Velkommen til Gamle Syrevegen 105!

Skudeneshavn - Syre -
"Solbakken" - Idyllisk eiendom med enebolig, anneks og lune uteområder - Kort vei til badeplass

Prisantydning:
kr 1 550 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
34/34 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 1 550 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1905
Primærrom
34 kvm.
Bruksareal
34 kvm.
Bruttoareal
39 kvm.
Soverom
2
Tomt
519 m²
Kommune
KARMØY
GNR
42
BNR
33
Oppdragsnr.
218537
Finnkode
133844336

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig med 1. etasje og loft, som inneholder:
1. etasje: Stue/kjøkken/gang og bad/vaskerom.
Etasjehøyde 202 og 215 cm.
Loft (ikke målbart areal med høyde 190 cm i en brede på minst 60 cm): Gang og 2 rom brukt som soverom.

P-rom enebolig: Stue/kjøkken/gang og bad/vaskerom.

Anneks (BRA/P-rom 10 m2): Atelier, evt utestue.

+- Standard

Velkommen til «Solbakken» i Skudeneshavn! Eiendommen er en klassisk vestlandsperle, bestående av enebolig, anneks og herlige uteområder i flere nivåer. Solbakken er et sted for rekreasjon. Her har alle årstider sin sjarm.

Innvendig er det akkurat så koselig som man kan forestille seg. Solbakken kan ikke skryte på seg verken store rom eller gedigen takhøyde. Til gjengjeld byr Solbakken på høy hyggefaktor, noe som treffer deg med en gang du trår over dørterskelen.

Boligen er innredet med panelte, hvitmalte vegger i de fleste rom, vedovn og generelt en fantastisk kombinasjon av det rustikke og moderne. Arealeffektivt er det også – Her han man utnyttet det som utnyttes kan av veggplass og smarte løsninger.

På kalde vinterkvelder kan du lene deg tilbake i sofaen med favorittboka, mens vinden piper om kapp med knitringen fra vedovnen.

Internett og tv fra Altiboks.

Kjøkkenet er i delvis åpen løsning mot stuen. Godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap.
Kjøkkeninnredning ble pusset opp i 2015. Skrogene på overskapene er eldre årgang med nyere fronter. Ventilator over komfyr. Rørarbeid i forbindelse med oppgradering av kjøkken ble utført av Rørlegger Stol Hognestad.

Bad med baderomsseksjon med vask, klosett, opplegg for vaskemaskin og dusj på vegg med glassdører. Avtrekksvifte i vegg og vindu som kan åpnes. Det ble satt inn nytt toalett og dusjhjørne i 2014.

På loftet finner du to rom, innredet som soverom. Her har nåværende eier satt inn dobbeltseng i «hovedsoverommet», samt dobbeltseng enkeltseng i det andre. Loftet har i tillegg gang med kott.

Boligen har sikringsskap med automatsikringer.

Videre er det oppført anneks, brukt som et lite atelier. Annekset egner seg også fint som sommerstue. Den store terrassen rundt annekset er solrik og lun. Her kan dere nyte lange sommerkvelder med fyr i utepeisen. Det går trapp fra terrassen ned til inngangspartiet til eneboligen. Frodig og vakker hage med frukttrær, busker, beplantning og plen.

Baksiden av taket på eneboligen ble totalrenovert høsten 2017, som følge av en lekkasje.

Det står to små, røde uteboder på kommunens eiendom. Forrige eier opplyser at eiendommen har hatt en muntlig avtale om å få disponere dette arealet i over 30 år. Ettersom avtalen ikke er skriftlig eller tinglyst må det tas høyde for at kommunen når som helst kan overta bruken av utebodene.

+- Beliggenhet

Rolig og barnevennlig beliggenhet på Syre, ca. 20 minutters gange fra liv og røre i Skudeneshavn (ca. 4 minutter med bil). Kort vei til fantastiske badestrender, som Sandholmen (ca. 10 minutters gange) og Sandvesanden. Gangavstand til nærbutikk (Rema1000), barnehage og skole. Fantastiske turmuligheter i det vakre kystlandskapet på Karmøy, for eksempel til Syreneset Fort.

Skudeneshavn er en idyllisk seilskuteby – Tidligere kåret til Årets sommerby av NRKs Reiseradioen. Byen kan skilte med populær gjestehavn, trivelige butikker og spisesteder, golfklubb, samt festivaler som Skudefestivalen og SILK (Skudeneshavn internasjonale litteratur- og kulturfestival).

+- Omkostninger

38 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
51 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et området som ikke er regulert, men som i kommuneplanen er avsatt til område for boligformål. For kopi av bestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på eiendommen (plass til én bil). Ellers parkering i offentlig gate etter gjeldene bestemmelser.

+- Adkomst

Fra Haugesund (ca. 45 minutter med bil): Kjør mot Karmøy og følg Riksveg 47 mot Skudeneshavn. Ta til høyre ved Rema1000 Skudenes og inn på Syrevegen. Ta til venstre i første kryss etter Sørhåland Barneskole. Her er det til info skiltet med «innkjøring forbudt» for å forhindre gjennomgangstrafikk. Det er unntak ved kjøring til eiendommene.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Luft til luft varmepumpe i 1. etasje.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?