Velkommen til Bekkefaret 5!

Vågslid - Tyrvelid
Koselig hytte med alle fasiliteter - Alpinanlegg/langrennsløype i umiddelbar nærhet

Prisantydning:
kr 3 400 000,-
Eiendomstype:
FRITIDSBOLIG
P-rom/BRA:
71/73 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 400 000,-
Eiendomstype
FRITIDSBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2000
Primærrom
71 kvm.
Bruksareal
73 kvm.
Bruttoareal
80 kvm.
Soverom
3
Tomt
1085 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
266
Oppdragsnr.
218355
Finnkode
126293018

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Meget koselig hytte over en etasje med hems, som inneholder:

Gang, bod, 3 soverom, baderom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin, teknisk rom, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

Hems:
Innredet stue som også har soveplass.

Hemsen har ikke målbar høyde, da arealet er under 190 cm.

Utvendig sportsbod med god plass til ski o.l.

+- Standard

Trivelig familiehytte med gode rom- og planløsninger. Hytten er hovedsakelig innredet med tregulv, samt panelte vegger og tak. Umiddelbar nærhet til langrennsløyper og Haukelifjell skisenter. Hytten er bygget av Tonstad Sagbruk og er av typen “Sirdalshytta”.

Stue og kjøkken i åpen løsning, som er innredet med tregulv. Her er vedovn, samt utgang til stor terrasse. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter.

Baderom innredet med fliser på gulv, som har varmekabler. Dette er innredet med toalett, seksjon med nedfelt servant, dusjkabinett, og har opplegg for vaskemaskin.

Tre soverom innredet med tregulv. Hovedsoverom er innredet med dobbeltseng, og de to andre med køyesenger.

Innvendig bod innredet med fliser på gulv som har varmekabler.

Gang innredet med tregulv.

Teknisk rom innredet med gulvbelegg.

Hems:
Innredet stue med tregulv.

Utvendig bod innredet med tregulv.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger like ved alpinanlegget på Vågslid. Her kan ungene alene gå bort i barnetrekket eller de øvrige heisene. Med en slik beliggenet kan man parkere bilen for godt når man kommer opp og bruke det flotte terrenget like utenfor dørterskelen enten man ønsker langrenn eller alpint.

Alpinanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Hytten er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan enten ta heisen til toppen for å komme til den over 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man umiddelbar nærhet til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer både om dagen og om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre helt opp til bl.a. Sæsnuten (1392 moh.)

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap som har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1400 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

85 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 352,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke E og oppvarmingskarakter RØD

+- Parkering

Parkering på egen tomt, med kort og enkel adkomst til hytten.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen oppover og ta til høyre inn Bekkefaret. Hytten kommer da som nr. 2 på høyre hånd.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på baderom og innvendig bod.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?