Meglerhuset Rele etablerer seg på Karmøy, og får to av distriktets beste meglere på laget!

1. mars, 2020

Eiendomsmeglerne Olav Lauvås og Christoffer Frøyland begynner i Meglerhuset Rele fra 1. mars. I den anledning åpner selskapet kontor på Bygnes på Karmøy.

– Olav og Christoffer er to av de mestselgende eiendomsmeglerne i distriktet og vi er stolte over å ha skapt et så attraktivt meglerhus at vi har kunnet knytte til oss to meglere av et slikt kaliber. Dette er arbeidsjern som vil sørge for at vi er tilstede og synlige på Karmøy i overskuelig fremtid, sier daglig leder i Meglerhuset Rele, Marius Kallevik.

Meglerhuset Rele har opparbeidet en solid posisjon som foretrukket meglerforetak på Haugalandet. Helt siden oppstarten i 2011 har meglerhuset omsatt mange eiendommer også på Karmøy, men har erfart at karmøybuen i større grad foretrekker meglere med lokal tilstedeværelse.

– Vi har derfor vært på jakt etter den eller de som kan befeste vår posisjon på Karmøy, og er veldig glade for å melde at Olav og Christoffer blir med på vårt karmøylag. Valget av beliggenhet falt på sentrale lokaler på Bygnes i Bygnes Senteret. Her ligger vi godt profilert, rett ved hovedveien og med gode parkeringsmuligheter for kundene våre, sier Kallevik.

 

Har troen på Karmøy

Etableringen skjer allerede første arbeidsdag i mars, som for entusiastiske eiendomsmeglere blir søndag 01.03. At oppstarten skjer i en rolig periode i eiendomsmarkedet er meglerne selv ikke bekymret for.

– Mange opplever markedet som rolig, men det omsettes allikevel mange titalls eiendommer hver uke i vårt distrikt. Jeg har aldri hatt det rolig, sier Lauvås, som i 12 år har hatt Karmøy som sitt marked.

– Det å starte eget meglerkontor har lenge vært en drøm og at vi får gjøre dette sammen med gode folk fra Meglerhuset Rele er vi veldig stolte av. Vi tripper etter å komme i gang og til å bistå boligeiere på Karmøy med boligspørsmål, verdivurdering eller boligsalg, legger Frøyland til.

 

Del av en større satsning – lokalt

Meglerhuset Rele på Karmøy vil i første omgang sysselsette tre ansatte. Selskapet har i tillegg utvidet Haugesundskontoret med to nye medarbeidere, og totalt teller Meglerhuset Rele nå 15 ansatte.

– Vi er et 100 prosent lokalt eid meglerhus og har vårt fokus på å bli best mulig i egen region. Vi ønsker å være godt synlige, både fysisk i markedet og ved digital markedsføring og vi er langt fremme på teknologi. Som frittstående meglerhus har vi muligheten til å håndplukke de beste løsningene for vårt marked. Produktet vårt er dermed skreddersydd for Haugalandet, ikke for hele Norge. Dette, i tillegg til gode verktøy hvor for eksempel selger selv kan følge med på aktiviteten på annonsene sine live, har vi fått mange positive tilbakemeldinger på, forteller Kallevik.

 

Om Meglerhuset Rele

Meglerhuset Rele AS ble etablert i 2011 som en videreføring av Næringsmegleren Rele AS og har siden det posisjonert seg til å være et foretrukket meglerhus innenfor bolig-, prosjekt- og næringseiendom. Selskapet har siden oppstarten opplevd god vekst og ble i 2016 og 2017 kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv. I 2019 omsetter selskapet for i underkant av 25 millioner kroner og er 100% lokalt eid. Meglerhuset Rele har kontor i Victoriahjørnet i Haugesund sentrum og åpner mars 2020 kontor på Karmøy.