Velkommen til Orkdølavegen 8!

Haugesund - Kvalsvik -
Flott funkisenebolig med panoramautsikt mot havet - Dobbel garasje - Solrikt og usjenert

Prisantydning:
kr 8 900 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
251/295 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 8 900 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1975
Primærrom
251 kvm.
Bruksareal
295 kvm.
Bruttoareal
324 kvm.
Soverom
3
Tomt
927 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
25
BNR
132
Oppdragsnr.
218517
Finnkode
132533055

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Funkisenebolig over 2 etasjer, hvorav kjelleretasjen ble oppført i 1975 og hovedplan i 2008.

Boligens gjennomgående og naturlige belysning går som en rød tråd og gir en behagelig ramme til det hele. Dette toppes av den nydelige panoramautsikten mot havet.

Hovedplan inneholder:
Vindfang, stue/kjøkken/hall, soverom, walk-in-closet/garderobe, baderom, wc-rom og trapperom.

Kjelleretasje inneholder:
Egen inngang, gang 1, gang 2, stort vaskerom, bad, 2 rom som har vært benyttet som soverom (byggemeldt som «Diverse» og «Klær» – Se godkjente plantegninger fra kommunen vedlagt i prospekt), stor kjellerstue og 4 boder.

P-rom hovedplan: Samtlige rom, med unntak av walk-in-closet/garderobe.
P-rom kjelleretasje: Samtlige rom, med unntak av de fire bodene.

Det er i tillegg oppført dobbel garasje, med et bruksareal på 51 m2.

+- Standard

Hovedetasje: Standardmessig er det her lagt vekt på en tidløs stil. Grunntanken bak materialvalg og løsninger har vært å skape en vedlikeholdsvennlig og samtidig brukervennlig bolig. Både utvendig og innvendig finner du mange gode, gjennomførte detaljer, som vitner om en byggherre og arkitekt som har tenkt på alt. Innvendig takhøyde er på mellom 253 cm og 380 cm i hovedetasjen.

Hovedetasjen «styres» av en Ipad. Boligens lyssetting og vamekontroll kontrolleres fra en innebygget Ipad i huset, eller fra en Iphone når man er borte fra hjemmet. Det er lagt opp lydanlegg fra Bose i hele hovedetasjen. Her kan man nyte lyd i alle rom på hovedplan i tillegg til ute på terrassen. Det er egne løsninger for stue, tv-avdeling og ikke minst et fullverdig opplegg på soverom og bad.

Meget romslig stue- og kjøkkensone, utformet slik at man får maksimalt utbytte av den flotte utsiktsbeliggenheten. Store vindusflater og god takhøyde gir godt med naturlig lys. Gasspeisen gir varme og hygge på kalde vinterkvelder.

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen. Innredning i hvit høyglans utførelse levert av Alno kjøkken. Tidløs eleganse kombinert med solid kvalitet, som benkeplate i steinkompositt og hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Gaggenau.

Baderommet har elegant interiør med italiensk innredning og et råflott badekar fra Shelby/Falper. Fra badet har man direkte adkomst til hovedsoverom. Varmtvannsbereder på ca 300 liter fra 2008 er plassert i bod i kjelleretasje.

Hovedsoverom med egen utgang til den solrike, vestvendte terrassen. Også her er det store vindusflater, slik at man kan nyte frokost på sengen til den flotte utsikten. Hovedsoverommet har walk-in-garderobe og adkomst til eget bad.

Øvrige detaljer er flotte Doria innerdører, lameller fra Fasadeprodukter, Ege ytterdører, sentralstøvsuger, terrasse i betong med skifer samt ett felt med spaltegulv av lerk m.m.

Underetasjen har stor kjellerstue, 2 rom brukt som soverom (ikke byggemeldt som soverom), romslig vaskerom, bad med dusjkabinett og rikelig med lagringsplass i 4 boder.

Det presiseres at underetasjen ikke har samme moderne, påkostede standard som hovedetasjen.

+- Beliggenhet

Eiendommen har en usjenert og vakker plassering i Kvalsvik, i første rekke ut mot havet. Boligen ligger vestvendt og solrikt til, skjermet for innsyn, og med panoramautsikt mot havgapet, Tonjer fyr og gressengene.

Med en slik utsikt har alle årstider sin sjarm. Om våren og sommeren blir engene i front av eiendommen frodige og grønne med beitende villsau. Dette er for øvrig et fredet friområde med en vakker kyststi som strekker seg fra Killingøy til barnevennlig strand på Kvalsvik Bad. Det er umiddelbar nærhet til turområdet fra boligen. Om høsten og vinteren har man orkesterplass mot kulingen som til tider herjer på havet.

Boligområdet i Kvalsvik er populært og veletablert. Det går sykkel- og gangsti til Gard skole. Nyoppførte Sagatun barnehage (januar 2018) ligger ca. 5 minutters gange fra boligen.

For øvrig gangavstand til Gard senter hvor du blant annet finner matbutikk (Meny), apotek, og frisør.

+- Omkostninger

222 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
234 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål og friområde. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, konferer megler.

+- Energimerking

Energimerke F og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Eiendommen har dobbelgarasje, samt ytterligere 2 biloppstillingsplasser.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum:
Følg Karmsundgata/Tittelsnesvegen nordover. Ta av til venstre inn ved Gard senter. Følg Kvalsvikvegen mot høyre, forbi Haraldsstøtta. Ta så første til venstre inn Orkdølavegen. Boligen ligger som nr. 2 på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtagelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og gass. Det er luft til luft varmepumpe over trapperom til kjeller. Gasspeis med stålpipe i stuen.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Marit Solheim

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?