Bolig-, prosjekt- og næringsmegler

Meglerhuset Rele er en lokal eiendomsmegler. Vi er 13 lidenskapelige medarbeidere som brenner for å formidle bolig-, prosjekt og næringseiendommer.

Om oss

Meglerhuset Rele ble etablert i 2011 som en videreføring av Næringsmegleren Rele, og oppnådde raskt posisjonen som en av regionens store og seriøse megleraktører. Selskapet teller i dag 13 medarbeidere og er et meglerhus med både bolig-, prosjekt- og næringsavdeling.

 

Vårt nedslagsområde omfatter hele Haugalandet og Sunnhordland, samt fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Med god, bred og kreativ markedsføring sikrer vi at vi når ut til interessenter bosatt i hele distriktet.

 

Vi i Meglerhuset Rele innehar solid kompetanse, lang erfaring, bransjens kanskje største kontaktnettverk og øyne både for god service og profesjonelle og effektive salgsprosesser. Med dette og en årlig omsetting på flere hundre eiendommer til grunn, ligger alt til rette for at vi oppnår et godt salg sammen med deg.

 

Utgangspunktet for våre mange eiendomssalg og hyggelige kundemøter er våre moderne lokaler i «Victoriahjørnet» – midt i Haugesund sentrum.

 

Ta turen innom for en eiendommelig prat og en varm kopp kaffe. Hos oss står dørene alltid åpne for både nåværende og potensielt nye kunder. Velkommen til Meglerhuset Rele.

Lurer du på noe?