Velkommen til Sakkastadvika 8!

Haugesund - Solsiden -
Stor, påkostet 4-roms med panoramautsikt mot Karmsundet - 2 store altaner - 2 garasjeplasser

Prisantydning:
kr 6 950 000,-
Eiendomstype:
SELVEIERLEILIGHET
P-rom/BRA:
157/157 m2
Visning:
20.08.19 16:30-17:15
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 6 950 000,-
Fellesutg.
kr 3155,- per mnd.
Eiendomstype
SELVEIERLEILIGHET
Eierform
Selveier
Byggeår
2015
Primærrom
157 kvm.
Bruksareal
157 kvm.
Soverom
2
Tomt
11921 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
36
BNR
662
Oppdragsnr.
219134
Finnkode
144736751

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Selveierleilighet beliggende i 3. etasje, som inneholder:

Stue/kjøkken med utgang til 2 balkonger, 2 soverom, garderoberom/walk-in-closet, forstue (eventuelt soverom nr. 3), 2 bad, vaskerom og gang.

I tillegg medfølger 2 parkeringsplasser i garasje, samt én sportsbod. Den ene parkeringsplassen er i samme bygg som leiligheten

+- Standard

Velkommen til Sakkastadvika 8! Leiligheten er plassert høyt og fritt, med orkesterplass mot Karmsundet. Boligen kan blant annet skilte med to solrike altaner, begge på henholdsvis ca. 19 kvadratmeter. Planløsningen er sosial og romslig, med alt i én etasje. Leiligheten er godt påkostet utover standard leveranse. Lekker innredning med kvalitetskjøkken og tidsriktig finish. Utstrakt bruk av mattlakkert eikeparkett og downlights. Enkel adkomst fra bakkeplan opp til tredje etasje via heis. Drømmer du om en lettstelt leilighet ved sjøen, håper vi å se deg på visning. Velkommen skal du være!

Entréen gir umiddelbart et godt førsteinntrykk. Her er det god plass til yttertøy og sko. Videre ankommer du forstue og en stor gang med adkomst til de fleste rommene i leiligheten. Forstuen kan eventuelt gjøres om til et tredje soverom.

Stuen er meget romslig og lysrik. De store vindusflatene lar den fantastiske utsikten komme til sin rett. Herfra er det utgang til de to balkongene mot hhv sørvest og nordvest, som fungerer som forlengelser av stuen på varme sommerdager. Her kan dere nyte solen fra formiddagen og spise kveldsmat til fargesprakende solnedganger.

Kjøkkenet er plassert i sosial åpen løsning mot stuen. Innredningen er fra kvalitetsleverandøren HTH, og her er integrerte høykvalitetshvitevarer fra AEG: Kombinert damp/stekeovn, kombinert mikro/stekeovn, påkostet kjøleskap med soner og XXL oppvaskmaskin med bestikkskuff. Praktisk kjøkkenøy med barløsning.

Leiligheten har to gode soverom. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe, walk-in-closet og eget bad. Badet er helfliset og inneholder dusjnisje med glassvegger, veggmontert klosett og dobbel servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer. Det er varme i gulvet.

Bad nr. 2 i samme utførelse som bad nr. 1. Her er veggmontert klosett, dusjnisje med glassdører og servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer. Varme i gulv.

I tillegg har leiligheten separat vaskerom.

+- Beliggenhet

Leiligheten ligger vakkert og maritimt til i området på Haugesunds solside, nedenfor Salhusvegen, med fantastiske utsiktsforhold mot Karmsundet og Karmsund Bru. Nærområdet er tilrettelagt for uteliv og rekreasjon med blant annet strandpromenade og friområder. Det er kort vei inn til alle fasilitetene i sentrum (ca. 5 minutter med bil), gode shoppingmuligheter på Oasen Storsenter og flott turområde i Norheimskogen. Boligen er tilknytttet Lillesund (1-7 kl.) og Håvåsen (8-10 kl.) skolekrets.

+- Omkostninger

173 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
182 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål og friområde. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke A og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Det medfølger to parkeringsplasser; Én plass i garasjeanlegg i samme bygg som leiligheten, samt én i garasjeanlegg like ved.

Ved bortleie av parkeringsplass skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes om ny leietaker. P-plasser som utgjør tilleggsdel til den enkelte seksjon kan ikke overdras uavhengig av seksjonen.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Følg Karmsundgaten sørover. Ta til høyre ved Toyota Haugesund og sving til venstre i Salhusvegen. Følg denne i ca. 550 meter og ta til høyre mot Sakkastadvika/Solsiden. Etter ca. 200 meter kommer bygget på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming hovedsakelig via vannbåren varme fra felles borehull som går i viftekonvektor. For øvrig elektrisk oppvarming.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Last ned

Lurer du på noe?