Velkommen til Kalvatreet 10!

Tysvær - Tysværvåg
Enebolig med garasje - 4 soverom og 3 stuer - Usjenert beliggenhet og stor hage

Prisantydning:
kr 2 690 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
183/200 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 690 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1983
Primærrom
183 kvm.
Bruksareal
200 kvm.
Bruttoareal
223 kvm.
Soverom
4
Tomt
891 m²
Kommune
TYSVÆR
GNR
56
BNR
63
Oppdragsnr.
218548
Finnkode
138202651

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Denne boligen kan muligens se liten og koselig ut. Den er definitivt koselig, men liten er den ikke med hele 4 soverom og 3 stuer. Godt med boder og romløsninger vi trenger. Stor garasje og usjenert hage som grenser mot friareal. Denne er veldig bra og må ses!

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder:

U-etasje:
Ganger, 2 boder, badstue, bad og kjellerstue.

1.etasje:
Gang, bod, gjestetoalett, vaskerom, kjøkken, spisestue og stue.

Loft:
Gang, bod, bad og 4 soverom.

I tillegg har boligen gode lagringsmuligheter i boligens boder og på kryploft. Garasje er innredet over 2 plan med totalt 69m2 i BRA.

+- Standard

Enebolig med landlig beliggenhet i Tysværvåg. Stor hage med usjenert beliggenhet i boligfelt. Boligen er innredet med parkett og laminat på gulv. Overfalter er hovedsaklig malt og tapeserte.

U-etasje:
Kjellerstue med sovealkove.

Helfliset bad som inneholder wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med helstøpt servant, lagring i skap under og overhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv.

Badstue på ca. 6 m2 med Tylø ovn.

1.etasje:
Romslig stue med plass til stor sittegruppe, karnapp med downlighst og klebersteinsovn som varmer godt og lenge. Det er utgang til 32 m2 terrasse som videre har adkomst til hagen som grenser mot fri natur.

Spisestue med god plass til spisebord.

Heltre kjøkkeninnredning fra Huseby med god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøl-/fryseskap. Selger opplyser at kjøkkenet er fra 2002 og det ble lakkert i 2017. Adkomst direkte til vaskerom/matbod.

Vaskerom er innredet med belegg på gulv og malte plater på vegger. Det inneholder varmtvannstank, utslagsvask, lagringsplass og opplegg for vaskemaksin.

Gjestetoalett som inneholder wc og servant.

Gang med varmekabler i gulv.

Loft:
4 soverom, hvor det ene har utgang til balkong på 6 m2.

Helfliset bad som inneholder vegghengt wc, dusjsnisje med vegg av glassbyggerstein, badekar og helstøpt, baderomsinnredning med dobbel servant med lagringsplass og overhengende speil med belysning. Varmekabler i gulv.

Selger opplyser at det er innlagt vann, varme, trefaset uttak, 24 v uttak, sentralstøvsuger og mulighet for å installere toalett i garasje. Eletrisk åpner.

+- Beliggenhet

Boligen har en flott og usjenert beliggenhet i Kalvatreet boligfelt som ligger nær Førlandsfjorden med nærhet til sjøen. Her er det fri og vakker natur. Nærmeste skole er Tysværvåg barne- og ungdomsskule, her er det egen skolebussordning og bussholdeplassen er like ved boligen. I Tysværvåg er det stort idrettsanlegg med flere aktivitetstilbud som allidrett, fotball, håndball, innebandy, sykkel og boccia.

Meget strategisk plassert mellom Aksdal/Raglamyr og Arsvågen ferjeleie. Kort kjøreavstand til Stavanger og Haugesund. Med det nye trekanstsambandet som nå er i drift er beliggenhetene ideel for kjøpere på hele Haugalandet. Når Rogfast etter hvert er på plass blir fremkommeligheten til Stavanger vesentlig forbedret

+- Omkostninger

67 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
79 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje og ellers på egen tomt.

+- Adkomst

Følg skilting mot Stavanger vi T-forbindelsen. Ved avkjørsel til Susort ta av og hold videre mot høyre, følg veien ca. 840 m. og ta deretter av mot Kalvatreet. Etter ca. 180 m. kommer boligen på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og elektrisk.

Varmepumpe. Vedovn i stue.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 95 12 00

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?