Velkommen til Raudbergvegen!

Vågslid - Raudberg
Prosjektert, lekker halvpart av duohytte - 2 etasjer

Prisantydning:
kr 4 290 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
104/104 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 290 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
104 kvm.
Bruksareal
104 kvm.
Soverom
4
Tomt
1078 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
912
Oppdragsnr.
218054
Finnkode
113369883

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Visning i vinterferien kan avtales med megler!

Prosjektert halvpart av vertikaldelt duohytte, oppføres over 2 etasjer som inneholder:

1. etasje: Gang/hall, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom/skibod.
2. etasje: Loftstue, 2 soverom, bad og trappegang.

NB! Bildene i annonse og prospekt er fra ferdigstilte duohytta på nabotomten og er kun ment som en illustrasjon. Planløsning m.m er derfor ikke helt identisk med enheten som presenteres i denne annonsen.

+- Standard

Hytten innredes med lekker og gjennomført standard. Flott, tradisjonelt uttrykk, med laftet tømmer og torvtak. Smart, familievennlig planløsning! Hytta er planlagt ferdigstilt høst/vinter 2019.

1. etasje:
Hallen gir et godt førsteinntrykk, med svært god takhøyde og flislagt gulv med varmekabler.

Herlig stue med store vindusflater og peisovn. Mange innredningsmuligheter!

Velutstyrt kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Tidløs innredning med mye skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer.

Foreldresoverom med adkomst fra hallen. God plass til dobbeltseng.

Delikat baderom med dusjhjørne ikledd fliser/mosaikkfliser, klosett og servant i stor baderomsinnredning. Flislagt gulv med varmekabler.

Separat vaskerom/skibod. Hvitevarer medfølger (vaskemaskin, tørketrommel og tørkeskap). Flislagt gulv.

2. etasje:
2 gode, romslige soverom og stor loftsstue/ungdomsavdeling med plass til både sofakrok og seng.

Bad i loftsetasje er i samme flotte utførelse som badet i 1. etasje.

Hvitevarer kjøkken, vaskemaskin, tørketrommel og tørkeskap medfølger i handelen.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Raudberg, sentralt på Vågslid. Her finnes stort sett alt man ønsker seg av en fjellhytte: Ski-in/ski-out, gode solforhold og panoramautsikt til både Vågslidvatnet og fjellene.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Raudberg ligger like vest for alpintanlegget på Vågslid. Dette har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Eiendommen har et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. For eksempel kan man ta skiheisen til toppen for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.
Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

20 000,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
32 352,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til næring/fritid. Eiendommen har utleieklausul. I følge opplysninger gitt av selger foreligger det avtale om frikjøp av utleieklausul. Kostnad knyttet til frikjøp, kr. 187 500,-, dekkes av selger og er inkludert i prisantydningen.

For reguleringsbestemmelser og kart konf. megler.

+- Energimerking

Det er ikke foretatt energimerking.

+- Parkering

Parkering på fellestomta.

+- Adkomst

Ta av fra E-134 og fortsett opp mot skisenteret. Ta første vei til venstre (v/avfallsstasjon) Ta deretter inn første vei til høyre. Her kommer en bom. Kontakt megler for kode. Kjør videre og eiendommen kommer som første hytte på høyre hånd.

+- Overtakelse

Overtakelse av etter nærmere avtale mellom partene. Ferdigattest/midlertigid brukstillatelse må foreligge før overtagelse kan finne sted. Ferdigstillelse av hytta er planlagt høst/vinter 2019.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler i flere gulv.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Tine Nilssen Norstrand

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?