Velkommen til Botn Aust 41!

But mottatt - Vågslid - Botn Aust
Enkel hytte med moderniseringsbehov - Umiddelbar nærhet til flotte turløyper

Prisantydning:
kr 1 190 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
55/57 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 1 190 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
1974
Primærrom
55 kvm.
Bruksareal
57 kvm.
Bruttoareal
63 kvm.
Soverom
3
Tomt
549 m²
Kommune
VINJE
GNR
100
BNR
29
Oppdragsnr.
218318
Finnkode
126293166

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Koselig hytte over en etasje med hems, som inneholder:

Vindfang, stue/kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse, stellerom m/trapp opp til hems og 3 soverom.

Utedo m/bod/vindfang i forkant.

+- Standard

Enkel hytte hovedsakelig innredet med gulvbelegg, samt panelte vegger og tak. Kort avstand til flotte turløyper både på sommer- og vinterstid.

Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med gulvbelegg/furugulv. Peis og vedovn. Her er videre utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning med plassbygde skap og speilfronter.

Rom til å vaske seg i, som er innredet med gulvbelegg. Her er trapp opp til hems.

Hovedsoverom innredet med gulvbelegg og garderobeskap.

Soverom innredet med to køyesenger, samt garderobeskap.

Soverom innredet med køyeseng og garderobeskap.

Vindfang innredet med gulvbelegg.

Ny taktekking i senere tid (ny papp/torv).

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Vågslid, Haukeli i et etablert hytteområde; Botn Aust. Her fra har man adkomst direkte ut i flotte tur- og skiløyper – sommer som vinter.

Alpinanlegget på Vågslid ligger ca. 10 minutters kjøring unna. Her har man hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere varmestue med afterski. Nyere lysløype går fra feltet og videre mot Botn og hytten. Vågslid er et meget attraktivt vintersportsted med en fantastisk beliggenhet i Vinje kommune i Telemark. Området er meget ettertraktet og de gode vær og føreforholdene trekker folk fra både Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i
fjellvann, samt fiske og jakt.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågsli går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk et par minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

29 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11.100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
42 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Det skal oppføres hytter på nordvest-siden av denne eiendommen. Kfr. megler.

Det er utarbeidet detaljregulering for Botn Aust (vedtatt 19.10.2017). Her legges det blant annet til rette for felles vannforsyning, veg og kommunalt avløpsanlegg.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta første avkjørsel til høyre (Botn Aust) etter Botn skysstasjon. Følg vegen ca. 190 m, og ta til venstre. Kjør rett frem. Hytten ligger litt ovenfor vegen på høyre og er merket med til salgs skilt.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Peis og vedovn i stue.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?