Velkommen til Tømmerdalen 155!

Haugesund - Skåredalen -
Moderne rekkehus med endebeliggenhet - 3 soverom, 2 stuer, 2 bad - Carport, takterrasse og hage

Prisantydning:
kr 3 250 000,-
Eiendomstype:
REKKEHUS
P-rom/BRA:
140/142 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 3 250 000,-
Fellesutg.
kr 500,- per mnd.
Eiendomstype
REKKEHUS
Eierform
Selveier
Byggeår
2012
Primærrom
140 kvm.
Bruksareal
142 kvm.
Bruttoareal
160 kvm.
Soverom
3
Tomt
125 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
3
BNR
273
Oppdragsnr.
217259
Finnkode
107602090

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Velkommen til Tømmerdalen 155, et moderne rekkehus beliggende i attraktive Skåredalen. Boligen er innredet over 3 gode etasjer og inneholder:

1.etg:
Vindfang/entré med opphengsplass for yttertøy, stue/kjøkken med utgang til terrasse/hage, bad og lagringsmuligheter i kott under trapp.

2.etg:
Tre gode soverom, bad/vaskerom og hall med trapp. Her er det stor skyvedørsgarderobe med gode lagringsmuligheter.

3.etg:
Stue med trapp og utgang til takterrasse med gode solforhold og bod.

Utvendig sportsbod og parkering i carport ved inngangsparti.

+- Standard

Boligen holder gjenomgående god standard og er innredet i lyse, moderne og tidsriktige farger. Særdeles innbydende rekkehusbolig med endebeliggenhet. Boligen var ny i 2012 og er spekket med gode kvaliteter og løsninger. Endebeliggenheten gir dere fordeler som ekstra vindusflater, samt enkel adkomst til terrasse/hage i første etasje. Boligen har i tillegg en herlig takterrasse. Meget trivelig og barnevennlig område med kort vei til fantastiske turområder, skole, barnehage og nærbutikker. Stort friområde i front av boligen.

1. etasje:
– Vindfang/entré med god plass til yttertøy og sko. Flislagt gulv med varmekabler.
– Stue og kjøkken i sosial, åpen løsning. Tidsriktig kjøkkeninnredning med slette fronter og integrerte hvitevarer. Rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Stuen har store vindusflater. Utgang til skjermet terrasse/hage med gode solforhold. Uteområdet er nydelig opparbeidet med plen og beplantning. Utsyn mot stort friområde i front av boligen.
– Pent bad med fliser på gulv og malte overflater på vegger. Badet er innredet med dusj, vegghengt klosett og servant med underskap. Avtrekksventil i himling og tilluft under dør.
– Praktisk kott på ca. 2 kvadratmeter under trapp opp til 2. etasje.

2. etasje:
I denne etasjen finner dere 3 soverom, bad/vaskerom og romslig gang med stor skyvedørsgarderobe – En ideell planløsning for barnefamilien. Foreldresoverom har god plass til dobbeltseng. Badet er helfliset med opplegg for vaskemaskin og inneholder for øvrig dusjhjørne med glassdører, servant nedfelt i baderomsinnredning med skap, samt klosett. Avtrekksventil i himling og tilluft under dør.

3. etasje:
Stor og behagelig stue hvor far kan trekke seg tilbake når mor har besøk av “klubben”. Fra stuen er det utgang til fantastisk taktterrasse med gode solforhold. Utvendig sportsbod på ca. 3 kvadratmeter.

Videre er det carport rett utenfor inngangsdøra. Utvendig sportsbod på ca. 5 kvadratmeter.

+- Beliggenhet

Boligen har en super beliggenhet i veletablert og meget barnevennlig boligområde i Skåredalen. I front av boligen ligger et stort friområde, noe som gir følelsen av å bo usjenert. Nærhet til byens flotteste rekreasjonsområder i Djupadalen og Byheiene med bademuligheter i Eivindsvatnet og et nettverk av tur- og joggeløyper. Ta søndagsturen inn til Kringsjå hvor de serverer vafler og kaffe og nyt den spektakulære utsikten ved tårnet på Steinsfjellet. Gangavstand til nærbutikker (Kiwi og Spar), Skåredalen skole og barnehager. Kort kjørevei til handelsområdet Raglamyr, Amandasenteret og Haugesund sentrum.

+- Omkostninger

81 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
91 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Det er ikke foretatt energimerking.

+- Parkering

Parkering i carport ved inngangsparti. Felles gjesteparkering et steinkast unna.

+- Adkomst

Enkel adkomst fra Skjoldavegen (retning fra Haugesund sentrum) – Følg skilt mot Tømmerdalen i rundkjøringen etter Kiwi Skåredalen. Følg veien og ta til høyre i Solveig Hansens gate. Ta så til venstre inn i Tømmerdalen. Boligen ligger på høyre hånd. Felles gjesteparkering et steinkast unna.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
– Luft til luft varmepumpe i 1. etasje.
– Varmekabler i gulvene på badene og i vindfang.

Det ligger naturgassrør inntil boligen som det er mulig å ta i bruk, i følge eier. Kjøper må i så fall ta høyde for at det vil medføre kostnader i forbindelse med tilkobling.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93 49 22 24

Lurer du på noe?