Velkommen til Avstikkaren 7!

Attraktiv familiehytte med stor tomt og gode solforhold - Vågslid - Avstikkaren - Svarttjønnåsen

Prisantydning:
kr 2 390 000,-
Eiendomstype:
FRITIDSBOLIG
P-rom/BRA:
60/66 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 390 000,-
Eiendomstype
FRITIDSBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1987
Primærrom
60 kvm.
Bruksareal
66 kvm.
Bruttoareal
98 kvm.
Soverom
3
Tomt
1979 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
538
Oppdragsnr.
218372
Finnkode
128340965

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Denne flotte familiehytten fra 1987 har alt du trenger for å trives på fjellet. Den praktiske innredningen og den flotte beliggenheten gjør dette til en veldig attraktive totalpakke i området. Hytten har bad med dusjkabinett og servant, kjøkken med god plass til spisebord og stue med utgang til solrik terrasse. To ildsteder sørger for både varme og kos, og med 3 soverom er det plass til å samle hele familien her.
I den praktiske boden med egen inngang er det god plass til både ski og ved.

Innhold:

Vindfang, gang, stue/kjøkken, dusj/vask, wc, 3 soverom og bod med egen inngang.

+- Standard

Velkommen til Avstikkaren 7!
Attraktiv og velholdt familiehytte med stor tomt som er bygget i 1987.
I den koselige stuen med utgang til terrasse er det to ildsteder, så her skal en ikke fryse. Kjøkkenet som er bygget i åpen løsning er delt fra stuen med den flotte peisen. Det er laget en praktisk luke i gulvet som fører ned til et kjølig lagringsrom. Det er god plass til spisebord og det er klargjort for oppvaskmaskin.
På badet er det installert dusjkabinett og servant. Det er også gjort plass til vaskemaskin. Toalettet er plassert i et eget rom ved inngangspartiet, som er meget praktisk når det er mange på hytten.
I hovedsoverommet er det god plass til dobbelseng og på de to andre soverommene er det plassbygde familiekøyer.

Innvendige overflater er i hovedsak trepanel. På gulv er hovedsaklig furugulv. Belegg på bad og laminatgulv på wc.

Fra utsiden av hytten er det egen inngang til praktisk bod. Her er det god plass til lagring av skiutstyr og ved.

Vann og avløp ble innlagt i hytten i 2016.

Høsten 2016 ble det laget ny mur på sør/vest delen av hytta og grunnen ble utbedret.

+- Beliggenhet

Beliggenhet – det beste fra to verdener.

En hytte er til for å koble av, men mennesker kobler av på forskjellig vis. Noen foretrekker et stort hyttefelt med mye liv og røre, andre drømmer om en hytte helt for seg selv, mest mulig isolert fra omverdenen. Avstikkaren 7 er en salig blanding av disse to ytterpunktene. På en stor tomt i et etablert hyttefelt, men også med kort veg til alpinanlegget og de mange hyttene som ligger rundt. Nært nok til å invitere andre hyttefolk på middag, men tilstrekkelig usjenert til å unngå altfor mange overraskelsesbesøk. Fra hytten er det enkelt å legge ut på langrennstur i det flotte løypenettet på Haukeli, og vil du ta en dag i alpinbakken, er det bare minutters kjøring unna. Lysløypen ligger kun 100 meter fra hytten. Om sommeren er det også lett å spasere ned til Vågslidvann for en liten dukkert eller prøve fiskelykken i Kjelavassdraget.
Og skulle du heller ønske å tilbringe dagen i hytteveggen, gjør de gode solforholdene og den flotte beliggenheten også slike rolige dager til store opplevelser.

Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet og starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågsli går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 minutters kjøring i fra.

+- Omkostninger

59 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
72 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på på fast oppstillingsplass like ved eiendommen.

+- Adkomst

Fra vest:
Fra E134, ta første veg til høyre etter Fjellstad (Fjellstad ligger på venstre side av veien, etter både avkjørsel til skitrekket og Arbuvollen Kiosk). Ta så neste veg til høyre, følg Vågslidvegen et stykke, og ta til høyre på Avstikkaren. Du vil få hytten på høyre hånd.

Fra øst:
Fra E134, ta første veg til venstre etter å ha passert Vågslidvann. Ta så neste veg til høyre, følg Vågslidvegen et stykke, og ta til høyre på Avstikkaren. Du vil få hytten på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmeglerfullmektig
E-post
asbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 30 77 90

Lurer du på noe?