Haugesund - SentrumKontor – og butikklokaler midt i Haugesund sentrum

+- Innhold

Midt i Haraldsgata er det ledig følgende lokaler:

– Kontorlokaler 2. etg ca. 330 m2 bta (med heis):
Lys og trivelig kontoretasje som består av 7-8 kontorer, resepsjon/landskap, møte- og spiserom, kjøkkenkrok, 3 x wc, garderobe, bøttekott og div. rom. Inngang fra Haraldsgata og Strandgata. Kontorvinduer mot både Haraldsgata og med utsikt mot Smedasundet.

– Und.etg. (mot Strandgata) lokale ca. 115 m2 bta:
Inneholder tidligere restaurant/bar, kjøkken, 2 x wc, + div.rom. I tillegg er det tilgang til hcp-wc i und.etg. Lokalet er ca. 100 m2 netto og 15 m2 andel fellesareal. Tilgang til frys/kjølerom. Lokalet leies ikke ut til matservering.

– Und.etg. (mot Haraldsgata) lokale ca. 190 m2 bta:
Inneholder butikklokale med flislagt gulv, trapp fra Haraldsgata. Tilgang til hcp-wc i und.etg. Netto butikkareal er ca. 165 m2 + 25 m2 andel fellesareal, totalt 190 m2. Lokalet leies ikke ut til matservering.

Underetasjen kan slås sammen til ett lokale, da det er dør imellom lokalene.

– 1.etg. ca. 150 m2:
2 x wc, kjøkken, tidligere bar/restaurant, pauserom/lager og gang. I tillegg er det tilgang til hcp-wc i underetasjen med heis. Stor takhøyde. I tillegg er
det en trivelig delvis overbygd “røyketerrasse” i tilknytning til lokalene. Nettoareal er ca. 130 m2 + 20 m2 andel fellesareal.
Lokalene er oppgradert de siste årene med nyoppussede toaletter, ny kjøkkeninnredning/ventilasjon, nyinnredet bar med kjøledisk i 1. etg.
Lokalet leies ikke ut til matservering.

I tillegg er det et koselig felles innglasset atrium.
Lokalene kan også passe til kontor/butikk/kunst osv.

Fra lokalene er det utsikt til Smedasundet og indre kai.

+- Beliggenhet

Beliggende midt i Haraldsgata.

+- Parkering

Utleier disponerer 4 parkeringsplasser. Parkeringsplasser/automater like ved. Mulighet for fast leie av p.plasser i p.hus.

+- Adkomst

Beliggende midt i Haraldsgata.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem