Velkommen til Solvangvegen 50!

Haugesund - Solvang -
Spennende og tiltalende enebolig med stor og flott hage - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad - 2 garasjer

Prisantydning:
kr 3 890 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
180/209 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 890 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1966
Primærrom
180 kvm.
Bruksareal
209 kvm.
Bruttoareal
273 kvm.
Soverom
4
Tomt
997 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
28
BNR
407
Oppdragsnr.
219082
Finnkode
141931556

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Innholdsrik enebolig oppført over 4 delplan.

Hovedplan:
Vindfang, hall med to trapper, soverom, kjøkken og stor stue/spisestue.

Øvre delplan:
3 soverom, gang og bad.

Nedre delplan:
Kjellerstue, gang, bad og 2 boder.

Kjeller:
Gang med utgang, vaskerom, 2 boder og kryperom.

I tillegg har eiendommen garasje tilknyttet eneboligen (BRA 15 m2), frittstående garasje (BRA 19 m2) og uferdig uthus/sommerhus (påbegynt 2015) med et BRA på 14 m2.

+- Standard

Velkommen til Solvangvegen 50 – En spennende og innholdsrik enebolig med praktisk, familievennlig planløsning og flotte detaljer.

Førsteinntrykket er en gjennomført og lysrik bolig, med en spennende og tiltalende kombinasjon av retro og moderne materialvalg. Man har valgt å beholde flere originaldetaljer, som dører, dørhåndtak, trapperekkverk og teakvinduene.

Boligen har fire delplan. Den åpne hallen knytter sammen delplan og hovedplan, noe som skaper en behagelig og sosial atmosfære. Godt med lagringsplass på loft (ca 74 m2 gulvflate) og i underetasje som har store, praktiske bodløsninger og oppbevaringsrom, kjellerstue og vaskerom.

Vindfang og stor hall med oppbevaringsplass for yttertøy og sko.

Meget romslig stue i hovedetasjen, med store vindusflater, god takhøyde og mange innredningsmuligheter. Stuen har både peis og vedkamin som sørger for varme og trivelig stemning på kalde vinterdager. Utgang til terrasse og herlig hage. Boligen har i tillegg en stue i nedre delplan.

Kjøkken i husets hovedetasje er innredet med en solid kvalitetsinnredning fra HTH. Tidsriktig utførelse med gripekant på skuffer. Innredningen er montert helt opp mot himling. Alle hvitevarer er integrerte: Siemens ventilator og induksjonstopp, Miele stekeovn, Miele dampovn, Miele oppvaskmaskin, Miele kjøleskap/frys og Whirlpool microbølgeovn. Benkeplate i Silestone med planslipt vask. Downlights i tak.

Boligen har 4 gode soverom – 3 er plassert i øvre delplan sammen med bad, noe som er helt ideelt når man har små barn. I tillegg er det ett soverom i hovedplan.

Begge baderom i huset er lekkert oppusset i ca. 2010. Bad i øvre delplan har flisbelagt gulv (30×60 fliser) med varmekabler, dusjnisje med dekorative mosaikkfliser og frostet glassvegg, 2 servanter, veggmontert klosett og bidé. Downlights i himling. Malte bygningsplater på vegger, utenom i dusjsone.

Baderom på nedre delplan har flisbelagte gulv og vegger. Her er baderomsinnredning med skuffer og servant, veggmontert klosett og badekar. Varmekabler i gulv.

Separat vaskerom med flisbelagt gulv med varmekabler. Opplegg for vaskemaskin, samt skyllekar. Det er i tillegg dusjbatteri med spylemulighet. Overflate vegger: Fliser og malt mur. Bygningsplater.

For øvrig:
– Det er montert 2 varmepumper i huset.
– Automatsikringer og ny type strømmåler.

Overflater:
Gulv: Parkett, tregulv, fliser, skiferfliser, belegg og betonggulv.
Vegger: Tapetserte flater (malte og umalte), fliser, smartpanel, mur,
Himlinger: Strietak (malt og umalt), malte tretak, trepanel.

+- Beliggenhet

I Solvangvegen 50 ligger alle forholdene til rette for et komfortabelt liv. Fra boligen har man umiddelbar nærhet til noen av byens flotteste og mest populære tur- og rekreasjonsområder både rundt Djupadalen og i Vangen.

Selger opplyser om at området består av mange hyggelige barnefamilier som holder god kontakt med naboene. Dette er en av mange ting nåværende eier vil savne ved denne eiendommen. Eiendommen sokner til Solvang Skolekrets.

Fra eiendommen har man kort gangavstand til Haugesund idrettspark, Vardhallen, Djervhallen, Gymnasbanene, Haraldshallen, Ishallen, Turnhallen og Deep Ocean Arena (fleridrettshall spesielt tilrettelagt for friidrett). Haraldsvang skole (8-10 kl.) og Haugesund Friidrettsstadion ligger også like ved.

Kalde vintre gir mulighet for å gå på skjøter på Arkavannet, som kun ligger noen steinkast unna. Om sommeren er det bading i Eivindsvannet som gjelder!

Ellers gangavstand til Rema dagligvareforretning og Trimmeriet treningssenter.

+- Omkostninger

97 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
109 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i garasjer og på gårdsplass. Det er to garasjer på tomten – En frittstående og en i tilknytning til eneboligen.

+- Adkomst

Enkel adkomst fra Solvangvegen.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt ved. Det er to ildsteder i stue på hovedplan (peis og vedkamin). Varmekabler i gulv i begge baderom og vaskerom, samt i flisbelagte soner ellers i boligen.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?