Haraldsgata 33

Prisrekord i Haugesund

Forrige rekord i Haugesund var et hus som skiftet eier for 7 millioner kroner. Den rekorden er nå grundig slått. Haraldsgata 33, en staselig villa fra 1917 er nå solgt for 8.9 millioner kroner. Vår megler Georg Berg satte rekorden.

BOLIG: – Eiendommen, som er på hele 600 kvadratmeter og med 2 mål tomt er kjøpt til boligformål.

Fasade - Haraldsgata 33Å selge brukte boliger til en prislapp på mellom 6 og ni millioner kroner handler om å finne rett bolig til rett folk.

–  Vi må finne ut hvilke behov kjøperne har. Og gjerne vise dem hvilket potensiale eiendommen har for dem også, sier Berg. 

Som legger til at det blir mer og mer vanlig å selge hus for mellom 6 og 7 millioner kroner.

– Men Haraldsgata 33 er unik. 

Det ligger omgitt av store trær, og er naboeiendom til Knutsen-huset.

– Ingen bygger et slikt hus i dag. Gamle eiendommer som dette kommer bare til å bli mer og mer verdsatt, sier Berg. 

Hall - Haraldsgata 33Som også har for salg det som kan bli det dyreste huset som er solgt i Karmøy kommune. For prisantydning 6.9 millioner får du 404 kvadratmeter bruttoareal, og livet i Karmsundet inn gjennom stuevinduene. Det ligger i Lahammarvegen, på fastlands-Karmøy.

– Vi har solgt flere brukte boliger i  det siste for rett over 6 millioner, og rett under 7, sier partner Øyvind Hasseløy i Rele. 

Men han sier som sin kollega – det gjelder å matche folk og bolig.

Spisestue - Haraldsgata 33– I noen tilfeller, for de dyreste eiendommene, handler det om at vi ringer rundt og skaffer folk. At vi tror vi har det rette for dem, sier Hasseløy.

Lurer du på noe?