Velkommen til Eivindstadvegen 30!

Haugesund - Skåredalen
Bud foreligger ! - Lekker bolig med dobbel garasje - Barnevennlig

Prisantydning:
kr 4 170 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
175/181 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 170 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1994
Primærrom
175 kvm.
Bruksareal
181 kvm.
Bruttoareal
199 kvm.
Soverom
4
Tomt
494 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
31
BNR
313
Oppdragsnr.
218074
Finnkode
114939401

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Eiendommen ligger i et etablert og familievennlig område med fin utsikt til naturen, Eivindsvannet og Djupadalen. Boligen grenser til friareal mot vest. Kort gange ned til brygge og badeplass. Sandstrand på nordsiden av Eivindsvannet. Drømmested å vokse opp i. Boligen ble betydelig renovert, bygget ut og påkostet i 2009. Lite av boligen er fra byggår. Den er meget pen og bør ses!

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder:

1.etasje:
Entre/hall, 3 soverom, trimrom, 2 bad, der det ene er kombinert bad/ vaskerom.

2.etasje:
Soverom, lekkert allrom/kjøkken med stor spiseplass og utgang til hage og terrasse med delvis overbygget solkrok. Romslig stue med delvis enorm takhøyde og utgang til terrasse mot Eivindsvannet.

I tillegg har boligen god lagringsplass på loft, dobbel garasje på ca. 40 m2 og utvendig bod.

+- Standard

Innholdsrik familiebolig med gode kvaliteter. Oppgraderte flotte bryterpaneler med dels lys og glass/skifer utførelse

2.etasje:
Romslig og lyst innredet stue med plass til både sofagruppe og spisebord. Enstravs parkett fra Kährs på gulv og tapet på vegger. Delen av rommet med vanlig takhøyde har downlights og med skråtaket er det uplights innfelt i veggen (uten ledninger). Den store takhøyden gir en flott og eksklusiv romfølelse. Flott peis hvor spisestuen i dag er plassert. Utgang til terrasse med flott utsikt mot Eivindsvannet og Djupadalen. Sofa kan medfølge etter avtale.

Allrom/kjøkken med store vindusflater som gir godt naturlig lys og der terrassen og naturen oppleves som en forlengelse av kjøkkenet. Det er elektrisk peis her inne for den rette atmosfæren, samt kosen en kald dag/ kveld.
Kjøkkenet har Kvalsvik kjøkkeninnredning med brune fronter og lekker granittbenkeplate fra Galaxy. Integrerte hvitevarer (fra AEG/Husquvarna) som induksjonplatetopp, oppvaskmaskin, kjølehjørne med enorm plass, samt micro. Granittfliser fra Galaxy mellom benkeplate og overskap. Laminat på gulv, tapet på vegger og downlights i tak. Utgang til terrasse som er delvis overbygget og har utepeis. Her kan en dra sommerkvelden over til sommermorgen.

Hovedsoverom med enstavs parkett på gulv, tapet på vegger og downlights i tak.Stor skyvedørsgarderobe med speilfronter og effektiv innredning.

1.etasje:
3 gode soverom.

Helfliset bad med granittfliser på gulv fra Galaxy. Badet inneholder stort boblebader/steam dusj,
vegghengt wc og glassvask. Varmekabler i gulv.

Bad med kombinert vaskerom med fliser på gulv og Berry Alloc våtromsplater på vegger. Det inneholder vegghengt wc, dusjkabinett, baderomsinnredning med helstøpt servant og 2 skuffer, overhengende speil med lagringsplass og belysning. Opplegg for vaskemaskin og god hylleplass. Varmekabler i gulv.

Trimrom med varmekabler i gulv.

Stor hall/entre med romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter. Fliser på gulv, tapet på vegger og downlights i tak. Varmekabler i gulv.

+- Beliggenhet

Boligen ligger fint til i veletablert, familievennlig og naturskjønt boligområde i Skåredalen. Fra boligen er det gangavstand til blandt annet Skåredalen barne- og ungdomsskole, barnehage og butikk. Videre er det kort avstand til offentlig transport via buss.

Nydelige turområder er heller ikke langt borte. Djupadalen, kanskje Haugesunds mest attraktive turområde. Her har man lysløype og terrenget egner seg godt for både store og små. Ved inngangen til Djupadalen ligger Evindsvatnet, som er en populær badeplass når været tillater det. Her finner man to strender og baderampe.

Idrettsanlegg finner du ved Skåredalen skole. Anlegget består blant annet av kunstgressbane, idrettshall, ballbinge, basketballbane og akebakke

+- Omkostninger

112 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
124 602,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter GUL

+- Parkering

Parkering i dobbel garasje og ellers på egen tomt.

+- Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover fra sentrum. Følg forbi Eivindsvatnet og ta første avkjørsel til høyre. Ta så første til høyre igjen. Følg veien ca. 150 m. og boligen vil komme på din høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.

Peis i stuen, elektrisk peis i allrom/på kjøkkenet. Varmepumpe fra Daikin i stue og varmepumpe i hall/entre. Varmekabler i gulv på hall, bad, tromrom, soverom i 1.etasje og bad/vaskerom.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 95 12 00

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?