Velkommen til Mjåsundvegen 6!

Haugesund - Gard -
Lekker familiebolig med stor, flott hage og sydvendt terrasse - Garasje/anneks på 45 m2

Prisantydning:
kr 4 500 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
168/168 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 500 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1960
Primærrom
168 kvm.
Bruksareal
168 kvm.
Bruttoareal
279 kvm.
Soverom
4
Tomt
942 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
26
BNR
466
Oppdragsnr.
219148
Finnkode
146254574

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig med tre innredede etasjer, som inneholder:

1. etasje: Hall, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, wc og gang.

Kjelleretasje: Rom benyttet som kjellerstue/soverom, bad, vaskerom og gang.

2. etasje: Rom benyttet som loftstue, loftstue/soverom, gang og kott.

I tillegg er det oppført garasje/anneks på eiendommen med et BRA på 45 kvadratmeter. Bygget ble oppført i 2007, i følge eier, og er foruten garasjerom innredet som treningsrom.

Det er også redskapsbod/lekehus på eiendommen med et BRA på 5 kvadratmeter, samt stor bod under eneboligens terrasse.

+- Standard

Er dere på utkikk etter en familiebolig med flott, tidsriktig standard, hvor dere kan flytte rett inn uten å stresse med omfattende oppussing? Da er det virkelig verdt et besøk i Mjåsundvegen 6. Boligen har en svært funksjonell planløsning med blant annet to stuer, fire soverom, to bad, separat vaskerom og gjeste-wc. Innredningen er smakfull og gjennomført; Pene overflater, flott kjøkken fra 2014, samt utstrakt bruk av parkett, varmekabler, fliser og profilert listverk med mer. Det er LED downlights i himling i store deler av hovedetasjen. I tillegg kan boligen skilte med stor, sydvendt terrasse, frodig, plenbelagt hage og garasje/anneks med et bruksareal på hele 45 m2. Mjåsundvegen 6 har en familievennlig beliggenhet på Gard, med kort vei til det aller meste!

2001-2019: Ny drenering på boligdel, isolert utvendig på grunnmur, nesten all kledning er byttet, vinduer, belegningsstein i gårdsrom og ny garasje, nye avløp- og vannrør, nytt el-anlegg, bad, kjøkken.

Hovedetasje: Den luftige hallen gir umiddelbart et godt førsteinntrykk! Gulvet er flislagt og har varmekabler. Det er installert god skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko.

Romslig, lysrik stue med flere innredningsmuligheter. God plass til både salong og spisegruppe. Store vindusflater. Dekorativ peis med plassbygget vedhylle. Det er flott Merbauparkett på gulv i stue/kjøkkensonen og lekre taklister. Fra stuen er det utgang til herlig, solvendt terrasse.

Sosial, åpen kjøkkenløsning mot stue. Tidløs kjøkkeninnredning i hvit høyglans fra IKEA med integrerte hvitevarer fra Miele. Følgende er integrert: Platetopp, komfyr, kaffemaskin, oppvaskmaskin. Flott, fritthengende ventilator fra Røroshetta med lys. Side-by-side kombiskap med doble dører, kjøleskap, fryser samt kaldt vann- og isbitfunksjon. Hvit, høyglans benkeplate med underlimt kjøkkenvask og kildesortering.

Hovedetasjen har 2 gode soverom.

Helfliset, innholdsrikt baderom i hovedetasje. 2 tøffe vasker med elektroniske servantbatterier fra Oras. Stor og god dusjnisje (110×100) med vegger i herdet glass fra Porsgrunn. Dusjnisje har sort kulestein på gulv. Vegghengt toalett og bidé fra Porsgrunn. Flott badekar (75×170) med blandebatterier fra Vikingbad.

Wc-rom med dekorative gulvfliser og opp på endevegg samt flott speil. Vekselpanel som brystning. Vedhengt toalett fra Porsgrunn. Baderomsmøbler fra Ifø med Oras blandebatteri.

Kjelleretasje: Egen inngang til vaskerom, bad, gang og soverom/stue. Det er varmekabler i gulv i hele innredet del av kjeller, med unntak av vaskerom.

Helfliset baderom med dekorfliser fra Villeroy & Boch. Baderomsmøbler med heldekkende vask. Badekar og vegghengt toalett. Varmekabler i gulvet. Dampstyrt ventilasjonsvifte.

Loftsetasje: Loftstue og soverom/kontor med skråtak. Det er takvindu og tv-uttak i stuen.

Innredning av lofts- og kjelleretasje er ikke byggemeldt/godkjent, men rommene er innredet og benyttet slik beskrevet ovenfor.

Overflater:
Gulv: Parkett, fliser.
Vegger: Malte plater, malte/tapetserte plater og trepanel.
Himlinger: Malte bygningsplater og panel.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger meget barnevennlig til, i et veletablert og trivelig boligområde på Gard.

Kort vei til flere av byens flotteste tur- og rekreasjonsområder, herunder Vangen, byheiene og Kvalsvik. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Skeisvannet. Her er det barnevennlig badeplass, stupetårn, plen og flott opparbeidet lekeområde for de minste.

Haugesund har investert mye i idrett og fritid de siste årene. Dette gjenspeiler seg i de mange anleggene i Haugesund idrettspark. Her har man blant annet kunstgressbaner, svømmehall, klatrehall og friidrettsarena. Idrettsparken ligger på sydsiden av Skeisvannet, i gangavstand fra Mjåsundvegen 6.

Trygg og rolig skolevei til Gard barneskole (1.-7. klasse), samt kort vei til barnehage og Gard senter. På Gardsenteret finner dere blant annet lege, Meny med ferskvaredisk, apotek og frisør.

+- Omkostninger

112 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
124 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Gjeldende regulering: Reguleringsplan 867 og 1327. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke F og oppvarmingskarakter GUL

+- Parkering

Parkering i egen garasje, og ellers god plass i gårdsrom.

+- Adkomst

Fra riksvei 47 retning nord – Ta til høyre i rundkjøringen ved Essostasjonen/Gard senter mot Gard. Ta deretter første til høyre inn på Mjåsundvegen. Følg veien i ca. 100 meter. Eiendommen ligger deretter på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyrt. Det er plassbygget peis i stue og kjellerstue. Luft/luft varmepumpe er installert i boligen. Det er varmekabler i gulv i hall, gjeste-wc og bad i første etasje. Innredet kjeller har varmekabler i alle rom, unntatt vaskerom.

Kontakt

Asbjørn Hovland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
asbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 30 77 90

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?