Velkommen til Stølstun 1!

Haugesund - Skåredalen
Enebolig med høy standard - 4 sov, 3 bad, 2 stuer - Garasje og carport

Prisantydning:
kr 5 650 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
192/198 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 650 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
192 kvm.
Bruksareal
198 kvm.
Bruttoareal
224 kvm.
Soverom
4
Tomt
661 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
4
BNR
288
Oppdragsnr.
218431
Finnkode
129086236

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Vedlikeholdsvennlig og meget tiltalende enebolig, som er innredet over to plan, og inneholder:

Første etasje:
Gang, vaskerom m/bi-inngang, teknisk rom, gjestebad m/vegghengt toalett/dusjnisje/seksjon m/nedfelt servant, soverom, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

Andre etasje:
Loftstue, hovedsoverom m/utgang til balkong, walk-in-closet, foreldrebad m/wc/dobbel dusj/dobbel vask, to soverom og «barnebad» m/badekar m/dusjnisje/wc/vask.

Carport og garasje med god lagringsplass.

+- Standard

Gjennomført enebolig med høy standard og gode kvaliteter. Boligen er hovedsakelig innredet med ny og særdeles flott en-stavs eikeparkett gulv, gipsvegger og tak med listfrie overganger. Gassoppvarmet vannbåren varme i alle gulv i første etasje, i tillegg til bad i andre etasje.

Første etasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning med spiseplass og utgang til terrasse. Det solide og hellimte gulvet setter et flott preg på rommet. Stuen har ellers downlights i tak, samt Flos uplight.

Moderne kjøkken med spilehimling i eik. HTH innredning i hvit høyglans med granitt benkeplate. Dette inneholder underlimt vask, integrert oppvaskmaskin, Miele gass- og induksjonstopp, ventilator i børstet stål, Miele kaffemaskin, komfyr samt fullhøyde kjøleskap og fullhøyde fryseskap fra AEG. Videre har kjøkkenet marmorfliser over benkeplate, barløsning og downlights i tak. Flott gasspeis.

Fullfliset gjestebad som inneholder vegghengt toalett, dusjnisje og seksjon med nedfelt servant.

Vaskerom innredet med fliser på gulv. Dette inneholder innredning med utslagsvask. Skittentøyssjakt ned fra barnebad. Bi-inngang med Yale kodelås på inngangsdøren.

Teknisk rom som har fliser på gulv. Dette inneholder balansert ventilasjon med varmegjenvinning, sentralstøvsuger, gasskjel og varmtvannsbereder.

Gang innredet med fliser på gulv, som har vannbåren varme. Her er gasspeis, stilfulle downlights i tak og skyvedørsgarderobe. Galleri opp til loftstue.

Soverom innredet med en-stavs eikeparkett på gulv.

Downlights i trapp.

Andre etasje:
Loftstue med meget gode lysforhold og luftig romfølelse med mønet tak. Her er Flos uplight og galleri ned til gangen. Det er forøvrig dør mellom gangen i første etasje og stuen slik at lyd ikke vandrer mellom rommene.

Hovedsoveromssuite med balkong, walk-in-closet og eget bad. Baderommet inneholder vegghengt toalett, seksjon med to nedfelte servanter og dusjnisje. Veggintegrert radio.

Fullfliset «barnebad». Dette inneholder badekar med dusjnisje, vegghengt toalett og seksjon med nedfelt servant. Mønet tak og skittentøyssjakt ned til vaskerom.

To soverom som har downlights i tak, og som er innredet med vegg-til-vegg teppe. Begge har mønet tak.

+- Beliggenhet

Sørvendt eiendom beliggende i naturskjønne omgivelser midt på Steinsfjellet. Her har du muligheten til å sikre deg en gjennomført enebolig i et rolig og attraktivt boligfelt.

Tenk deg å kunne bo like i sentrum av byens flotte tur- og rekreasjonsområder. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet, og her kan man til og med gå på skøyter om vinteren.

Barnevennlig område med trygg skoleveg til Skåredalen barne- og ungdomskole. Videre er det kort avstand til blant annet Steinsfjellet barnehage og Espira barnehage.

Stølstun er en blindgate og brukes ofte til ballspill av barna i gaten.

Avstanden til Raglamyr er kort. Her finner man nesten alt, hvertfall noe for en hver smak. Her kan man nyte en bedre lunsj, finne antrekket til lørdagskvelden, eller like gjerne storhandle inn til uken som kommer. Dagligvarehandelen gjøres eksempelvis på Kiwi like nedenfor, eller Spar som heller ikke er langt unna.

+- Omkostninger

141.250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
153 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Området sør for eiendommen er regulert til friområde. Området nord-øst for eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter RØD

+- Parkering

God parkering i gårdsrom, dobbel carport eller i garasje. Garasje har automatisk åpner og 400 volt industrikontakt til lading av el-bil.

+- Adkomst

Kjør østover Skjoldavegen og ta til venstre ved Gåsavannet like før Kiwi mot Steinsfjellet. Oppe på flaten ta til venstre og fortsett opp bakke mot Steinsfjellet. Boligen kommer da på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Gassoppvarmet vannbåren varme i alle gulv i første etasje, samt på begge bad i andre etasje. Gasspeis som er gjennomgående mellom gang/kjøkken.

Denne og to andre eiendommer deler felles gasstank, som er nedgravd på naboens eiendom.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?