Velkommen til Arbuneset 151!

Vågslid - Arbuneset
Flott laftet hytte - 3 soverom- Fin utsikt mot vann og fjell

Prisantydning:
kr 3 490 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
68/73 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 490 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
2003
Primærrom
68 kvm.
Bruksareal
73 kvm.
Bruttoareal
80 kvm.
Soverom
3
Tomt
1041 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
250
Oppdragsnr.
218362
Finnkode
127953264

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta som har en nydelig beliggenhet, er bygget av lokale håndverkere i Haukeli hytter og hus. Den er i meget god stand og har gode og solide materialvalg. Tradisjonsrike utskjæringer og detaljer vitner om kvalitet.

Hytta, som har et lyst preg, er innredet over èn etasje og inneholder:

Entré, hall, tre soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til overbygget terrasse, bad/vaskerom og bod.

I tillegg er det en hems med adkomst fra hallen.

+- Standard

Flott laftet hytte med utsikt mot vannet. Hytta er innredet med gulvbord i heltre furu og fliser i entré og på bad. Paneler i tre på vegger.

Stue med plass til sofagruppe og spisebord.Vedovn og tregulv. Villmarkspanel i taket.

Åpen kjøkkenløsning fra stue. Plassbygget kjøkkeinnredning med profilerte fronter av heltre. Fliser mellom overskap og benkeplate. Oppvaskmaskin. Tregulv.

Ett soverom med familieseng.

Ett soverom med køyseng.

Ett soverom med dobbelseng.

Bad/vaskerom har fliser på gulv og tømmervegger. Det inneholder wc, dusjkabinett, vaskemaskin og baderomsinnredning. Varmekabler i gulv.

Hall med mønet tak og åser. Trapp opp til hems.

Entrè med skifer på gulv og varmekabler.

Skibod med tregulv.

“Ring hytta varm”-løsning.

+- Beliggenhet

Flott beliggenhet med nydelig utsikt mot fjellene og Arbuvatn. Eiendommen kan blant annet by på gode solforhold og preparerte skiløyper nær hyttefeltet. Veldig fint turterreng – sommer som vinter. Arbuneset ligger bare få minutter fra Haukelifjell skisenter, som normalt har 13 preparerte nedfarter og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Her finnes også nyere varmestue med matservering, afterski og sportsbutikk – Den perfekte plassen å ta lunsjpause etter noen timer i bakken.

Vågslid ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenligne seg med. Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. Om sommeren og høsten er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan normalt regnes som sikre i perioden november/desember – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1.600 moh. Med skiløype like ved har dere et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Alternativt kan man ta skiheisen opp i høyden for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Det er også kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne løypa er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk få minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10-15 minutters kjøring unna. Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
99 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Parkering på egen tomt. Brøyting av privat P-plass kan avtales.

+- Adkomst

Fra E-134, ta av til høyre ned bakke til bom i nordsiden av fjellbutikken på Arbuvollen. Følg vegen utover nesten til endes, hytten ligger på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og elektrisk.

Varmekabler i gulv på bad/vaskerom og i vindfang. Vedovn i stue.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?