Velkommen til Skjerdalen 115!

VISNING! - Vågslid - Flåmyrane -
Nyere og trivelig hytte - Flott utsikt - Alpinanlegg/langrennsløype i umiddelbar nærhet

Prisantydning:
kr 3 490 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
85/93 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 490 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
85 kvm.
Bruksareal
93 kvm.
Bruttoareal
102 kvm.
Soverom
3
Tomt
1026 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
365
Oppdragsnr.
218513
Finnkode
132468506

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytten er innredet over en etasje, i tillegg til hems, og inneholder:

Gang, bod m/bi-inngang, baderom m/wc/vask/dusj, badstu, 3 soverom, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

Hems m/4 sengeplasser.

Hemsen har ikke målbar høyde på minst 190 cm i en bredde på 60 cm.

+- Standard

Velkommen til Skjerdalen 115 – en nyere familiehytte med fantastisk utsiktsbeliggenhet. Vestvendt eiendom med gode solforhold. Hytten er hovedsakelig innredet med furugulv, samt panelte vegger og tak. Umiddelbar nærhet til flotte skiløyper og Haukelifjell skisenter.

Stor stue og kjøkken i åpen løsning innredet med furugulv. Her er vedovn, samt utgang til terrasse. God plass til flere sittegrupper. Sofa medfølger, samt bord. Hengeskap medfølger ikke. Videre medfølger komfyr og oppvaskmaskin på kjøkken.

Flisebelagt baderom som har varmekabler i gulv. Dette har toalett, seksjon med nedfelt servant, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, samt adkomst til badstu.

Soverom innredet med furugulv, samt dobbel og enkel seng.

Soverom innredet med furugulv og køyeseng.

Soverom innredet med furugulv.

Samtlige senger medfølger.

Gang innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Hengeskap medfølger ikke.

Bod med bi-inngang. Varmekabler i gulv.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Flåmyrane. Fenomenal utsiktsbeliggenhet helt i enden av feltet. Vestvendt eiendom med gode solforhold.

Flåmyrane er et veletablert hyttefelt som ligger like vest for alpinanlegget på Vågslid. Skisenteret har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Fra eiendommen har man kort avstand til et omfattende løypenett for langrennsturer – både i høyfjellet og langs/forbi Vågslidvatnet. Her kan man bl.a. velge blant den 3 mil lange Haukelirenntraseen på høyfjellet i påsken, en rask treningstur i lysløypa eller den kanskje perfekte familieturen til Fossen.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.
Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
99 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Parkering på eiendommen.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen oppover mot Alpintbakken. Ta til venstre mot Raudberg og Flåmyrane (ved søppelcontainere). Vegen drar til høyre og går så i sving mot venstre (passerer stor parkering på høyre hånd). I neste vegskille ta til høyre. På toppen tar man en krapp venstresving (Ny parkeringsplass på høyre hånd). Vegen går slakt nedover, går over i høyresving. Du fortsetter på vegen, som nå går oppover en dal. På toppen av denne dalen kommer du til et kryss med 4 utganger, ta til høyre og kjør videre oppover. Når du passerer toppen og kjører nedover bakke skal du ta veg til venstre. Kjør ned, og ta første veg til høyre. Ta deretter til venstre, og du får hytten på venstre hånd. Hytten er merket med «til salgs» plakat.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv i gang, bod og baderom.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?