Velkommen til Råsalivegen 4 B!

Vågslid - Råsali
Flott endeleilighet midt i alpinbakken - Ski-in/ski-out

Prisantydning:
kr 1 690 000,-
Eiendomstype:
FRITIDSBOLIG
P-rom/BRA:
46/46 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 1 690 000,-
Fellesutg.
kr 1115,- per mnd.
Eiendomstype
FRITIDSBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
46 kvm.
Bruksareal
46 kvm.
Bruttoareal
51 kvm.
Soverom
2
Tomt
13307 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
661
Oppdragsnr.
218346
Finnkode
126311509

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Endeleilighet i første etasje, med egen inngang, som inneholder:

Gang, baderom m/wc/vask/dusj/varmtvannsbereder/opplegg for vaskemaskin, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

Egen utvendig sportsbod.

Parkering i fjellhall, nær åpningen (kort avstand å gå til leiligheten).

+- Standard

Meget tiltalende leilighet på Råsali. Leiligheten er hovedsakelig innredet med tregulv, samt panelte vegger og tak i tidsriktige farger. Lett adkomst med egen inngang.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Her er moderne vedovn og gjennomgående lys. To-fløyet terrassedør. Tidsriktige farger på veggene.

Flott kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Her er integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. God gulvplass på kjøkkenet, med mulighet for spisebord.

Baderom innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Dette inneholder seksjon med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett, varmtvannsbereder, og har opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har to soverom innredet med tregulv. Det ene er innredet med dobbeltseng og det andre familiekøyeseng.

Gang innredet med skifer på gulv som har varmekabler.

+- Beliggenhet

Ski-in/ski-out beliggenhet midt i alpinbakken ved Haukelifjell Skisenter. Alpinanlegget som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Leiligheten er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan enten ta heisen til toppen, eller renne skrått/på tvers av alpintbakken for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

42 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
54 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til næring/fritid med utleieklausul. For reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Denne enheten er bruksendret til fritidsbolig og er fritatt fra utleieklausul. Kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Medfølgende oppstillingsplass i lukket fjellhall. Plassen ligger nær åpningen og dermed i kort gangavstand fra leiligheten.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen oppover mot Alpintbakken. Like før varmestua står det skilt mot Råsali/Råsehallet. Følg skilt til man kommer til port mot fjellhall. Her er portåpner som er tilgjengelig for alle. Kjør inn i tunellen og sving av mot Råsali. Leiligheten ligger i bakre rekke.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler på gulv i gang og på baderom.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?