Velkommen til Strandgata 54!

Haugesund - Lillesund Terrasse -
Betydelig oppgradert 3-roms leilighet med nydelig utsikt mot Smedasundet - Vestvendt terrasse på 24 m2 - Parkering

Prisantydning:
kr 4 290 000,-
Eiendomstype:
SELVEIERLEILIGHET
P-rom/BRA:
98/109 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 290 000,-
Fellesutg.
kr 3330,- per mnd.
Eiendomstype
SELVEIERLEILIGHET
Eierform
Selveier
Byggeår
1985
Primærrom
98 kvm.
Bruksareal
109 kvm.
Bruttoareal
117 kvm.
Soverom
2
Tomt
4398 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
40
BNR
71
Oppdragsnr.
218547
Finnkode
135211700

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i fjerde etasje, og innneholder:
Stue/spisestue/kjøkken, soverom, bibliotek (evt. soverom nr. 2), bad, vaskerom, wc-rom, hall, vindfang og 2 boder.

I tillegg medfølger én parkeringsplass, samt bod i felles, lukket garasjeanlegg (trappefri adkomst). Utebod på terrasse.

Det er heis i bygget. Sameiet har båtplasser som leies ut etter venteliste.

+- Standard

Velkommen til Lillesund Terrasse! Leiligheten ligger i 4. etasje, med nydelig utsikt mot Smedasundet og Risøy. Standarden i leiligheten er betydelig modernisert, med blant annet nyere HTH-kjøkken, nyere vaskerom, oppgradert elektrisk anlegg m.m. Den store terrassen på hele 24 kvadratmeter er selve prikken over i’en. Terrassen er solvendt med overbygg (nytt i 2015), hvor man kan nyte solnedgangen i vest og lange, varme sommerkvelder med venner og familie. Det er heis i bygget og i tillegg trappefri adkomst fra leiligheten til parkering i felles garasjeanlegg – tunge handleposer blir dermed ikke et problem! Leiligheten har godt med lagringsplass i 2 innvendige boder, 1 terrassebod og 1 sportsbod i garasjeanlegget.

Førsteinntrykket er en lys og luftig leilighet med store, gode rom. I hall/entré er det dørcallinganlegg med kamera.

Åpen kjøkkenløsning mot stue/spisestue skaper en romslig og sosial arena! Fra stuen er det utgang til den vestvendte terrassen, med orkesterplass mot det yrende båtlivet i Smedasundet. Terrassen har god plass til utemøbler og beplantning – Her kan man skape seg en herlig, liten oase i sommerhalvåret. Det er utebod på terrassen (størrelse ca. 3 m2). I stuen er det peis med innsats, som gir hygge og varme på kalde vinterdager.

Kjøkkeninnredningen er fra høykvlitetsleverandøren HTH (ny i 2015). Her er integrerte hvitevarer fra Miele og Elica ventilator. Stor, flott kjøkkenbenk i stein. Kjøkkenet er funksjonelt og velutsyrt, med mye oppbevaringsplass i skuffer og skap. Automatisk vannstoppventil i vaskeskap.

Spisestue med god plass til spisegruppe. Fra spisestuen er det adkomst til bibliotek via skyvedør. Biblioteket kan benyttes som soverom nr. 2, hvis ønskelig.

Romslig, helfliset baderom med badekar/dusjnisje, gulvmontert klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer, skap og speil.

Separat vaskerom – Praktisk innredet med skap. Opplegg for vaskemaskin. Kombinert vaskemaskin/tørketrommel fra AEG følger leiligheten. Varmtvannsbereder (OSO) fra 2005. Her er det også etablert stengeventil for vann og vannmåler. Automatisk vannstoppventil.

Gjeste-wc med gulvmontert klosett, samt vask og speil.

Medfølger i handelen:
– AEG kombinert vaskemaskin/tørketrommel
– Reoler i bod

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett. Fliser på bad/wc. Belegg på vaskerom og innvendige boder. Teppe på soverom.
Vegger: Hovedsakelig malte og tapetserte bygningsplater. Fliser på bad.
Himlinger: Hovedsakelig malte bygningsplater/gips. Takess i boder.

+- Beliggenhet

Er du en sosial og utadvendt type som liker å være der det skjer? Tenk å kunne ta en tur ut på kaien med gode venner, for så å slippe den dyre taxiregningen hjem! Å kunne spasere ut døra, bare for å oppdage at du befinner deg midt i hjertet av Haugesund, med shoppinggata, Indre kai, kaféer, restauranter, Festiviteten og kino få minutter unna! Gå noen minutter til, og opplev FKH på Haugesund Stadion. I Strandgata 54 ligger alt til rette for en urban tilværelse med kort vei til «alt»!

+- Omkostninger

107 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
119 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et området som er regulert til blandet formål. Blandet formål skal nyttes til bolig, kontorer, forretninger, offentlige bygninger m.v. (sentrumsrelatert næringsvirksomhet). Gjeldende reguleringsplan: «Reguleringsbestemmelser for Smedasundet Sør med tilstøtende arealer Del 1. R1 1156» I tillegg gjelder sentrumsplanen.

+- Energimerking

Energimerke E og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Èn parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger – Ideell 1/46 av matrikkel 40/71/51 vil bli overskjøtet på ny eier sammen med leiligheten.

Parkeringsplassen kan ikke overdras eller pantsettes adskilt fra leiligheten. Det er mulighet for å leie ut parkeringsplassen til andre seksjonseiere eller leietakere på eiendommen i inntil 5 år av gangen, under forutsetning av at leietaker bor på huset i leieperioden.

+- Adkomst

Fra Karmsundgata: Ta til venstre i rundkjøringen ved sykehuset og følg Litlasundvegen nedover, slik at du får Rådhusparken på høyre hånd. Når du kommer til Strandgata vil du se bygget.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt vedfyring. Det er flott peis med innsats i stuen.

Kontakt

Asbjørn Hovland

Stilling
Eiendomsmeglerfullmektig
E-post
asbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 30 77 90

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?