Velkommen til Gamle Raudbergvegen 25!

Vågslid - Raudberg
Trivelig familiehytte med flott utsikt - Alpinanlegg/langrennsløype i umiddelbar nærhet

Prisantydning:
kr 2 590 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
59/65 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 590 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
1993
Primærrom
59 kvm.
Bruksareal
65 kvm.
Bruttoareal
71 kvm.
Soverom
3
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
24
Oppdragsnr.
218487
Finnkode
130642967

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytten er innredet over ett plan, i tillegg til lagringsloft, og inneholder:

Vindfang, 2 boder, hall m/stigeluke til loft, baderom, 3 soverom, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

+- Standard

Trivelig familiehytte med flott utsikt. Hytten er innredet med furugulv, samt furupanel på vegger og i tak. Umiddelbar nærhet til flotte langrennsløyper og Haukelifjell skisenter.

Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med furugulv. Mønet tak og vedovn. Furukjøkken med profilerte fronter og veggplater over benkeplaten. Her er videre utgang til terrasse med meget gode solforhold.

Baderom innredet med furugulv. Dette har dusj med trøpumpe, snurredo og seksjon med nedfelt servant (ikke innlagt vann).

Hovedsoverom innredet med furugulv.

Soverom innredet med furugulv. Medfølgende seng.

Soverom innredet med furugulv og garderobeskap. Sengen medfølger ikke.

Hall innredet med furugulv. Her er adkomst til loft med god lagrinsplass.

Vindfang innredet med furugulv.

To boder innredet med furugulv.

20 cm isolasjon i gulvet, foruten vindfang og en av bodene som har 15 cm. 10 cm isolasjon i vegger. «Tak» 15 cm + papp som tilsvarer rundt 20 cm i isolasjonsevne.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på attraktive Raudberg, like vest for alpinanlegget på Vågslid. Anlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk, samt eget barnetrekk/band. Her er videre varmestue med afterski og sportsbutikk.

Hytten ligger fritt og usjenert på en høyde, med flott utsikt og meget gode solforhold. Her er sol fra tidlig morgen og til langt på ettermiddag/kveld alt etter årstid.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Eiendommen er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer med preparert skiløype kun 30 – 40 meter fra hytteveggen. Skiløypen fører opp til og er tilknyttet den ca. 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er noe kortere resten av sesongen). Avstanden til skiheisen er kun ca. 400 – 500 meter, og om man vil kan man ta skiheisen opp til de samme langrennsløypene. Alternativt har man kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap som har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.
Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

64 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
77 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsboligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering like utenfor hytten. Felles parkeringsplass på vinterstid.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen oppover mot Alpinbakken. Ta til venstre mot Raudberg (ved søppelcontainere). På høyre hånd får du felles parkeringsplass for hytten (vinterstid). Kjør til venstre på parkeringsplassen, følg vegen opp, og du vil få hytten på høyre hånd.

Om sommeren/høsten er det veg helt opp til døren, samt god parkering-/snuplass.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk. Vedovn i stue.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?