Velkommen til Fjellsmellevegen 23!

Vågslid - Tyrvelid
Solid og meget gjennomført hytte i stavlaft - Alpinanlegg/langrennsløype i umiddelbar nærhet - Stor tomt

Prisantydning:
kr 4 490 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
104/104 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 490 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
2004
Primærrom
104 kvm.
Bruksareal
104 kvm.
Bruttoareal
111 kvm.
Soverom
3
Tomt
1317 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
228
Oppdragsnr.
218141
Finnkode
115561211

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Meget gjennomført og godt utnyttet hytte. Den er innredet over to plan, og inneholder:

Første etasje:
Vindfang, vaskerom/teknisk rom, gang, baderom m/wc/dusj/vask, soverom, stue og kjøkken m/utgang til to terrasser.

Loft:
2 soverom, lagringskott og stor kombinert stue/soverom.

Utvendig sportsbod.

+- Standard

Meget flott stavlaftet hytte like ved skitrekket på Vågslid. Kraftige og solide materialer gjør hytten spesiell. Perfekt beliggenhet med umiddelbar nærhet til både Haukelifjell skisenter samt langrennsløyper.

Hytten er tidsriktig innredet og fremstår særdeles innbydende. Hovedsakelig panelte og laftede vegger i kombinasjon med tregulv. Riktige fargevalg og flotte materialer gir en perfekt ramme for familiens samlested.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Her er heltre eikegulv, flott natursteinspeis og utgang til to terrasser. Kjøkkeninnredning med integrert komfyr og platetopp. Marmor fliser over benkeplaten. God spiseplass.

Baderom innredet med skifer på gulv som har varmekabler, samt panel på vegger. Dette inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett og har seksjon med nedfelt servant.

Soverom innredet med furugulv og dobbeltseng.

Gang innredet med skifer på gulv som har varmekabler. Her er videre garderobeskap og downlights i tak.

Vaskerom/teknisk rom innredet med skifer på gulv som har varmekabler.

Vindfang innredet med skifer på gulv som har varmekabler.

Loft:
Meget stor stue/soverom innredet med furugulv og dobbeltseng.

To soverom innredet med furugulv og dobbeltseng.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger like ved alpinanlegget på Vågslid. Her kan ungene alene gå bort i barnetrekket eller de øvrige heisene. Med en slik beliggenet kan man parkere bilen for godt når man kommer opp og bruke det flotte terrenget like utenfor dørterskelen enten man ønsker langrenn eller alpint. Den store solrike terrassen åpner også for late dager i solveggen – alt etter ønske og behov.

Alpinanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Hytten er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan enten ta heisen til toppen for å komme til den over 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man umiddelbar nærhet til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer både om dagen og om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre helt opp til bl.a. Sæsnuten (1392 moh.)

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap som har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1400 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

112 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
124 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen noen hundre meter oppover og ta tredje avkjørsel til høyre før skisenteret. Følg vegen, ta til høyre i krysset, og du får boligen på høyre hånd.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Flott peis i stue. Varmekabler på gulv i vindfang, gang, vaskerom og baderom. Ellers elektriske ovner.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98 48 45 11

Lurer du på noe?