Velkommen til Dovafjellsvegen 33!

NY PRIS! - Norheim -
Praktfull villaeiendom på en høyde i Norheimskogen - Nydelig utsiktsbeliggenhet - Dobbel garasje

Prisantydning:
kr 7 900 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
314/331 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 7 900 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1970
Primærrom
314 kvm.
Bruksareal
331 kvm.
Bruttoareal
360 kvm.
Soverom
4
Tomt
3726 m²
Kommune
KARMØY
GNR
148
BNR
521
Oppdragsnr.
218228
Finnkode
121117697

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Velkommen til Dovafjellsvegen 33, som inneholder:

Første etasje:
Vindfang, gang, baderom m/wc/vask/dusj m/direkte adkomst til walk-in-closet, vaskerom m/direkte adkomst til kjølerom, kjellerstue, 2 soverom hvorav ett har adkomst til stor bod. Trimrom m/direkte adkomst til kontor/soverom m/utgang til hage.

Andre etasje:
Forstue, kjøkken, spisestue, stue m/utgang til terrasse/hagestue, gang, soverom m/walk-in-closet, baderom m/wc/badekar/dusj/2 servanter m/utgang til terrasse og direkte adkomst til hovedsoverom m/utgang til hagestue.

Dobbel garasje m/stor bod som har utgang til vedskjul.

+- Standard

Enebolig med garasje opprinnelig bygget i 1970. Boligen ble i 1986 ombygget etter tegninger fra den anerkjente arkitekten David Sandved og stilen ble samtidig endret fra klassisk til en mer moderne funkisbolig. I ettertid (2011/12) er det bygget hagestue og tilbygg mot øst (trimrom/kontor).

Boligen holder en bra standard og fremstår som velholdt. Den er hovedsakelig innredet med parkett på gulv, vegger og tak i lyse og lette farger.

Andre etasje:
Stue innredet med parkett på gulv. Flott peis og nydelig utsikt. Fra stuen er det utgang til flott skiferbelagt terrasse. Her er det adkomst til stor hagestue innredet med skifer på gulv. Hagestuen har innredning med utegrill. Fra denne er det gangsti med skiferheller ned til Jacuzzi.

Spisestue innredet med parkett på gulv. Store vindusflater mot den flotte utsikten.

Forstue/tv-stue innredet med eikeparkett på gulv og vedovn.

Hvit Huseby kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplate i tre. Dette har integrert oppvaskmaskin, Siemens induksjonstopp, integrert Huskvarna komfyr og microbølgeovn. Side-by-side kjøleskap, vinskap og Miele kaffemaskin. God plass til spisebord.

Stort og fullfiset baderom som har varmekabler i gulv. Dette har vegghengt toalett, innfliset badekar, dusjnisje og seksjon med to nedfelte servanter. Her er utgang til skiferterrasse, samt direkte adkomst til hovedsoverom. Soverommet har malt gulv og stor skyvedør ut til hagestue.

Gang inn til soveromsavdeling som er innredet med eikeparkett på gulv.

Soverom innredet med eikeparkett på gulv og garderobeskap.

Walk-in-closet med skyvedørsgarderobe som har speilfronter, samt noe åpen innredning.

Første etasje:
Kjellerstue innredet med laminat på gulv.

Fullfiset baderom som har varmekabler i gulv. Toalett, søylevask og dusjnisje. Baderom har direkte adkomst til walk-in-closet med innredning og vegg-til-vegg teppe på gulv.

Trimrom med store vinduer og industribelgg (knottebelegg) på gulv. Dette har direkte adkomst til stort kontor, som også kan benyttes som soverom. Varmekabler i både trimrom og kontor, men sløyfene ligger med større mellomrom på kontoret. Her er skyvedør ut til hage.

To soverom innredet med eikeparkett på gulv og garderobeskap. Ett av soverommen har adkomst til stor bod. Boden har en mindre bod med varmtvannsbereder.

Vaskerom innredet med fliser på gulv og utslagsvask. Sikringsskap med automatsikringer. Her er direkte adkomst til kjølerom.

Gang innredet med fliser som har varmekabler. Skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Vindfang innredet med fliser på gulv.

+- Beliggenhet

Stor og praktfull eiendom i et villaområde i Norheimskogen. Eiendommens beliggenhet på en høyde for seg selv, alléen opp til huset, hagen og den praktfulle utsikten (mer eller mindre 360 grader) gjør eiendommen spesiell. Sol fra tidlig morgen og til den går ned i havet.

Området er veletablert og er kjent for å være barnevennlig. Trygg og kort gangavstand til Norheim barneskole og Vormedal ungdomsskole. Flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. Barn fra 3-6 år elsker Allidrettstimene som arrangeres i Norheimshallen. Utover dette har SK Nord meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek på Basement.

Lysløypen/Moksheimstien i Norheimskogen ligger like ved og dette gir mulighet for turer i meget flotte omgivelser. Ved Moksheimsvatnet (langs stien) er det også en åpen hytte/gapahauk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene. Fra Moksheimstien kan du også fortsette gjennom Trodlaskar eller forbi Vormedal Skole og rundt Spannhelgeland. Søndagsturen kan legges videre opp mot høydene som f.eks. Tronefjell (151 moh.) eller Spannavarden (146 moh.).

Kort vei til Oasen Storsenter med de fleste fasiliteter. Herunder klesforretninger, frisør, bakeri, restauranter, matvareforretninger og vinmonopol.

Hageland i kort gangavstand fra boligen.

Ca. 10 minutters kjøring til Haugesund Sentrum.

+- Omkostninger

197 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
209 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke E og oppvarmingskarakter GUL

+- Parkering

Parkering i dobbel garasje, samt god parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra Oasen storsenter (bakre parkering på venstre hånd), følg vegen et lite stykke, og ta fjerde veg til venstre. Ta deretter første veg til venstre og du får oppkjørselen til eiendommen på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Peis i stue. Vedovn i forstue/tv-stue. Varmepumpe i trapp opp til andre etasje. Varmekabler i gulv på gang i første etasje, begge baderom, samt trimrom og kontor.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?