Velkommen til Leiråvegen 7!

Nedstrand - Stranda - Utsiktstomt med rammetillatelse for enebolig med carport (BYA 237 m2) - Ingen boplikt

Prisantydning:
1 700 000,-
Eiendomstype:
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 1 700 000,-
Eierform
Selveier
Tomt
1188 m²
Kommune
Tysvær
GNR
188
BNR
67
Oppdragsnr.
1-0025/19
Finnkode
156205256

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Beliggenhet

Nedstrand ligger der Boknafjorden og Vindafjorden møtest, skjermet for nordavinden og med en aldeles spektakulær natur. Nedstrand er et ekte sommerparadis, og fritidsboligene her er ettertraktet på begge sider av fjorden. Takket være ferjesambandet er det enkelt å komme seg fra Stavanger og Ryfylket til Tysvær.

Eiendommen har en super beliggenhet med flott utsikt mot Nedstrandfjorden, i et rolig og samtidig sentrumsnært område. Spaserturen ned til Nedstrand sentrum tar bare noen få minutter.

Med alt fra fiskerike fjorder, sandstrender, frodig skog og vakre fjelltopper skal det godt gjøres å kjede seg i Tysvær. Nevnes bør den langgrunne og barnevennlige sandstranda på Leirå (i gangavstand fra eiendommen), klatreparken i Nedstrand, Himakånå, Lammanuten og Borgøy. I Nedstrand sentrum finner dere i tillegg Cafénais med hyggelig atmosfære og god mat.

+- Omkostninger

42 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr

———————————-
43 752,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Gjeldende regulering: Reguleringsplan for Øverland. Eiendommen ligger i et område regulert til frittliggende småhus (B10).

Utdrag fra reguleringsbestemmelsene:
1.1. Byggeområde for frittliggende småhusbebyggelse:
§1: Innenfor bustadområde B1-B10 kan det på kvar tomt byggjast ein bustad i 1 etasje. Der terrenget etter kommunen sitt skjønn ligger til rette for det, kan det tillatast eigen leilighet i underetasjen i samsvar med byggjeføresegnene.
§2: Tillate bebygd areal (BYA) er 25% inkl. garasjar.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Adkomst

Fra Nedstrand sentrum: Følg hovedveien østover i ca. 700 meter og ta til høyre inn på Leiråvegen. Hold til høyre i veiskillet. Etter ca. 100 meter ligger tomta på ventre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Flott beliggende utsiktstomt på Stranda i Nedstrand, kun noen hundre meter fra Nedstrand ferjekai, med nydelig utsikt mot Nedstrandsfjorden.
Eiendommen er svært sentralt, og samtidig rolig og harmonisk beliggende, tilbaketrukket fra det yrende livet i sentrum.

Fra eiendommen kan man spasere til barnevannlig, langgrunn badestrand og nydelige tur-/rekreasjonsområder, butikk og båthavn.

Det er utstedt rammetillatelse for arkitekttegnet og meget spennende bolig med carport (arkitekt Tommie Wilhelmsen). Det er ikke boplikt i Tysvær kommune.

Rammetillatelsen omfatter:
Bebygd areal: 237 m² (inkludert 18 m² for biloppstillingsplass)
Bruksareal: 201 m2
Takform/takvinkel: Flatt tak
Avstand til nabogrense: Meir enn 4 meter
Avstand til veg: Om lag 20 meter
Teknisk anlegg: Kommunalt vatn og avløp
Pipe: Ja
Plangrunnlag: Reguleringsplan – bustadområde

Rammetillatelse og forprosjekt kan bestilles hos megler, og forprosjektets dokumenter ligger i tillegg sammen med bildene i nettannonsen. Det gjøres oppmerksom på at rammetillatelsen bortfaller hvis tiltaket ikke igangsettes innen 3 år, eller hvis tiltaket stopper i lengre tid enn 2 år, jfr Plbl. §21-9. Rammetillatelsen er datert 24.11.2017. Igangsettingstillatelse kan først gis når det foreligger godkjent rørleggermedling for tiltaket.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?