Velkommen til Listøylvegen 156 B!

Vågslid - Råsestøyl -
Laftet fritidsbolig over tre plan - Panoramautsikt og gode solforhold - Ski-in/ski-out

Prisantydning:
kr 2 700 000,-
Eiendomstype:
FRITIDSBOLIG
P-rom/BRA:
69/70 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 700 000,-
Fellesutg.
kr 222,- per mnd.
Eiendomstype
FRITIDSBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2005
Primærrom
69 kvm.
Bruksareal
70 kvm.
Bruttoareal
86 kvm.
Soverom
2
Tomt
1052 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
428
Oppdragsnr.
217616
Finnkode
112819061

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytten er innredet over tre plan og inneholder:

Første etasje:
Gang, bod, bad m/wc/dusj/vask og to soverom.

Hovedplan:
Stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse.

Hems.

Medfølgende er også en praktisk utvendig sportsbod med hemsløsning.

+- Standard

Meget flott fritidsbolig innredet over tre plan. Den holder en bra standard og er hovedsakelig innredet med tregulv og laftede vegger. Store vindusflater, gjennomgående lys og en fantastisk utsikt gir en perfekt ramme til familiens samlingssted.

Stor stue og kjøkken i åpen løsning. Her er effektiv vedovn m/stålpipe og utgang til solrik terrasse. Kjøkkeninnredning med integrert kombiskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.

Baderom, som ligger i første etasje, er innredet med skifterbelagt gulv med varmekabler. Dette inneholder seksjon med nedfelt vask, toalett, dusjkabinett.

Romslig gang med skiferbelagt gulv og varmekabler.

To soverom i første etasje. Det ene har dobbeltseng, mens det andre har sengeløsning med 4 sengeplasser.

Det er hems over hele stue/kjøkken. Denne er ikke målbar, men fungerer fint som en en ekstra stue og kan gi rom til flere overnattingsplasser hvis det er behov for det.

Det er installert opplegg for “ring hytta varm”.
Denne kan styres med praktisk app på telefonen.

I den praktiske sportsboden er det god plass for oppbevaring av ski og utstyr.

+- Beliggenhet

Ski-in/ski-out beliggenhet like ved alpinbakken ved Haukelifjell Skisenter. Boligen har en fenomenal utsiktsbeliggenhet. Panoramautsikt til både Vågslidvatnet og fjellene.

Råsestøyl ligger like ved alpinanlegget som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere varmestue med afterski og sportsbutikk.

Hytten er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan enten ta heisen til toppen, eller renne skrått/på tvers av alpinbakken for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man umiddelbar nærhet til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre helt opp til bl.a. Sæsnuten (1392 moh.)

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap som har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1400 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca 10 min kjøring fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

67 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
75 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til næring/fritid med utleieklausul. For reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Denne enheten er bruksendret til fritidsbolig og er fritatt fra utleieklausul. Se vedlegg.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Parkering i felles tun.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Ta så første avkjørsel til høyre og følg vegen oppover samtidig som en holder venstre (uten å ta av). Ta første veg til venstre etter at autovernet slutter. Ta deretter første til venstre. Bygget ligger som nummer 3 på høyre side. Inngang i midten.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig oppvarming via vedovn og elektrisitet. Varmekabler i gulv i gang og på bad.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmeglerfullmektig
E-post
asbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 30 77 90

Lurer du på noe?