Haugesund - Steinsfjellet -Tiltalende og meget gjennomført enebolig – 4 soverom – Pent opparbeidet hage og garasje

+- Innhold

Tiltalende enebolig innredet over to plan, som inneholder:

Første etasje:
Gang/hall, vaskerom, baderom m/wc/vask/dusj/badekar, 2 soverom, kjøkken og stue m/utgang til 2 terrasser.

Andre etasje:
Loftstue, 2 soverom, baderom m/wc/vask/dusj og kott.

Garasje m/direkte adkomst til vaskerom.

+- Standard

Gjennomført enebolig med god standard og lekre kvaliteter. Her er store vindusflater, utstrakt bruk av downlights i tak, samt ekstra takhøyde som gir en luftig romfølelse. Boligen er hovedsakelig innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv, vegger og tak i lyse, lette farger. Garasje og meget pent opparbeidet uteområde.

Første etasje:
Stor stue innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv, som har varmekabler. Her er galleriløsning mot andre etasje, samt ekstra stor takhøyde. Videre er det downligts i tak, vedovn og utgang til to flotte skifer-terrasser. Solid trapp m/eiketrinn og glassrekkverk opp til andre etasje.

Kjøkken innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv, som har varmekabler. Lys kjøkkeninnredning med fliser over benkeplaten. Dette har integrerte oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og microbølgeovn. Videre har kjøkkenet downlights i tak.

Delikat baderom innredet med fliser på gulv, som har varmekabler. Dette inneholder stor seksjon med dobbel servant, vegghengt toalett, dusjkabinett og innfelt badekar, hvor det også er fliser på vegg. Videre har baderommet downlights i tak.

Hovedsoverom innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv, samt garderobeskap.

Soverom, som i dag benyttes som tv-stue. Også denne er innredet med lys en-stavs eikeparkett på gulv.

Vaskerom med direkte adkomst fra garasje. Dette er innredet med fliser på gulv, som har varmekabler, samt vaskeromsinnredning.

Gang innredet med fliser på gulv, som har varmekabler, samt downlights i tak.

Andre etasje:
Loftstue innredet med lys pergolaminat på gulv. Loftstuen har glassrekkverk ned mot stue. Deler av loftstuen brukes i dag som kontor.

Baderom innredet med fliser på gulv, som har varmekabler. Dette inneholder servant, toalett, dusjnisje, og har downlights i tak.

To romslige soverom innredet med lys pergolaminat på gulv. Disse har god plass til både seng, garderobeskap og sofa.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde i Skåredalen.

Tenk deg å kunne bo like i sentrum av byens flotte tur- og rekreasjonsområder. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet, og her kan man til og med gå på skøyter om vinteren.

Barnevennlig område med trygg skoleveg til Skåredalen barne- og ungdomskole. Videre er det kort avstand til blant annet Steinsfjellet barnehage og Espira barnehage.

Avstanden til Raglamyr er kort. Her finner man nesten alt, hvertfall noe for en hver smak. Her kan man nyte en bedre lunsj, finne antrekket til lørdagskvelden, eller like gjerne storhandle inn til uken som kommer. Dagligvarehandelen gjøres eksempelvis på Kiwi like nedenfor, eller Spar som heller ikke er langt unna.

+- Omkostninger

115 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
125 452,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Parkering i garasje, samt god parkering i eget gårdsrom.

+- Adkomst

Fra Skjoldavegen i Skåredalen: Ta inn veien mot Steinsfjellet og følg denne et stykke oppover. Sving til høyre i Blokkebærvegen og fortsett rett frem. Boligen ligger på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk. Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på begge baderom, samt gang, stue, kjøkken og vaskerom i første etasje.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem