Velkommen til Flathauggata 24!

Haugesund - Hasseløy
Delikat og påkostet leilighet - Maritim beliggenhet på Skagen Brygge - Garasjeplass m/elbillading

Prisantydning:
kr 2 150 000,-
Eiendomstype:
SELVEIERLEILIGHET
P-rom/BRA:
68/68 m2
Visning:
06.11.18 16:30-17:15
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 150 000,-
Fellesutg.
kr 1700,- per mnd.
Eiendomstype
SELVEIERLEILIGHET
Eierform
Selveier
Byggeår
2015
Primærrom
68 kvm.
Bruksareal
68 kvm.
Soverom
2
Tomt
3109 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
38
BNR
288
Oppdragsnr.
218192
Finnkode
119058625

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i første etasje, med trappefri adkomst og inneholder:

Gang, hovedsoverom, baderom m/vask/dusj/wc, spisetue m/utgang til terrasse, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

Spisestuedel er åpen mot kjøkken. Her er det enkelt å skille av slik at du får et ekstra soverom. Bildene viser spisestuen både som spisestue og som soverom. Dersom du ønsker soverom nr. to vil selger ta på seg kostnaden og utføringen av dette inkl. i prisantydning.

Medfølgende garasjeplass m/2 stikkontakter, samt industrikontakt til lading av el/hybrid-bil. Dette er en påkostning som selger har valgt i byggeperioden.

2 medfølgende sportsboder.

+- Standard

Velkommen til Flathauggata 24 – en meget delikat og påkostet selveierleilighet. Leiligheten har en flott beliggenhet, i søre rekke, nær sjøkanten. Åpne terrassedøren og nyt lyden av bølgeskvulp. I populære Skagen Brygge ligger alt til rette for et rikt og komfortabelt liv.

Leiligheten har meget gode innvendige kvaliteteter og er bl.a. innredet med lys eikeparkett på alle gulv, foruten våtrom som har fliser. Gipsvegger og tak med listfrie overganger. Leilighetens gjennomgående lys skaper en hyggelig atmosfære. Som oppvarming benyttes hovedsakelig vannbåren varme som går i viftekonvektor i stuen. Dette sammen med god isolasjon gjør at leiligheten har lave strømutgifter.

Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med lys eikeparkett på gulv. Flott utsikt til sjø, samt utgang til terrasse. Spisestue med utgang til terrasse. Spisestuedelen kan enkelt gjøres om til et soverom. Taklampen i spisestuen medfølger.

Oppgradert HTH-kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens. Herunder induksjonstopp, komfyr i høyskap, kombiskap og oppvaskmaskin. Barløsning.

Delikat og fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje og har seksjon med nedfelt servant.

Hovedsoverom innredet med lys eikeparkett på gulv. Stor skyvedørsgarderobe med flott innredning og lys med fotocelle.

Gang innredet med lys eikeparkett på gulv.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Heis og porttelefon.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet like ved sjøen på Hasseløy. Fra Skagen Brygge har man flott havutsikt i et maritimt miljø og dette setter sitt preg på tilværelsen. Dersom man ønsker å se båter som flyter forbi, høre bølgeskvulp eller nyte fargerike solnedganger er dette rette stedet å bo.

Hasseløy (Bakarøy) er den nordligste av byens to sentrumsøyer og ligger like utenfor Haugesund sentrum. Leiligheten ligger på den vestre delen av øya. Kort gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter. Småbåthavn med mulighet for å søke om båtplass kun ca. 200 meter fra boligen.

Hasseløy er et meget populært og sentrumsnært boligområde. Boligområde blir stadig mer etterspurt og det pågår regulering av flere nye boligprosjekt og nærbutikk.

Ellers kort avstand til Pitters Kafe som ligger på øya. Dette er en liten og koselig bar med alle rettigheter. Baren er åpen hver fredag fra kl 18:00. Ellers i uka leies lokalet ut til private arrangement.

+- Omkostninger

53 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
62 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Området sør for leiligheten er regulert til frimoråde, parkering, samt bolig-/kontorområde. Området nærmest leiligheten er regulert til friområde. Se vedlagt reguleringskart som vedlegg i salgsoppgaven.

Det er regulert og planlagt oppført vinnmøllepark (Storøy Vindkraftverk) på Storøy, nord på Karmøy. Dette vil dog ikke være sjenerende for eiendommen.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter GRØNN

+- Parkering

Egen oppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Som eneste parkeringsplass i anlegget har den tilhørende parkeringsplassen opplegg for lading av el/hybrid-bil inkl. industrikontakt. Forøvrig gjesteparkering og parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

+- Adkomst

Flathauggata 24 ligger vest på Hasseløy. Leiligheten ligger i bygget lengst sør på Skagen Brygge. Parkering på felles gjesteparkering.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vannbåren varme som går i viftekonvektor i stuen. Varmekabler i gulv på baderom.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?