Velkommen til Førresdalen 51!

Tysvær - Førresdalen -
Meget stor enebolig med utleiedel - Gode leieinntekter (12.700,-) - Utsikt

Prisantydning:
kr 5 990 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
346/351 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 990 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
346 kvm.
Bruksareal
351 kvm.
Bruttoareal
379 kvm.
Soverom
7
Tomt
576 m²
Kommune
TYSVÆR
GNR
79
BNR
908
Oppdragsnr.
218216
Finnkode
120075783

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er oppført over 3 etasjer og inneholder:

Hovedplan (P-rom/BRA 125/125 m2):

Hall med trapp, gjestewc, vaskerom, bad, stue med kjøkken i åpen løsning og stue 2 med utgang

2. etasje (P-rom/BRA 103/108 m2):

Gang, 5 soverom og bad

Sokkel (BRA 118/118 m2):

Stor utleiedel som inneholder: Gang, 2 soverom, 2 disp.innr. rom (Brukt som soverom), bad, vaskerom og stue med kjøkken i åpen løsning. Tilrettelagt for integrering til hovedenhet.

Utleiedel er p.t. leiet ut på tidsbestemte betingelser og løper 1 år om gangen. Månedlige leieinntekter er p.t. kr. 12.700.- pluss strøm. Leietaker har disponert leiligheten i 4 år og benyttes av sjåfører som kjører i oppdrag for Statoil. Husleie betales 6 mnd på forskudd. Det er innbetalt depositum som er plassert på særskilt konto. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Boligen har store rom og oppleves som romslig og godt utnyttet.

I tilknytning til sokkeletasjen er det bygget en stor utebod under terrassen. Ypperlig bod som benyttes til hagemøbler o.l. Disponeres av boligens hoveddel.

+- Standard

Meget stor og flott enebolig med flott utsikt over området. Boligen er meget stor og har gode romløsninger med store og romslige rom. Boligen er oppført i 2008 og holder en god standard.

Meget gode leieinntekter i sokkelleiligheten.

Hovedplan:
Hall/ gang med fliser og varmekabler på gulv. Romslig hall med garderobe og inngang til gjestewc

Vaskerom med fliser og varmekabler på gulv. Vaskerommet har god skapplass og egen utgang. Fra vaskerommet har man tilgang direkte til eget bad med dusj, vask og wc. Dette har fliser på gulv og vegger. Varmekabler på gulv.

Stor stue med utgang balkong og kjøkken i åpen løsning. Stuen har nyere 1-stavs parkett på gulv, tapet på vegger og downlights i takhimling. Flott peis med innsats.

Kjøkkensone har samme 1-stavs parkett på gulv. Solid kjøkkeninnredning fra Sigdal. Benkeplate i heltre valnøtt. Hvitevarer integrert. Stor kjøkkenøy med flott benkeplate i stein (Black galaxy).
Hvitevarer: Induksjonstopp, ventilator i stål, stekeovn og micro i høyskap samt oppvaskmaskin. Stort kjølehjørne med god plass

Stue 2 har 1-stavs parkett på gulv og downlights itak. Utgang til flott uteområde med pergola

2.etg:
Gang med parkett på gulv og downlights i tak

Alle 5 soverom i 2.etg har parkett på gulv og downlights i tak. Alle rommene er store og rommene benyttes som kombinerte soverom/stuer av barna i huset. Det ene soverommet har inngang til garderoberom og utgang balkong. Dette rommet har vært loftsstue tidligere.

Meget stort og flott bad (20 kvm). Badet er meget innbydende og romfølelsen gjør rommet til en herlig sone for avkobling. Det er bygget en stor og flott dusjnisje, pen innredning i flott desgin. Badekar med massasjefunksjon.

Sokkeletasje:
Hele sokkelen er innredet som en stor utleiedel. Leilgiheten har 4 soverom som alle har parkett på gulv. Stue har laminat. Bad har fliser på vegger og gulv. Kjøkken som ligger i åpen løsning med stuen har pen innredning med hvitevarer. Leiiligheten er utleid for 4. året for 12.700.- pluss strøm.

+- Beliggenhet

Boligen ligger fint til i attraktivt boligområdet i Førresdalen. Nabolaget er barnevennlig med flere barnefamilier, trygg vei til skolen, flere lekeplasser like nærheten, fotballbaner, tennisbane og sandvollyballbane. På Frakkagjerd, like ved, er det fritidsklubb, Avanti. Boligen ligger i enden av blindvei.

Videre er det kort avstand til både Haugesund og Aksdal. Dagligvarebutikk(er) er innenfor gangavstand. I tillegg til er det flere flotte turmuligheter i området. Helgelandsfjellet og Nappatjørn med lysløype for å nevne noen. Førresfjorden med fiskemuligheter.

Om sommerstid kan det være fint med bademuligheter både i Dragavika og i Aksdalsvannet.

+- Omkostninger

149 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
162 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke C og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

På egen grunn. Leieboer disponerer 1 parkeringsplass

+- Adkomst

Når man kjører i retning Oslo fra Haugesund tar man til venstre i rundkjøringen på Frakkagjerd. ( Først rundkjøring etter tunnel i Førre). Ta deretter første til venstre og dermed høyre. Følg veien oppover forbi caravansenter. Ta deretter til venstre i den 2 rundkjøringen og følg veien oppover i feltet. Boligen ligger i helt i enden av veien på høyre side

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Varmekabler på baderom og flisebelagte soner.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93 49 22 24

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?