Velkommen til Peer Gynts veg 18!

Haugesund - Sakkestad -
Stor familiebolig med garasje og godkjent utleiedel - God tomt!

Prisantydning:
kr 3 590 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
258/284 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 590 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1975
Primærrom
258 kvm.
Bruksareal
284 kvm.
Bruttoareal
310 kvm.
Soverom
3
Tomt
1226 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
35
BNR
1198
Oppdragsnr.
219271
Finnkode
154359149

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig oppført over to etasjer + koffertloft/kryploft, som inneholder:

1. etasje: Stue, hagestue, kjøkken, hovedsoverom med bad og soverom nr. 2 benyttet som garderobe/omkledningsrom.

Underetasje: Gjestefløy med egen inngang, entré/vindfang, kjøkken, stue, soverom og bad. Øvrige rom tilhører hoveddelen; Entré/vindfang, hall, kjellerstue, gjestetoalett og vaskerom. Garasjerom.

+- Standard

Velkommen til Peer Gynts veg 18! Boligen ligger i et trivelig, familievennlig nabolag. Eiendommen har flotte uteområder og gir et herskapelig uttrykk. Nydelig, frodig hage med prydbusker, fuglebad, og vakre blomster i samspill med glasserte takpanner.

Boligen er normalt og jevnlig vedlikeholdt både utvendig og innvendig. Standardmessig vil man generelt måtte påregne visse oppgraderinger. Boligen er svært rommelig og innholdsrik – ideell for en barnefamilie. Her er flere meget romslige stuer. Tidligere var 2. etasje innredet med tre soverom, og man kan tilbakeføre hvis man har behov for flere soverom enn huset er innredet med i dag.

I 1. etasje var det godkjent utleieleilighet med egen inngang. Nåværende eier har imidlertid åpnet opp veggen mot hallen slik at det er blitt en gjestefløy tilknyttet resten av huset. I den forbindelse forblendet eier også toalettet på badet i gjestefløyen. Dette må eventuelt omgjøres hvis man ønsker å tilbakeføre gjestefløy til utleieleilighet.

Hovedetasje/1. etasje:
– Stor stuesone med mange innredningsmuligheter. Stuen fremstår som en særdeles romslig og sosial arena. Åpen peis. Adkomst til hagestue. Fra hagestuen er det utgang til solrik terrasse over garasjen.
– Kjøkken med spiseplass. Innredning med profilerte speilfronter. Ventilator over komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap. Fra kjøkkenet er det egen inngang fra baksiden av bygget (del av kjøkken var tidligere vaskerom).
– Hovedsoverom med adkomst til altan og eget bad.
– Romslig garderoberom (godkjent soverom).
– Stuesone ved hovedsoverom har tidligere vært soverom nr. 3.
– Bad tilknyttet hovedsoverom er helfliset og inneholder dusjnisje med glassdører, klosett og dobbel servant nedfelt i spansk baderomsmøbel med skap og speil.

Underetasje, bestående av hoveddel og gjestedel.
Hoveddel:
– Vindfang og stor hall med flisbelagt gulv. Det er varmekabler i hallen. Herfra er det trapp opp til 1. etasje.
– Romslig kjellerstue med åpen peis.
– Gjestetoalett med servant og klosett.
– Vaskerom med utslagsvask, varmtvannsbereder på ca. 200 liter, opplegg for vaskemaskin. Stoppekran med vannmåler. Tapet på vegger og fliser på gulv med sokkelfliser.

Gjestedel (formelt godkjent utleiedel):
– Egen inngangsdør. Vindfang/entré med plass til ytterklær og sko.
– Trivelig, lysrik stue.
– Kjøkken har innredning med speilfronter i beiset treverk. Ventilator over komfyr.
– Soverom med klesskap og plass til dobbeltseng.
– Helfliset bad med servant og dusjnisje med glassdører.

+- Beliggenhet

Trivelig, tilbaketrukket beliggenhet i veletablert boligområde på Sakkestad, sør i Haugesund. Strategisk beliggenhet med kort vei til det aller meste; Herunder Haugesund sentrum, Karmøy og bomfri strekning til både Oasen Storsenter og handelsområdet Raglamyr. I nærområdet ligger blant annet idrettsanlegg, barnehage (Espira Bjørgene) og «Isdammen». Fra eiendommen er det kun noen minutters kjøring til Norheimskogen med fantastiske rekreasjons- og turmuligheter.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
99 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som blant annet er regulert til småhusbebyggelse og offentlig/privat tjenesteyting (RL 1326). Her gjelder også kommuneplan 2015 med tilhørende kommunedelplan. Eiendommen er i planen avsatt til boligbebyggelse. Tomta grenser blant mot Bjørgene sykehjem mot sør.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje under terrasse og i gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Karmsundgata, retning sør: Ta av ved Toyota og kjør under Karmsundgata retning Bjørgene sykehjem. Ta første vei til venstre og deretter første vei til høyre, inn på Peer Gynts veg. Eiendommen ligger som nr. 3 på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Boligen har varmepumpe i hall (luft til luft), panelovner og to åpne peiser. Det er gulvvarme i hall og stue i underetasjen tilhørende hoveddelen.

VIKTIG! Det er oljefyr med oljetank i garasjen. Fra 2020 er det ikke lengre lov å bruke fossil olje eller parafin til oppvarming av boliger i Norge. Det må påregnes kostnader forbundet å få tanken fjernet/sikret. Det er mulig å søke om støtte (25%) til alternativ oppvarming/fjerning av oljeanlegg på enova.no

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Jurist/Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99 24 69 65

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?