Velkommen til Hinderågata 3 B!

Haugesund - Sentralt
Større enebolig med utleid leilighet. Garasje 34 kvm. 300 meter fra sentrum

Prisantydning:
kr 3 150 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
240/248 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 150 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1989
Primærrom
240 kvm.
Bruksareal
248 kvm.
Bruttoareal
269 kvm.
Soverom
6
Tomt
580 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
29
BNR
554
Oppdragsnr.
218200
Finnkode
119696491

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Eiendommen ligger en kort gange fra sentrum med alle fasiliteter. Andre veien kommer du til flotte tur og trenings områder i Vangen.
Eiendommen ligger tilbaktreukket fra byens larm og har terrasse på en liten høyde.
Her er det mye bolig for pengene. Velkommen!

Boligen inneholder:

Underetasjen/ hovedenheten:
Vindfang, hall med garderobe, eget romslig vaskerom, soverom og bad m/dusj/vask/wc.

Overetasjen:
Mellomgang/ trappegang, dobbel stue med peisovn og plass til flere sofagrupper og spisebord, foreldresoverom med stor garderobe, bad med wc/vask i seksjon/badekar/fliser på gulv og varmekabler. Kjøkken med spiseplass og integrerte hvitevarer og kjøleskap som følger med i handelen..

Loftsetasjen:
Loftstue/ soverom, soverom, mellomgang, kott i knevegger.

Underetasjen/ Leiligheten:
Soverom, en stor bod (også brukt som gjesterom), en mindre bod og en utvendig sportsbod. Kjøkken i åpen løsning til romslig stue. Bad m/dusj/vask/wc/opplegg vaskemaskin og tørketrommel.

Frittstående garasje på 34 kvm og gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

+- Standard

Boligen er normalt godt vedlikeholdt, den er ikke oppusset, men med litt arbeids innsats vil dette bli en meget flott bolig. Når den i tillegg ligger så fint i terrenget, bør denne være attraktiv for selv den mest kresne. Her får du gjort det til ditt eget.
Med leieinntekter fra den godkjente leiligheten på bakkeplan, med egen inngang, skal det mye til for å kunne bo stort bedre og rimligere enn dette.

Romløsningene er gode, og med arealet slik det er fordelt over 3 etasjer, kan det hele benyttes effektivt og komfortabelt. Soverom i hver etasje, bad i 2 etasjer, stue både på hovedplan og på loft. Solrik og lun terrasse.

Boligen er for det meste klar for nye tapeter, maling og endel gulvdekker. Idag er det en blanding av parkett, laminat og gulvbelegg.
På vegger er det malt strie, malt panel og tapet.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger lunt og solvendt til i Hinderågata. Et etablert boligområde. Sentral beliggenhet i forhold til barnehage, skoler, idrettsanlegg, turområde og sentrum. Flott utsikt fra hovedetasje og loft.

Fra din bolig i Hinderågata 3B kan du gå til det aller meste. Sentrum med alle tilbudene du trenger ligger bare noen kvartaler unna. Er det ikke fint å tenke på?

Så enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over en kaffe, kjøpe klær til julebordet eller få anbefalt en hvitvin til rekene du skal ha på lørdag er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.

Men i sentrum finner du ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeer, optikere, og yrende folkeliv. Sykehuset er like rundt hjørnet, Hauge skole like ved og når fotballfeberen kaller er jammen ikke stadion langt unna den heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen, og maner de hvitkledde til å “peisa på” for et nytt år med medalje i Tippeligaen.

Søndagsturen legges gjerne til Vangen eller Djupadalen – selv da med gåavstand fra døren. Ta en kopp kaffe og et pust i bakken ved HIL-hytta, og returner hjem til søndagsmiddagen.

Hinderågata er det nærmeste man kommer sentrum, mens man fortsatt bor i et rolig villastrøk. Området har gjennomgått en revitalisering de siste 10 årene, der det er bygget flere moderne nybygg, samtidig som den eldre bebyggelse er rehabilitert. I dag bor det en blanding av både unge og gamle, i et rolig og etterspurt nabolag.

Om du synes livet i en sentral, topp moderne bolig høres forlokkende ut bør du ikke vente så altfor lenge.

+- Omkostninger

83 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
96 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter GUL

+- Parkering

Frittstående garasje med god lagringsplass. Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom.

+- Adkomst

Offentlig veg. Privat veg over nabotomt.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel.
Ovn i stuen.
2 varmepumper.
Varmekabler i hall og varmekabler i bad på 1. etasje. Varmekabler i bad / vaskerom i leilighet.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 95 12 00

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?