Velkommen til Sjonarvegen 3!

Tysvær - Slåttevik -
Herskapelig eiendom med enebolig, dobbel garasje og sommerstue - Mulighet for båtplass!

Prisantydning:
kr 3 850 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
154/158 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 850 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2001
Primærrom
154 kvm.
Bruksareal
158 kvm.
Bruttoareal
172 kvm.
Soverom
4
Tomt
1081 m²
Kommune
TYSVÆR
GNR
59
BNR
82
Oppdragsnr.
218541
Finnkode
137128128

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Eiendom bestående av enebolig over 2 plan, anneks/sommerstue (byggemeldt som bod) og dobbel garasje med delvis innredet loft.

Eneboligen innholder:
1. etasje: Stue, kjøkken/spisestue, bad, vaskerom, entré/hall og bod.
Loftsetasje: 4 soverom, loftstue med trapp og bad.

– Garasjen ble oppført i 2005 og har et bruksareal på 64 m2 fordelt på 1. etasje (BRA 47 m2) og loft (BRA 17 m2).
– Annekset har et bruksareal på 16 m2 på ett plan, og inneholder stue.

+- Standard

Flott beliggende i idylliske Slåttevik, nærmere bestemt i Sjonarvegen 3, finner du denne vakre eiendommen. Eiendommen er innholdsrik og består av herskapelig, famlievennlig enebolig, stor, dobbel garasje med loft og koselig sommerstue/anneks. Planløsningen i eneboligen er utrolig praktisk. Samtlige fire soverom er plassert på samme plan og det er separat vaskerom med bi-inngang, samt bad i begge etasjene. Eiendommen holder en gjennomført, velholdt standard, både utvendig og innvendig. Det er varmekabler i gulvet i alle rom i hovedetasjen (med unntak av bod) – Boligen har derav en behagelig atmosfære året igjennom. Utenomhus finner dere flere lune, solrike uteplasser og masse tumleplass for store og små i hagen. Sommerstuen er prikken over i’en – Her kan man trekke seg tilbake med venner og familie i de sene kveldstimer med noe godt i glasset.

Velkommen inn! Hallen/entréen gir umiddelbart et godt førsteinntrykk. Herfra er det adkomst til nesten alle rommene i hovedetasjen, samt trapp opp til loftsetasjen. God plass til yttertøy i avlukke, samt bod.

I hovedetasjen finner dere videre stue i delvis åpen løsning mot kjøkken/spisestue. Dette skaper en romslig og sosial arena! Vedovnen gir både hygge og varme på kalde vinterdager. God plass til sofa- og spisegruppe. Fra kjøkken/spisestue er det utgang til terrasse og hage via tofløyet dør. Tidløs, funksjonell Ikea kjøkkeninnredning med barløsning. Integrert koketopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap.

Pent bad med dusjkabinett, klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning. Flislagt gulv og sokkelfliser. Avtrekksventil i himling og vindu som kan åpnes.

Separat vaskerom/teknisk rom med egen utgang. Vaskerommet har utslagsvask, varmtvannsbereder (200 liter), innredning med skuffer og skap, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Stoppekran.

I loftsetasjen er det fire soverom, hvorav ett pt er brukt som garderoberom. De resterende 3 soverommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng. Stort, flislagt bad med hjørnebadekar, dusjkabinett, klosett, servant nedfelt i baderomsinnredning og varmekabler i gulv. Badet har avtrekksventil i himlingen og tilluft under dør. Loftstue med utgang til overbygget altan. Flott utsyn mot Førlandsfjorden!

– Det er mulighet for å kjøpe selgers båtplass for kr. 80.000,-
– Godt med lagringsplass i innvendig bod og garasje.
– Loftet i garasjen er delvis innredet.
– Super planløsning med fire soverom på samme plan og bad i hver etasje.
– Meget gode parkeringsmuligheter i dobbel garasje og gårdsrom.
– Mesteparten av eiendommen er skjermet med hekk.
– Sikringsskap med automatsikringer.

+- Beliggenhet

Idyllsik beliggenhet i Slåttevik, på østsiden av Førlandsfjorden, en sidefjord av Boknafjorden. Området er populært, både som rekreasjonsområde og boområde, med sjø og båtliv lett tilgjengelig. Boligen ligger kun en kort spasertur fra fjorden. Det er i tillegg flotte turmuligheter langs fjorden, med skjulte «laguner», vakkert kystlandskap og gode fiskemuligheter.

I Slåttevik finner du Nærbutikken Tysvær, hvor dagens kjøpmann er 5. generasjon som drifter butikken. Nærbutikken har et varesortiment tilpasset lokalsamfunnet, med varer fra lokale leverandører og produsenter, i tillegg til drivstoff, blomster fiskeutstyr m.m.

Fra bolgen er det også gangavstand til idrettsanelgget og kajakk-klubben. Det er belyst sykkel- og gangsti frem.

Slåttevik ligger strategisk plassert mellom Haugesund/Karmøy og Haugesund, like i nærheten av Bokn og ferjesambandet mot sør. Det tar ca. 20 minutter med bil til Aksdal Senter og Tyværtunet Badeanlegg, ca. en halvtime med bil inn til Haugesund sentrum, og ca. 1,5 timer med bil til Stavanger og alle fasilitetene her. Kystbussen passer mange ganger i døgnet og gir deg god anlenidng til å dra både sør- og nordover.

+- Omkostninger

96 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
108 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. På nabotomta er det påbegynt bygging av bolig. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Eiendommen har meget gode parkeringsmuligheter i henholdsvis dobbel garasje og stort gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Haugesund følg skilting mot Stavanger via T-forbindelsen. Like etter Gismarvik ta til høyre mot Melkevik. Ta til venstre i krysset og boligen ligger da som nr. 2 på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming og ved. Det er vedovn i spisestuen og varmekabler i gulvene i første etasje (unntatt bod), samt bad på loft.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93 49 22 24

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?