Velkommen til Røyksundkanalen - Mostravegen!

Bømlo - Røyksundkanalen -
Prosjekterte fritidsboliger i særdeles idylliske omgivelser til sjø

Prisantydning:
kr 2 590 000,-
Eiendomstype:
FRITIDSBOLIG
P-rom/BRA:
104/104 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 590 000,-
Eiendomstype
FRITIDSBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
104 kvm.
Bruksareal
104 kvm.
Soverom
4
Kommune
BØMLO
GNR
11
BNR
108
Oppdragsnr.
218460
Finnkode
129772465

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Prosjekterte frittliggende fritidsboliger som ligger tilbaketrukket og skjermet med flott utsikt til skjærgården rundt. Her ligger man tilbaketrukket og rolig i forhold til fellesarealene, men likevel bare et steinkast unna badestranden og båthavnen. Hyttene er lagt slik at man skal kunne nyte privatlivets fred, eller lett ta del i aktivitetene i og rundt badeviken.

Den første hytten er oppført og er tenkt som en visningshytte for hele det kommende prosjektet i Røyksundkanalen.

Hyttene oppføres over to plan og inneholder: Vindfang, 3 eller 4 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken samt loftstue.

Hver av fritidsboligene er planlagt for at hele familien skal kunne være sammen, men samtidig slik at det er mulighet for å trekke seg litt unna om man for eksempel vil lese en god bok, eller hvis barna vil leke og spille på hemsen. Alt skal her ligge til rette for en lang og fin sommer i sjøkanten.

Første byggetrinn består av 10 frittliggende fritidsboliger, type A og B

+- Standard

Planløsning og størrelse på hver boligtype vises på egne plantegninger

Bildene er fra visningshytten.

Alle boligene leveres med lys og moderne standard, hvor man søker å holde en lett og sommerlig stil over det hele.

Gulv i alle oppholdsrom får 1-stavs eikeparkett som vil stå seg godt til det maritime miljøet. Vegger males i moderne farger slik at det hele blir lyst og lekkert.

Baderom får flislagt gulv med varmekabler. På badene blir det tidløs Dansi innredning i 90 cm bredde, og dusjløsning blir levert klar til bruk med 90 X 90 cm dusjdører.

Kjøkken leveres med Drømmekjøkken Harmoni innredning etter vedlagte plantegninger. Hvitevarer følger ikke leveransen, slik at man selv kan velge type og nivå på disse.

Planløsningen for alle boligene er lagt opp rundt stue/oppholdsrom med store vinduer mot sjøen, og med direkte utgang til terrasse. Da får man den gode kontakten mellom ute og inne som er så viktig for å nyte sommeren til fulle.

Det vil bli mulighet for å gjøre egne tilpasninger for å sette et personlig preg på innredningen. Endrings- og tilleggsbrosjyre blir tilgjengelig i god tid før byggearbeidet starter for hver enhet.

+- Beliggenhet

Røyksundkanalen

Tanken bak prosjektet i Røyksundkanalen er å gjenskape den gode atmosfæren som kjennetegner mange småsteder langs kysten. Her skal det være fred og ro, samtidig som det legges opp til et aktivt friluftsliv for dem som ønsker det. Det blir lagt opp til at gangveiene skal være gruslagt, med gul- rød- og hvitmalte hus, små hageflekker utenfor leilighetene og med mulighet for å sette opp stakittgjerder mot fellesarealene.

Det skal være mulig å være privat innenfor sin egen hageflekk, eller slå av en prat over stakittgjerdet med folk som går forbi.

Samtidig som man skal kunne ha sitt privatliv, er stranden, marinaen og gjestehavnen aldri langt unna. Fellesarealene rundt badeviken vil danne sentrum for området, med det naturlige samlingspunktet innerst i viken. Det vi bli gruslagte gangstier i smugene mellom husene, og langs badeviken utover mot svabergene og småbåthavnen. På neset ved marinaen vil det bli et større friområde i parken mellom furutrærne.

Vi ønsker å skape et sommerparadis for barn, hvor de kan samle glade ferieminner før skolestart til høsten. Samtidig skal det være et sted hvor voksne i alle generasjoner kan senke skuldrene og la roen senke seg. Et eget sted borte fra hjemme, hvor man kan samle ny energi til en ellers krevende hverdag.

Badeviken
Badeviken vil være selve kjernen i hele prosjektet. Her skal barn kunne bade trygt, samtidig som man kan sitte på terrassen og ha god oversikt.

Viken er vendt mot sør, hvilket gir topp solforhold hele dagen, fra morgen til kveld. Her skal man virkelig kunne senke skuldrene og bare nyte tilværelsen ved sjøen.

Marina og båthavn

Området rundt Bømlo og Sunnhoradalandsbassenget byr på utrolig mye spennende for folk som vil ut og oppleve naturen. Enten det er fottur i marka, sykkeltur eller båttur finnes mange flotte steder å oppsøke.

+- Omkostninger

7.500,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
8.752,- (omkostninger totalt)

Tomteverdi er satt til kr. 300.000,-

Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Kommuneplan er vedtatt 18.03.2013 ifølge Bømlo kommune.

Reguleringsplan, id 201103 Skogbu, vedtatt 23.09.2013, med arealformål konsentrert fritidsboliger.
Se vedlagte planopplysninger for informasjon om hvordan området vil kunne bli utbygget.

Det foreligger ikke mindre vesentlige reguleringsendringer som ikke er oppdatert i plankartet.

Det er ikke startet reguleringsarbeid for tilliggende som vedkommer eiendommen.

+- Parkering

Parkering vil tildeles like utenfor de enkelte fritidsleilighetene eller på felles parkeringsplass. Gjesteparkering på felles parkeringsplass.

+- Adkomst

Adkomst avhenger av om man kommer fra nord eller sør. Felles for alle er at man fra Føyno følger skilting mot Bømlo. Ta til høyre i rundkjøringen, følg Bremnesvegen og tar til venstre inn Mostravegen. Følg denne ca. 1,8 km, ta til venstre og fortsett ca. 300 meter før man kommer til prsjektområdet.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler på gulv på bad. Det er ikke varmekilder i alle oppholdsrom.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?