Velkommen til Austre Listøyl 6!

Vågslid - Listøyl -
Lekker familiehytte rett ved skiløypa - 5(6) soverom, 2 stuer - Nydelig utsikt - Ingen utleieplikt

Prisantydning:
kr 4 750 000,-
Eiendomstype:
PÅ FJELLET
P-rom/BRA:
200/200 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 750 000,-
Eiendomstype
PÅ FJELLET
Eierform
Selveier
Byggeår
2011
Primærrom
200 kvm.
Bruksareal
200 kvm.
Bruttoareal
220 kvm.
Soverom
5
Tomt
1129 m²
Kommune
VINJE
GNR
99
BNR
732
Oppdragsnr.
217430
Finnkode
105284945

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytte oppført over 2 innredede etasjer, som inneholder:

1. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bod/evt et lite soverom, bad, badstue, vaskerom, hall med trapp, gang og bod.

Loftsetasje: Loftstue, 3 soverom, trapperom og bad.

+- Standard

Høyt og fritt beliggende finner vi denne romslige, sjarmerende familiehytta. Fra hytta har man vakker utsikt mot Arbuvatn/Eivindbuvatn og den spektakulære høyfjellsnaturen omkring. Med skiløypa og uendelige turmuligheter like utenfor døra, for ikke å snakke om alpintanlegg et par minutters kjøring unna, ligger alt til rette for innholdsrike helger og ferier med familie og venner. Etter en lang dag i skiløypa er det herlig å komme “hjem” til en moderne og lun hytte med alt av fasiliteter. Terrassen er som skapt for after-ski og pølsegrilling. Hvorfor ikke runde av kvelden med en tur i badstua?

En stor og åpen gårdsplass er det første som møter deg når du kjører opp til hytta. Her er det god plass til flere biler. Innenfor den tofløyede ytterdøra venter en romslig hall med mye oppbevaringsplass for ytterklær og sko. Dersom barna har vært ute og baset i snøen, er det praktisk å kunne sluse de inn på vaskerommet som har egen inngang fra parkeringsplassen. Her kan man også plassere skiutstyr. Det er varmekabler i gulv i både hallen og på vaskerom.

Stuen er særdeles trivelig med store vindusflater som lar utsikten komme til sin rett. Panel på vegger og i himling, samt heltre parkett på gulv gir den rette hyttestemningen. Stuen har flere innredningsmuligheter, med god plass til både sofa- og spisegruppe. Dekorativ peisinnsats med naturstein. Peisen gir varme såvel som hygge. I tillegg er det varmekabler i gulv. Det er innebygget plass for ved under selve peisen. Fra stuen er det utgang til treterrasse som er ca. 3 meter bred og går over hele hyttas lengde.

Åpen kjøkkenløsning mot stuen skaper en sosial arena. Tidløs kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer; Stekeovn, platetopp, mikro, kombiskap og oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass, samt praktisk vinhylle.

Hytta har 5 gode soverom med mange sengeplasser – Med andre ord er det god plass til å innkvartere både storfamilien og venner her. Soverommene er fordelt med 2 i 1. etasje og 3 i loftsetasje. I tillegg til de 5 soverommene er det et mindre rom i 1. etasje som pt benyttes som bod (registrert som bod/soverom i bygningstegningene). 2 av soverommene i loftsetasjen har flotte, plassbygde senger. Den romslige loftstuen er ideell som for eksempel ungdomsavdeling, og det er plass til å innrede med enda flere sengeplasser her.

Hytta har baderom både i 1. etasje og i loftsetasje. Begge har varmekabler i gulv. Bad i 1. etasje er helfliset og inneholder dusjkabinett, toalett og baderomsseksjon med servant. Avtrekksventil i himlingen.
Bad i loftsetasje har gulvfliser med sokkelfliser og beiset trepanel på vegger. Inneholder badekar, toalett og barderomsinnredning med servant.
Hytta har i tillegg badstue, samt vaskerom med egen inngang som inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og varmtvannsbereder på ca 200 liter, stoppekran og sammenkobling for rør i rør system for vann.

For øvrig:
– Balansert ventilasjon.
– Heltre parkett på de fleste gulv, med unntak av hall og våtrom hvor det er lagt fliser.
– Varmekabler i flere rom.
– Sikringsskap med automatsikringer.

+- Beliggenhet

Flott beliggenhet, høyt og fritt på Listøyl med nydelig utsikt mot fjellene og Arbuvatn/Eivindbuvatn. Eiendommen kan blant annet by på gode solforhold og skiløype like utenfor døra. Listøyl ligger sør for alpintanlegget på Vågslid. Fra hytta tar det kun et par minutter å kjøre bort til skitrekket. Anlegget har på vinterstid normalt 13 preparerte nedfarter og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Her finner dere også nyere (og nylig påbygget) varmestue med matservering, afterski og sportsbutikk – Den perfekte plassen å ta lunsjpause etter noen timer i bakken.

Vågslid ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenligne seg med. Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. Om sommeren og høsten er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan normalt regnes som sikre i perioden november/desember – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh. Med skiløypa like ved har dere et flott utgangspunkt for flotte langrennsturer. Alternativt kan man ta skiheisen opp i høyden for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Det er også kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne løypa er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk få minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10-15 minutters kjøring unna. Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

130 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
140 452,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til byggeområde hytter, friluftsområde, vei og lysløype. Gjeldende reguleringsområde: “Listøyl fjellhyttegrend delområde aust”. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart kan fås hos megler.

+- Energimerking

Energimerke B og oppvarmingskarakter GUL

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Merk at det på vinterstid brøytes fra felles, privat vei inn til hytta + 2 parkeringsplasser på eiendommen. Brøyting av resten av gårdsrommet er eiers eget ansvar.

+- Adkomst

Fra E134 retning øst: Kjør forbi hovedavkjøringen til Vågslid/skisenter og ta til venstre ved neste mulige avkjøring, inn på Listøylvegen. Kjør mot høyre. Følg veien et godt stykke, gjennom en venstresving. Hold til høyre ved veiskillet. Nå ankommer du snart en ny krapp venstresving – Hytta ligger på venstre hånd like før svingen.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedovn.
Det er varmekabler i gulvene i våtrom, hall, gang og kjøkken/stue, noe som gjør at hytta oppleves som meget lun.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Lurer du på noe?