Velkommen til Austre Listøyl 10!

Vågslid - Listøyl -
Flott familiehytte innerst i blindvei - Nydelig utsikt - Kort vei til skiløype og alpintanlegg - Ingen utleieplikt

Prisantydning:
kr 4 500 000,-
Eiendomstype:
FRITIDSBOLIG
P-rom/BRA:
108/108 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 500 000,-
Eiendomstype
FRITIDSBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
2011
Primærrom
108 kvm.
Bruksareal
108 kvm.
Bruttoareal
120 kvm.
Soverom
4
Tomt
962 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
638
Oppdragsnr.
217599
Finnkode
110664879

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytte oppført over 2 etasjer som inneholder:

1. etasje: Stue/spisestue/kjøkken, 2 soverom, bad, badstue, vaskerom, entré/vindfang.
Utvendig bod (ca. 4 m2).

Loftsetasje: Loftstue, 2 soverom, gang og bad.

Samtlige rom er P-rom med unntak av bod.

+- Standard

Tradisjonell og sjarmerende, men samtidig moderne trehytte med praktisk, familievennlig planløsning over to etasjer. Godt med sengeplasser! Beliggende høyt og fritt med fantastiske utsiktsforhold mot fjellheimen.

1. etasje:
Stue/spisestue med plass til både sofa og spisegruppe. Peisovnen skaper hygge og varme, som seg hør og bør på ei hytte. I tillegg er det varmekabler i gulv, noe som gir stua en lun og behagelig atmosfære. Utgang til terrasse med flott utsikt mot det vakre fjellandskapet på Haukeli.

Flott, moderne kjøkken i åpen løsning mot stue/spisestue. Kjøkkeninnredning med heltre fronter og integrerte hvitevarer. Varmekabler i gulv.

2 gode soverom, begge med varmekabler i gulv.

Baderommet i 1. etasje inneholder dusjkabinett, baderomsseksjon med vask og vegghengt toalett. Det er varmekabler i det flisbelagte gulvet. Fra badet er det adkomst til badstu, noe dere vil sette pris på etter en lang dag i langrennsløypene. Avtrekksvifte i vegg og ventil inn til badstu som har luftespalte under dør.

Vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på ca 200 liter. Ventil i vegg og varmekabler i gulvet.

Trivelig vindfang med varmekabler i gulv og plass til yttertøy og sko. Praktisk, utvendig bod med plass til skiutstyr etc.

Utvendig bod til skiutstyr etc.

Loftsetasje:
Koselig loftsstue med skråtak. Denne stuen kan for eksempel benyttes som ungdomsavdeling.

2 gode soverom.

Bad med vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsseksjon med vask. Varmekabler i flisbelagt gulv.

Overflater innvendige gulv: Parkett i oppholdsromog fliser i vindfang og våtrom.
Overflater innvendige vegger: Paneler i tre.
Overflater innvendig himling: Paneler i tre.

+- Beliggenhet

Flott beliggenhet, høyt og fritt på Vågslid/Listøyl med nydelig utsikt mot fjellene og Arbuvatn/Eivindbuvatn. Eiendommen kan blant annet by på gode solforhold og skiløype like ved. Listøyl ligger sør for alpintanlegget på Vågslid. Fra hytta tar det kun et par minutter å kjøre bort til skitrekket. Anlegget har på vinterstid normalt 13 preparerte nedfarter og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Her finner dere også nyere (og nylig påbygget) varmestue med matservering, afterski og sportsbutikk – Den perfekte plassen å ta lunsjpause etter noen timer i bakken.

Vågslid ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenligne seg med. Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. Om sommeren og høsten er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan normalt regnes som sikre i perioden november/desember – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1.600 moh. Med skiløype like ved har dere et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Alternativt kan man ta skiheisen opp i høyden for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Det er også kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne løypa er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk få minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10-15 minutters kjøring unna. Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

112 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
122 952,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til byggeområde hytter, friluftsområde, vei og lysløype. Gjeldende reguleringsområde: “Listøyl fjellhyttegrend – delområde aust”. Et lite område vest for eiendommen er markert med rasfare. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart kan fås hos megler.

+- Energimerking

Energimerke C og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Merk at det på vinterstid brøytes fra felles, privat vei inn til hytta + inntil 2 parkeringsplasser på eiendommen. Brøyting av resten av gårdsrommet er eiers eget ansvar (man kan evt betale ytterligere for brøyting av flere parkeringsplasser).

+- Adkomst

Fra E134 retning øst: Kjør forbi hovedavkjøringen til Vågslid/skisenter og ta til venstre ved neste mulige avkjøring, inn på Listøylvegen. Kjør mot høyre. Følg veien et godt stykke, gjennom en venstresving. Hold til høyre ved veiskillet. Nå ankommer du snart en ny krapp venstresving – hold til venstre i veikrysset etter svingen. Hytta ligger i enden av veien på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt vedfyring/vedovn.

Varmekabler i gulv på våtrom, vindfang, to av soverommene og i stue/kjøkken.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Stilling
Medhjelper/Meglersekretær
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91 58 64 88

Lurer du på noe?