Haugesund - Sentralt -Tiltalende leilighet i 1. etasje – Sydvendt terrasse – Garasjeplass – Heis

+- Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:

Gang, vaskerom/bod med skyvedørsløsning i fra bad, 2 soverom , baderom m/wc/vask/dusj, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

Medfølgende garasjeplass og sportsbod kjeller.

+- Standard

Lys og trivelig leilighet, med sentral beliggenhet. Veldig praktisk planløsning og gjennomgående god standard. I denne leiligheten er det gjort mange oppgraderinger utover normal leveranse. Boligen er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, vegger i lyse og lette farger. Leiligheten ligger i 1. etasje og har trappefri adkomst. Det er heis til garasjeplass og bod i kjeller.

Stue og kjøkken i åpen løsning, som er innredet med enstavs eikeparkett på gulv. Her er store vindusflater som gir mye naturlig lys. Utgang til stor terrasse på bakkeplan med gode solforhold. Grå kjøkkeninnredning med integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Rikelig med skap- og benkeplass. Det er downlights i tak og under overskap. I vinduene er det montert tidsriktige plisségardiner.

Fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjnisje. Videre har baderommet downlights i tak. Veldig fin kombinasjon av fliser med blandt annet marmor på gulv i dusj.

Fra badet er det laget praktiske skyvedører mot vaskerom/bod. Her er det plass til vaskemaskin, tørketrommel samt varmtvannsbereder. Sentralen for det integrerte høytalesystemet i leiligheten er også plassert her.

To romslige soverom der det ene har stor skyvedørsgarderobe.

Gang/entré med god plass til yttertøy og sko. Fliser og varmekabler på gulv. Dørcallinganlegg tilkoblet felles hovedinngang.

I leiligheten er det integrert høytalere fra Bower & Wilkins i flere rom. Du kan nyte god lyd fra både hovedsoverommet, badet og stuen.

Leiligheten har energivennlig balansert ventilasjonsanlegg.

+- Beliggenhet

Fra Grindesvingen 4 kan man gå til det aller meste – Du slipper å være avhengig av bil. Bare det i seg selv er en god investering.

Beliggenheten er svært komfortabel. Her bor du tilbaketrukket i et rolig boligområde. Samtidig har du sentrum kun ca. 10 minutters spasertur unna, og med sykkel tar det bare 3-4 minutter! Her er gode shoppingsmuligheter – enten du vil ta turen til Markedet kjøpesenter eller besøke en av butikkene i den koselige gågata.

I sentrum finner du i tillegg et bredt utvalg av restauranter og kafeer, samt underholdning og kulturtilbud. På den solrike kaien kan du nyte et glass vin, en bedre middag, eller danse natten igjennom på en av utestedene.

Fra Grindesvingen 4 er det i tillegg kort vei til byens flotte rekreasjons- og friluftsområder, som Steinsfjellet og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Et nettverk av stier og turveier gir byens innbyggere fantastiske muligheter til å oppleve den flotte naturen. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet.

Er du FKH-supporter? Flotte Haugesund Stadion ligger like over veien!

I Grindesvingen 4 ligger alt til rette for et komfortabelt liv. Velkommen skal du være!

+- Omkostninger

62 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
6 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
70 002,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til blokkbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke C og oppvarmingskarakter RØD

+- Parkering

Det er egen garasjeplass til leiligheten, samt bod i felles anlegg.

+- Adkomst

Leilighetbygget ligger sør-øst for Haugesund stadion.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på bad og gang. Luft til luft varmepumpe i stuen.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem