Velkommen til Skjerdalen 104 B!

Vågslid - Flåmyrane
Halvpart av duohytte med panoramautsikt - 4 sov/2 stuer - Nærhet til alpinanlegg

Prisantydning:
kr 2 890 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
93/93 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 890 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
93 kvm.
Bruksareal
93 kvm.
Bruttoareal
101 kvm.
Soverom
4
Tomt
961 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
368
Oppdragsnr.
218490
Finnkode
130774388

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Halvpart av duohytte over to plan som inneholder:

Hovedplan:
Vindfang, mellomgang, baderom m/wc/dusj/vask/opplegg for vaskemaskin, soverom, stue og kjøkken i åpen løsning.

Loft:
Loftstue, 3 soverom og kott.

Hele duohytten kan kjøpes om ønskelig. Kfr. megler.

+- Standard

Velkommen til Skjerdalen 104 B – en lys og tiltalende hytte med nydelig utsikt til omgivelsene. Hytten er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, samt lys panel på vegger og i tak. Store vindusflater gjør at naturen «kommer inn», uansett hvor i hytten du befinner deg. Stor terrasse, delt mellom solvarm Alta-skifer og lunt treverk.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Flott og effektiv vedovn. Hvit kjøkkeninnredning med integrert komfyr/platetopp. God plass til stort spisebord. Fliser på gulv ved kjøkken og peisovn. Hytten er enkel å møblere og fra sofagruppen ser man både tv og ut. Her trengs ingen maleri på veggene – la deg rive med av naturens farger og lysspill.

Flisebelagt baderom som har varmekabler i gulv. Dette inneholder vegghengt toalett, seksjon med nedfelt vask, stor dusjnisje og har opplegg for vaskemaskin.

Loftstue med tv-krok, utsikt og stort åpent areal. Fra dette arealet har man adkomst til 3 soverom og kott.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Flåmyrane. Fenomenal utsiktstomt helt i enden av feltet. Gode solforhold.

Flåmyrane er et veletablert hyttefelt som ligger like vest for alpinanlegget på Vågslid. Skisenteret har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Fra eiendommen har man kort avstand til et omfattende løypenett for langrennsturer – både i høyfjellet og langs/forbi Vågslidvatnet. Her kan man bl.a. velge blant den 3 mil lange Haukelirenntraseen på høyfjellet i påsken, en rask treningstur i lysløypa eller den kanskje perfekte familieturen til Fossen.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.
Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

72 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
84 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler (pga. systemfeil da hytten ble forsøkt energimerket). Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på eiendommen.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen oppover mot Alpintbakken. Ta til venstre mot Raudberg og Flåmyrane (ved søppelcontainere). Vegen drar til høyre og går så i sving mot venstre (passerer stor parkering på høyre hånd). I neste vegskille ta til høyre. På toppen tar man en krapp venstresving (Ny parkeringsplass på høyre hånd). Vegen går slakt nedover, går over i høyresving. Du fortsetter på vegen, som nå går oppover en dal. På toppen av denne dalen kommer du til et kryss med 4 utganger, ta til høyre og kjør videre oppover. Når du passerer toppen og kjører nedover bakke skal du ta veg til venstre. Kjør ned, og du får hytten på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv i vindfang, gang, baderom og i stue i første etasje.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?