Velkommen til Brattestø 22!

Sveio - Ålfjorden
Fritidseiendom ved Ålfjorden - Naust, brygge, basseng - Separat hytte- og nausttomt medfølger

Prisantydning:
kr 4 940 000,-
Eiendomstype:
VED SJØEN
P-rom/BRA:
101/117 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 4 940 000,-
Eiendomstype
VED SJØEN
Eierform
Selveier
Byggeår
1976
Primærrom
101 kvm.
Bruksareal
117 kvm.
Bruttoareal
129 kvm.
Soverom
5
Tomt
3641 m²
Kommune
SVEIO
GNR
114
BNR
15
Oppdragsnr.
217354
Finnkode
104233843

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Det medfølger separat hyttetomt samt nausttomt i tillegg. Her ligger det muligheter for videre utvikling. Generasjonslandsted eller videresalg.

Fritidsbolig oppført over 2 etasjer som innneholder:

1. etasje: Stue/kjøkken , 4 soverom, toalettrom og entré.

Kjelleretasje: Soverom, bad, badstue, trapperom, vaskerom/bod/hobbyrom.

I tillegg er det oppført naust med loft (byggeår 1992) med et BRA på 30 m2.

+- Standard

Kun en halvtimes kjøretur fra Haugesund finner dere denne nydelig beliggende og meget velholdte fritidseiendommen, med fantastisk utsikt mot Ålfjorden. En privat, skjermet perle hvor dere kan trekke dere tilbake og nyte tilværelsen og de vakre omgivelsene. Eiendommen er flott opparbeidet med flere store, solrike uteplasser, plattinger, utepeis, basseng og hage. Fra hytta er det enkel tilkomst til sjø og eget naust med båtopptrekk (ca. 20 meter fra hytta), samt brygge i trekonstruksjon.

Hytta er innholdsrikt innredet over to etasjer. Gang med garderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. I hovedetasjen er det romslig stue/kjøkken med store vindusflater, slik at den vakre utsikten kommer til sin rett. Flere innredningsmuligheter med plass til både sofa- og spisegruppe. Klebersteinspeisovnen i stuen skaper hygge og varme. Praktisk kjøkken med innredning i furu og opplegg for oppvaskmaskin. Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse med utepeis.

Hytten har mange sengeplasser i totalt 5 soverom, hvorav 3 med plassbygde køyesenger. Hovedsoverommet er av meget god størrelse og har flislagt gulv med varmekabler.

Det er toalettrom i 1. etasje med Cinderella forbreningstoalett og baderom med badstue i kjelleretasjen. Badet inneholder dusjkabinett, baderomsseksjon med servant, samt toalett. Vegger er kledt med panel og gulv har skifer med varmekabler. Lufting via ventil i vegg. Separat vaskerom/bod/hobbyrom med egen utgang til hage. Vaskerommet inneholder dobbel utslagsvask, opplegg for vaskemaskin, samt minikjøkken med vask. Betonggulv.

Bassengområdet er perfekt for varme sommerdager. Bassenget er omkranset av treplattinger i flere plan hvor dere kan innrede med solsenger og parasoller. Støpt svømmebasseng på ca. 4,3 x 6 meter med varmepumpe, motstrømsanlegg og lys.

For øvrig:
– Hytta har sikringsskap med automatsikringer.
– Båndtekket kobbertak i ca. 2002.
– Det ble skiftet 3 store vinduer i stuen i 2015.
– Varmtvannsbereder på 200 liter og trykktank fra ca. 2012 i kjeller.
– Innvendige trapper i tre er i fra 2016.
– Eiendommen har flere utepeiser, røkeri til fisk samt utvendig, vedfyrt bakerovn.

+- Beliggenhet

Fantastisk, skjermet utsiktsbeliggenhet ved Ålfjorden/Valevåg, ca. 10 minutter fra Sveio sentrum, og ca. 30 min fra Haugesund sentrum.

Ålfjorden er en 27 km lang sidefjord til Bjoafjorden og Hardangerfjorden langs fylkesgrensen mellom Hordaland og Rogaland i kommunane Sveio og Vindafjord. Den innerste delen av fjorden ligger i Tysvær kommune.

Fjorden har innløp i nord mellom Bjoaneset ved bygda Svolland i øst og Kvitanes på Tittlesnes i vest. Fjorden går så rett sørover og et stykke inn i fjorden ligger Årvik i en bukt på østsiden. 5 km lenger inn i fjorden ligger Vikebygd på østtsiden ved vika Vikevik. På vestsiden ligger de mindre bygdene Framnes, Oa og Erve.

Brattestø 22 er et perfekt utgangspunkt for fisketuer, vannsport og bading.

+- Omkostninger

123 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
136 102,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eigedommen ligger i gjeldande reguleringsplan for gnr. 114 bnr. 1 og 4 – Brattestø, plan-ID 1990001, med formål hytter (eksisterande). Bestemmelsene i planen er gjeldende.

+- Energimerking

Energimerke F og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Parkering på egen tomt, samt på fellesparkering.

+- Adkomst

Fra Haugesund: Kjør nordover på E39 retning Stord. Etter at du har passert Førde er det ca. 3 km til avkjøring mot Håvardsholm. Ta til høyre her og følg veien i litt over en kilometer. Ta til venstre inn på Staupevegen. Hold til venstre og kjør ca. 500 meter. Ta så til høyre inn på Brattestøfeltet og følg veien i ca. 300 meter. Eiendommen ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt vedfyring. Det er varmekabler i gulvene i underetasjen på bad og soverom.

Varmtvannsbereder på 200 liter og trykktank i fra ca. 2012.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92 06 35 07

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?