Velkommen til Gismarvikvegen 240!

Tysvær - Gismarvik
Særpreget og lekker enebolig med 79 kvm garasje - Ca. 100 m2 kai/brygge

Prisantydning:
kr 6 950 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
257/259 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 6 950 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
257 kvm.
Bruksareal
259 kvm.
Bruttoareal
286 kvm.
Soverom
6
Tomt
1722 m²
Kommune
TYSVÆR
GNR
1
BNR
118
Oppdragsnr.
218571
Finnkode
136441379

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

En sjelden gang dukker det opp en helt spesiell eiendom. Den som skiller seg fra de andre. Dette er en slik eiendom. Ikke på grunn av størrelsen, men innholdet. Alle detaljene som er tilpasset, bygget inn i rom, løsningene som er skapt og mulighetene som finnes her. Her kan du flytte rett inn, men fremdeles ha ytterligere muligheter. Godkjent med tilbygg hagestue ca 80 kvm oppå garasjen, samt muligheter og ferdig støpt for nedsenket basseng eller motstrøms boblebad.

Velkommen til Gismarvikvegen 240!

En særpreget og lekker enebolig med garasje på ca 79 kvm og ca. 100 m2 egen kai/brygge. Fra boligens flere terrasser har man flott utsikt mot fjorden. En drøm for barna. Det er stedsbygd lekehytte/sjørøverhus med innlagt vann og egen stor lekeplass. Det er også plassbygd lekekrok inne med eget kjøkken.

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder:

U-etasje:
Hall med trapp, teknisk rom, fullfliset bad/vaskerom med wc/dusj/servant/oppl.for vaskemaskin, 2 soverom og kjellerstue/ kinorom.

1.etasje:
Fullfliset gjestetoalett med wc/servant, soverom, kjøkken/allrom, tv-stue og stue med utgang til terrasse.

2.etasje:
Hall med trapp, fullfliset bad med wc/dusj/servant, 2 barnesoverom og foreldre soverom med direkte adkomst til eget fullfliset bad/vaskerom med wc/dusj/servant/oppl.for vaskemaskin og garderobe.

I tillegg har boligen garasje med bod på 79m2 (BRA), bygget i 1986 og ombygget i 2014.

Soverommet i u-etasje har ikke tilfredstillende lysflate og de 2 minste soverommene i 2.etasje er under minste anbefalte størrelse for soverom på 7m2. opplyser takstmann.

+- Standard

Særpreget, lekker enebolig med sjøeiendom og stor garasje. Denne boligen har løsninger og rom du antageligvis ikke har sett maken til. Dette må oppleves, sees med egne øyne. Uteområdet er likeså. Fra kjøkken og stuen kan du både se utover fjorden, gå ut til terrassen eller det som vil kunne bli hage. Det er støpt vegger for den som enten vil lage basseng, eller ønsker å sette oppi et stort motstrøms boblebad eller lignende. Siden dette blir senket ned i terrenget, vil ingenting hindre den nydelige utsikten. Planlagt klart for både vann og strøm. Panoramautsikt over Boknaflæet, Vesterøya og Austerøya.

Boligen er hovedsaklig innredet med fliser, laminat teppe og parkett på gulv. Malte overflater på vegger.

U-etasje:
Kjellerstue med dowlight i tak, er i dag brukt som multimediarom. Varmekabler i gulv.

2 soverom med varmekabler i gulv.

Fullfliset bad/vaskerom som inneholder vegghengt wc, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og servant. Varmekabler i gulv.

Teknisk rom med varmtvannsbereder.

Hall med fliser på gulv og trapp med lys i trinn. Oppheng for yttertøy. Varmekabler i gulv.

1.etasje:
Stue med utgang til terrasse, i tillegg har dette rommet kontorhjørne med utgang til delvis overbygget terrasse og hage. Varmepumpe.

Stort og lekket kjøkken/allrom med god plass til stort spisebord med flott utsikt mot sjøen. Benkeplate i stein med underlimt servant. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, komfyr, micro og kombikjøleskap. God skap-og benkeplass. Utgang til terrasse, hage og evt fremtidig basseng på samme nivå. Plassbygd lekekrok med eget kjøkken under trappen som går opp til 2.etasje. Store gjennomfargete gulhvite fliser som er spesialbestilt fra Italia.

Tv-stue med flott utsikt mot sjø og utgang til terrasse.

Stort soverom.

Fullfliset gjestetoalett som inneholder vegghengt wc og baderomsinnredning med helstøpt servant og overhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv. Utenfor gjestetoalettet er veggen dekket med marmor.

2.etasje:
Foreldresoverom med skyvedørsgarderobe med inngang videre til skjult stor garderobe og bad.

Fullfliset bad/vaskerom, i tilknytning til foreldresoverom, som inneholder vegghengt toalett, badekar/dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med dobbel servant, god lagringsplass og overhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv.

2 barnesoverom.

Fullfliset bad som inneholder vegghengt wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med helstøpt servant og overnhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv.

Hall med trapp og utgang til lekker takterrasse.

Det er installert sentralstøvsuger i boligen.

+- Beliggenhet

Med en meget strategisk beliggehet midt i T-forbindelsen ligger denne eiendommen perfekt til i forhold til både Haugesund, Stavanger, Tysvær og Karmøy. Kjøreavstanden gjør denne eiendommen attraktiv for både fritidsbruk eller som helårsbolig. Her har man muligheten til anskaffe seg en eiendom som har en meget flott beliggehet med gode solforhold.

Gismarvik/ Odland er et meget etterspurt sted og det er umiddelbar tilgang fra eiendommen ut til flotte fiskeplasser i skjærgården. Kort avstand med båt til Stavanger, Ryfylkefjordene, nedstrandsfjorden samt områdene rundt Tysvær som Skrabbavikjå m.m

+- Omkostninger

200 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
212 352,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til LNF (landbruk, natur- og friluftsområder) og sikringssone gassrørledning. For kopi av kommunedelplan og bestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje og eller på egen tomt.

+- Adkomst

Fra Haugesund følg «nye» veien mot Stavanger via T-forbindelsen. I første rundkjøring etter T-forbindelsen hold høyre mot Gismarvik. Følg veien ca. 2,5 km. og boligen kommer på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk.

Varmekabler i gulv på følgende rom; bad/vaskerom, hall, kjellerstue og 2 soverom i u-etg., gjestetoalett, tv-stue og kjøkken i 1.etg., bad/vaskerom i 2.etg. og bad i 2.etg. Varmepumpe i stue i 1.etg.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 95 12 00

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?