Velkommen til Arbuneset 152!

Vågslid - Arbuneset
Lekker, håndlaftet familiehytte med fantastisk utsikt.

Prisantydning:
kr 5 950 000,-
Eiendomstype:
FRITIDSBOLIG
P-rom/BRA:
181/181 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 5 950 000,-
Eiendomstype
FRITIDSBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2002
Primærrom
181 kvm.
Bruksareal
181 kvm.
Bruttoareal
200 kvm.
Tomt
777 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
247
Oppdragsnr.
217242
Finnkode
113359800

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Kvalitet – håndlaftet og godt vedlikehold

Denne flotte familiehytten fra 2002 har absolutt alt du trenger for å trives på fjellet. Den solide konstruksjonen i håndlaftet tømmer og den flotte beliggenheten gjør dette til en av de aller mest attraktive totalpakkene i området. Hytten har flott bad med badekar med dyser og badstue, kjøkken med god plass til spisebord og en stor stue med fantastisk utsikt. To ildsteder sørger for både varme og kos, og med hele fem soverom er det plass til å samle hele familien her. På det rommslige kjøkkenet har du i tillegg vedfyrt komfyr og bakerovn. De mange lekre detaljene både innvendig og utvendig, forsterker både kvalitetsfølelsen og kosen.

Første etasje:

Bad/vaskerom, badstue, hall med trapp, kjøkken/stue, wc og soverom

Loft:

Gang og 4 soverom.

Utvendig bod.

+- Standard

Lekker, håndllaftet familiehytte som er bygget over to plan av Haukeli Hytter og Hus AS. Muring av innvendige peiser, skiferarbeid, pipe er nydelig utført. Deler av fastmonterte innredninger og dører er håndmalt av en annerkjent maler. I den koslige stuen med nydelig utsikt er det fastmonterte sovealkover med god lagringsplass.
På flere av soverommene er det innebygde senger som er nydelig malt.
Kjøkkeninnredningen er innholdsrik med heltre skrog og fronter som er malt. I tilknytning til kjøkkenet er det vedkomfyr og bakerovn.
På det rommslige badet er det dusjnisje, baderomsseksjon bed to vasker, toalett og badekar med dyser.
Badstuen har vedfyrt badstuovn og belegg på gulv.
I hallen er det god lagringsplass med flotte detaljer og inngang til wc med toalett og vask.

Innvendige overflater er i hovedsak tømmereplank og paneler. På gulv er det en kominasjon av skifersten, gulvbord og fliser.

+- Beliggenhet

Beliggenhet – det beste fra to verdener.

En hytte er til for å koble av, men mennesker kobler av på forskjellig vis. Noen foretrekker et stort hyttefelt med mye liv og røre, andre drømmer om en hytte helt for seg selv, mest mulig isolert fra omverdenen. Arbuneset 152 er en salig blanding av disse to ytterpunktene. Nesten i enden av en blindvei i et lite hyttefelt, men også like over veien fra alpinanlegget og de mange hyttene som ligger rundt. Nært nok til å invitere andre hyttefolk på middag, men tilstrekkelig langt fra allfarvei til å unngå altfor mange overraskelsesbesøk. Fra hytten er det enkelt å legge ut på langrennstur i det flotte løypenettet på Haukeli, og vil du ta en dag i alpinbakken, er det bare minutters kjøring unna. Om sommeren er det også lett å spasere ned til Arbuvatnet for en liten dukkert eller prøve fiskelykken.
Og skulle du heller ønske å tilbringe dagen i hytteveggen, gjør de gode solforholdene og den fantastiske utsikten også slike rolige dager til store naturopplevelser.

+- Omkostninger

148 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
159 202,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboliger. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Detaljregulering for Arbuneset 99/7 -kunngjering av planvedtak :

Kommunestyret vedtok 15.09.2016, 16/86 , detaljregulering for Arbuneset 99/7 i samsvar med plan- og bygningslova § 12 – 12.

Planen legg til rette for ei fortetting og utviding av eksisterande hyttefelt.

Dette kan medføre at utsiktsforholdene kan bli endret. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med dette dokumentet.

Planen kan du sjå på Tenestetorget i Åmot. Du kan og finne planen på kommunens heimeside vinje.kommune.no under: Arealplanar.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Parkering på eiendommen.

+- Adkomst

Fra E-134, ta av til høyre ned bakke til bom i nordsiden av den tidligere fjellbutikken på Arbuvollen. Følg vegen utover nesten til endes, hytten ligger på venstre side med utsikt over Arbuvatnet.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.
Varmekabler i bad, wc og hall.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmeglerfullmektig
E-post
asbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 30 77 90

Lurer du på noe?