Velkommen til Kittilhaugen 15!

Karmøy - Kopervik -
Stor, arkitekttegnet villa med nydelig sjøutsikt

Prisantydning:
kr 3 990 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
235/245 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 990 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1981
Primærrom
235 kvm.
Bruksareal
245 kvm.
Bruttoareal
276 kvm.
Soverom
6
Tomt
1083 m²
Kommune
KARMØY
GNR
66
BNR
507
Oppdragsnr.
219141
Finnkode
145898080

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Stor enebolig oppført over 2 innredede etasjer, som inneholder:

1. etasje/hovedetasje: Vindfang, hall, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og vaskerom.

Underetasje er delvis innredet med hybel. Det øvrige arealet tilhører hoveddelen.
Hybelen inneholder: Vindfang, stue, kjøkken, soverom og bad.
Hoveddelen av underetasjen inneholder: 2 soverom, kjellerstue, bad, hobbyrom og 3 boder.

I tillegg er det garasje med et bruksareal på 27 kvadratmeter.

+- Standard

Kittilhaugen 15 er en perle av en eiendom, beliggende høyt og fritt med nydelig utsikt mot Karmsundet. Den særpregede og innholdsrike villaen ble oppført i 1981, tegnet av arkitekt Gismervik. Hovedetasjen er dedikert til de flotte utsiktsforholdene – Her er orkesterplass mot sjøen, takket være de store vindusflatene. Prikken over i’en er eiendommens fantastiske, velpleide uteområder, med solrike terrasser, utebelysning, levegger og idyllisk hage. Eiendommen har kun vært i én families eie siden byggeåret – Dette er med andre ord en sjelden mulighet.

Hovedinngangspartiet gir et meget godt førsteinntrykk. Det er anlagt stor, skjermet og treplatting omkranset av frodige, vakkert opparbeidede bed og slyngplanter. God plass til lounge og andre utemøbler.

I vindfang og hall er det gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko. Gulvet i vindfanget er dekket med slitesterke klinkerfliser.

Videre ankommer man stuen, et av boligens beste utsiktspunkt. Stuen er en romslig og sosial arena med mange innredningsmuligheter. Kombinasjonen av god takhøyde og rikelig naturlig lysinnsig gir en spesielt behagelig og luftig atmosfære. Den store teglstenspeisen er flott å se på, samtidig som den tilfører hygge og varme på kalde høst- og vinterkvelder.

På kjøkkenet kan man også nyte utsikten, mens man lager mat. Tidløs, pen innredning fra Norema i grå utførelse. Integrert oppvaksmaskin og ventilator. Godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Mulighet for frokostbord. Gulvet er flislagt og enkelt å holde rent.

Hovedetasjen har til sammen 3 gode soverom. Foreldresoverommet har egen utgang til terrasse og hage.

Delikat, helfliset baderom med varmematter i gulv. Badet inneholder dusjkabinett, dobbel servant nedfelt i baderomsmøbel med skuffer, speil og klosett.

Separat vaskerom med egen utgang til terreng. Vaskerommet har vaskeromsinnredning med god skapplass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask.

Del av underetasje, innredet som hybel (ikke omsøkt/godkjent): Hybelen har en fin planløsning og fremstår som trivelig. Romslig stue/spisestue. Kjøkken med enkel innredning med ventilator. Hybelen inneholder ett soverom, samt baderom med dusjkabinett, klosett, servant, baderomsmøbel og speil. Opplegg for vaskemaskin. Panel på vegger og flislagt gulv med varmekabler.

Underetasje tilhørende hoveddel har stor, trivelig kjellerstue, praktisk hobbyrom, 2 gode soverom og helfliset baderom som inneholder dusjnisje, klosett og baderomsmøbel med servant og speil. Det er varmekabler i gulv. God oppbevaringsplass i 3 boder. Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert i den ene boden.

Overflater:
Gulv: Utstrakt bruk av parkett. Ellers fliser, belegg og teppe.
Vegger:Trepanel, fliser, tapetserte flater
Himlinger: Trepanel og noe takess.

+- Beliggenhet

Kittilhaugen er et rolig og meget barnevennlig boligområde i Kopervik. Topografien her gir gode utsiktsforhold mot Karmsundet. Det tar ca. 15 minutter å spasere til alle fasilitetene i Kopervik sentrum, herunder den trivelige handlegaten, restauranter, butikker, kino m.m. Kopervik skole og Espira Østrem barnehage ligger kun ca. 5 minutter unna til fots. Bygnes senter ligger ca. 12 minutters gange fra boligen.

Stangelandsmarka ligger i området sør for Kopervik, og byr på et variert landskap med et mangfold av naturtyper. På en dagstur i marka kan du oppleve både fine skogsområder, åpne myr- og lyngheiområder, fjell og vann.

Rundt Kopervik er det flere flotte badeplasser, både til ferskvann og sjø. En kort kjøretur fra Kittilhaugen ligger blant annet Fotvatnet, hvor dere i tillegg til fine turmuligheter også finner sandstrand og grillplass.

+- Omkostninger

99 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
112 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Gjeldende kommuneplan 2014-2023. Formål: Boligbebyggelse, nåværende. Gjeldende reguleringsplan: ID 319, Østrem. Formål: Boliger. For kopi av planbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke E og oppvarmingskarakter GUL

+- Parkering

Parkering i egen garasje, samt gårdsrom ved garasje. Det er i tillegg parkeringsplass ved inngangen på nordsida.

+- Adkomst

Fra Riksveg 47: Ta av inn på Asaldalvegen og hold til høyre. Forsett rett frem og ta til venstre i Østrembruvegen. Ta til ventre i Nordalvegen og hold mot høyre. Fortsett et stykke og ta til høyre i Kittilvegen. Hold til høyre der Kittilhaugen deler seg. Boligen ligger så på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming, i tillegg til vedfyrt. Varmepumpe.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?