Velkommen til Wergelands gate 6!

Haugesund - Lillesund
Renoveringsobjekt - Enebolig med sentral beliggenhet - Stor tomt

Prisantydning:
kr 2 200 000,-
Eiendomstype:
ENEBOLIG
P-rom/BRA:
160/213 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 2 200 000,-
Eiendomstype
ENEBOLIG
Eierform
Selveier
Byggeår
1917
Primærrom
160 kvm.
Bruksareal
213 kvm.
Bruttoareal
266 kvm.
Soverom
2
Tomt
807 m²
Kommune
HAUGESUND
GNR
31
BNR
194
Oppdragsnr.
217202
Finnkode
98925883

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Dette er definitivt en bolig med potensiale, mye arbeid er påbegynt, men endel gjenstår. Noe arbeid er bra, mens annet må gjøres noe med. Se boligsalgsrapport. Enebolig med stor og flat tomt og sentral beliggenhet i Haugesund.

U-etasje:
– Kjeller rom.

1.etasje:
– Vindfang med trapp.
– Entrè.
– Godt utstyrt kjøkken med god skapplass. Integrerte hvitevarer.
– Stue.

2.etasje:
– Gang.
– Gang med trapp.
– Vaskerom med parkett på gulv. Det inneholder utslagsvask.
– Bod.
– Bad med fliser på vegger og skipsgulv. Det inneholder wc, badekar, baderomsinnredning med servant, stedbygd dusj og innfelt TV i vegg.
– 2 soverom, hvor ene har stedbygd seng.

Loft:
– Gang.
– 2 loftsrom.

+- Standard

1.etasje:
Stue med parkett på gulv, malte overflater på vegger, profilerte lister og spotter i tak. Peis. Stor stue med god plass til både sofagruppe og spisebord.

Kjøkkeninnredning med fronter i treutførelse. Godt utstyrt og god skapplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, micro, kjøle- og fryseskap. Parkett på gulv, malte overflater på vegger og spotter i tak. God plass til spisebord. Utgang til terrasse.

2.etasje:
2 soverom med malte overflater på vegger og profilerte lister i tak. Ene soverommet har spotter i tak og stedbygd seng (Borg).

Bad med tregulv i type skipsgulv og fliser på vegger. Det inneholder vegghengt wc, stedbygd dusj, innebygd badekar med stjernehimmel, innfelt TV i vegg og baderomsinnredning med helstøpt dobbelservant, god skapplass og innfelt speil. Vola blandebatterier designet av Arne Jacobsen. Ihht til selger fikk gulvet først heldekkende, sveist gulvbelegg, før skipsgulvet ble lagt.

Vaskerom med med parkett på gulv og malte overflater på vegger. Utslagsvask av rustfritt stål, blandebatteri og lukket avløps i vegg. Det er ikke sluk i dette rommet.

+- Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet like sørøst for sentrum av Haugesund.

Barnevennlig område med umiddelbar nærhet til Lillesund skole (1-7 kl.), barnehage, Tennishallen og Coop Prix. Gina med balløkke, lekeplass og et lite vann er like borti gata. Her kan man mate ender eller gå på skøyter om vinteren. Trygg skolevei til Lillesund skole og videre via sykkel- og gangsti til Håvåsen Skole (8-10 kl.). Ellers umiddelbar nærhet til Vardafjell og Haugaland Videregående skole.

Sentrum er i gangavstand fra boligen. Her finner man nesten alt, hvertfall noe for en hver smak. Shoppingsmulighetene er store – enten du vil ta turen til et kjøpesenter eller besøke en av butikkene i gågata. Legg gjerne middagen til Indre kai.

Ellers gangavstand til Sjøfartsdirektoratet, Haugesund sykehus og Høgskule på Vestlandet.

+- Omkostninger

55 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
65 452,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Følg Karmsundgata sør over i byen forbi Haugesund sykehus, ta så første avkjørsel til venstre inn Stavangergata. Ta så første til høyre inn Wergelands gate, og boligen kommer som den 3.siste på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og elektrisk.

Vedovn i stue. Vannradiatorer.

Kontakt

Stilling
Eiendomsmegler MNEF/Partner
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 95 12 00

Stilling
Medhjelper
E-post
tine@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 58 03 53

Lurer du på noe?