Bytte bolig?

Trykk “play”, vi fikser resten.

Lurer du på noe?

Veien til ny bolig

Veien til din nye bolig blir naturligvis betraktelig kortere ved salg av din gamle. Vi i Meglerhuset Rele vet at et boligkjøp er emosjonelt motivert. Ved å gi kjøper en best mulig opplevelse av sin fremtidige eiendom, skaper vi sammen med deg de beste forutsetningene for å nå vårt mål – å alltid få høyest mulig salgssum for selger.

 

Boligkjøpere byr i takt med hvor mye de stoler på at alle forhold er lagt frem og at de føler seg ivaretatt, derfor er vårt evigvarende primærfokus å skape høy tillit til dine potensielle kjøpere gjennom ærlighet og tett oppfølging.

 

Vår markedsavdeling og vår dyktige fotograf og fagfolk er uvurderlig viktige verktøy for å fremme attraktiviteten til boligen du selger, samt å sikre at markedsføringen av din bolig når bredt og frem til de rette kjøpergruppene i vårt nedslagsområde.

 

Fra du kontakter oss for første gang, til vi tar deg i hånda og gratulerer deg med boligsalget, gjør vi i Meglerhuset Rele vårt ytterste. På vei ut dørene hos oss etter det siste og endelige salgsmøtet, legger du for alvor bak deg minnene fra din solgte bolig. Samtidig begynner du på det lystige arbeidet med å realisere og skape nye drømmer og minner i ny bolig.

 

Vi ser frem til å korte ned veien til den sammen med deg.

Nå ut bredt – til de interesserte

Vår markedspakke inneholder det beste av online og offline markedsføring. Håndplukket av oss for å få markedsført din bolig til potensielle kjøpere. Vårt salgsmateriell både på trykk og digitalt er utformet med fokus på å fremheve din eiendoms særpreg, beliggenhet og kvaliteter. Vi annonserer bl.a. på Finn.no, Facebook, Instagram, H-avis.no, Karmøynytt og Haugesund Avis papir.

Markedspakke

Vår markedspakke er tilpasset Haugalandet og er det beste alternativet for å profilere din eiendom.