Velkommen til Kvitabergvegen 2!

Fastlands-Karmøy - Norheimskogen
Nydelig utsiktstomt - Sjelden mulighet

Prisantydning:
kr 3 000 000,-
Eiendomstype:
BOLIG
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 000 000,-
Eiendomstype
BOLIG
Eierform
Selveier
Primærrom
0 kvm.
Bruksareal
0 kvm.
Tomt
934 m²
Kommune
KARMØY
GNR
148
BNR
1012
Oppdragsnr.
218332
Finnkode
127289076

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

En av de flotteste utsiktstomtene i Norheimskogen er nå for salg. Unik mulighet i dagens marked.

Tomten er på hele 934 kvm og har en nydelig utsikt utover mot Haugesund og Karmøy. Fra tomten ser man solnedgangen vest i havet.

Det foreligger godkjente tegninger på funkisvilla utført av arkitekt Per Oscar Haaland.

Det er ferdig opparbeidet asfaltert vei frem til tomten. Vann, kloakk og teknisk anlegg er lagt frem til tomt.

+- Beliggenhet

Området er veletablert og er kjent for å være barnevennlig. Trygg og kort gangavstand til Norheim barneskole og Vormedal ungdomsskole. Flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. Barn fra 3-6 år elsker Allidrettstimene som arrangeres i Norheimshallen. Utover dette har SK Nord meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek på Basement.

Lysløypen/Moksheimstien i Norheimskogen ligger like ved og dette gir mulighet for turer i meget flotte omgivelser. Ved Moksheimsvatnet (langs stien) er det også en åpen hytte/gapahauk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene. Fra Moksheimstien kan du også fortsette gjennom Trodlaskar eller forbi Vormedal skole og rundt Spannhelgeland. Søndagsturen kan legges videre opp mot høydene som f.eks. Tronefjell (151 moh.) eller Spannavarden (146 moh.).

Kort vei til Oasen Storsenter med de fleste fasiliteter. Herunder klesforretninger, frisør, bakeri, restauranter, matvareforretninger og vinmonopol.

Hageland i kort gangavstand fra boligen.

+- Omkostninger

75 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
87 352,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område, men er i kommuneplanens arealdel merket som “gul”, dvs. at kommunale myndigheter ser på området som et fremtidig boligområde.

I reguleringingsplanen for Norheimskogen – Tomtedeling arkivsak: 14/4002, arkivkode: PLANR 502-5. I området skal det oppføres frittliggende eneboliger med tilhørende anlegg. Tillatt bebygd areal (BYA) skal ikke overstige 30% av tomtens nettoareal jm. H-2300 veileder grad av utnytting. Se vedlagte reguleringsbestemmelser.

Det foreligger høydebegrensinger på nybygg som oppføres på Gnr 148 Bnr 1012. Ordlyden i begrensningen sier at det gis ikke anledning til å oppføre bygninger eller andre menneskeskapte konstruksjoner som har en høyde som overstiger kote +59,50. Det er heller ikke anledning til å la trær busker eller annen vegetasjon vokse opp slik at de blir til hinder for utsikten fra omkringliggende eiendommer. Begrensningen skal følge eiendommen, uavhengig av hvem som er fremtidige eiere.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra Oasen følg Austbøvegen og ta 4. innkjørsel til venstre og følg Stendervegen ca. 100 m. ta så til venstre inn Dovafjellsvegen. Ta så 2.vei til venstre inn Kvitabergvegen. Og tomten kommer som den første på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?