vedlikehodt og holder en normalt pen hyttestandard. Utstrakt bruk av trepanel. Sosial, åpen kjøkkenløsning mot stue og svært god takhøyde i stuen. Mot vest er det anlagt stor og solrik terrasse. Her får dere mye hytte for pengene!

Hyggelig stue med store vindusflater og vedovn. Her er plass til både salong og spisegruppe. Adkomst til terrassen.

Velholdt og praktisk kjøkkeninnredning fra byggeår. Komfyr og kjøleskap medfølger. Varmtvannsbereder på 30 liter er plassert i benkeskap.

Hytta har to gode soverom. Selger har i tillegg hatt sengeplasser på hemsen.

Badet inneholder forbrenningstoalett, dusjkabinett, vask og speil. Flislagt gulv og varmekabler. Opplegg for vaskemaskin.

Vindfang og gang med plass til yttertøy. Fra gangen er det adkomst til hems via stige i takluke.

Godt med lagringsplass i uteboder.
Hytta har automatsikringer og ny type strømmåler.

Overflater:
Gulv: Trepaneler. Fliser på bad.
Vegger: Gjennomgående trepaneler
Himlinger: Trepaneler.

+- Beliggenhet

Hvis dere drømmer du om et landsted i rolige omgivelser, kan Vierdal være plassen for dere. Hytta ligger høyt og fritt i et landskap dekket av jorder, skog og mark. Fra stuen og terrassen er det nydelig utsyn mot området. Havet kan man også skimte i horisonten. Samtidig er det kort avstand til Sveio sentrum, hvor det er butikker, golfbane og andre fasiliteter. Sveio kommune har god kultur for både jakt og fiske, samt mange fantastiske turmuligheter! Fra eiendommen er det ca. 4 kilometer til den vakre Bømlafjorden i vest. Kjøreturen fra Haugesund til Vierdal tar omlag 30 minutter.

+- Omkostninger

24 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
37 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et LNF-område med omsorgssone for landbruk i kommuneplanens arealdel. Bestemmelsene til kommuneplanens arealdel gjelder.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen grunn, samt rett til å parkere 2 biler ved gårdsveien.

+- Adkomst

Fra Haugesund: Følg riksvei 47 nordover, og ta av mot venstre på fylkesvei 6 rett ved Sveio sentrum. Følg veien i ca. 3,5 km. Ta til venstre inn på Skiftestadvegen og følg veien i ca. 1 km. Ta så til høyre inn på Vierdal og kjør ca. 600 meter. Hytta ligger på høyre hånd (grusvei et lite stykke fra hovedveien opp til eiendommen). Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Antatt fundamentert på stabile masser. Drenering er antatt som normalt fra byggeåret. Innvendig gulv er høyere en terrenget utenfor, så det er trolig kun drenerende masser. Bindingsverk i trekonstruksjonen. Vurderinger av fasader er gjort fra bakkenivå. Utvendige overflater i liggende trepaneler. Saltak i trekonstruksjonen. Taket er tekket med shingel fra 2011. Etasjeskillere i tre. Vinduer i tre med trekarm. Isolerglass. Skiftet ved behov. Ytterdører fra byggeår. Terrasse i tre. Pipe i leca fra byggeår. Utvendig tekket med beslag av nyere dato. Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av boligens tekniske tilstand.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er vedovn i stuen.

+- Diverse

Ved kjøp av bolig plikter du som kjøper å undersøke boligen før kjøpet gjennomføres. Kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også de opplysninger selger alt har gitt om boligen. Vi oppfordrer derfor alle interessenter til å komme på visning, samt nøye gjennomgå prospekt, tilstandsrapport og øvrige dokumenter.

Gulvparti i stue mot sør har svikt. Dette bør undersøkes nærmere. Dette kan komme av at materialer har tørket og krympet noe, men dette vites ikke da konstruksjonen er fullt lukket.

Nåværende eier opplyser at det har vært observert mus i hytta. Som tiltak er det montert elektronisk musejager.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?