Vinn boligsalg

18. november, 2016

Vi har 10 års jubileum og feirer med å gi bort et gratis boligsalg. Alt du trenger å gjøre er å gå til denne linken, fylle ut skjema og du er med i trekningen

Premien

Vinneren vil, som ved alle våre boligsalg, få levert det beste i alle ledd av salgsprosessen; En topp motivert, utdannet og dyktig megler som gjennomfører salget fra A til Å. Vår egen fotograf gir gode stylingtips og fotograferer bilder som gir et korrekt bilde av eiendommen, sett fra sin beste side. Bred og samtidig målrettet markedsføring som bl.a. inneholder annonsering på Finn, Facebook, Instagram, H-avis.no og ikke minst; ubegrenset avisannonsering i lørdagsutgaven av Haugesunds Avis. Med i salget følger også en grundig tilstandsrapport fra Takst Team AS, og trygg eierskifteforsikring, levert av Norwegian Broker.

Gå til http://meglerhuset-rele.no/gratisboligsalg/ for å være med i trekningen.