Haugesund - PorshaugSjelden mulighet! Utsiktstomt i veletablert og populært boligområde

+- Standard

Er du på utkikk etter boligtomt i et trivelig, veletablert og meget attraktivt område sentralt i Haugesund? Da bør du ta en nærmere titt på denne tomta. Fra Porshaug er det kort vei til det meste, noe som gjør hverdagen litt enklere. Dette gjør området etterspurt og populært, særlig for barnefamilier. Med denne tomta følger en sjelden mulighet til å kunne utforme noe nytt og eget, i helt riktige omgivelser.

+- Beliggenhet

Flott beliggenhet på Porshaugen like ved Rossabø skole. Området er et populært boligområde sør i byen. Få minutters kjøring med bil inn til alle fasilitetene i Haugesund sentrum eller handelsområde Raglamyr hvor du blant annet finner Amandasenteret, Coop Obs Storhandel og Bygg, XXL, Lefdal, Bohus, Biltema, Jysk m.m. Kort vei til skole og barnehage, samt flotte turområder i Djupadalen.

+- Omkostninger

54 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
65 202,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Selve eiendommen er regulert til «frittliggende småhusbebyggelse».

Vesentlig utdrag fra de gjeldende reg.bestemmelsene:
«Hvor intet annet er vist i planen skal boligtomtene bebygges med frittstående eneboliger i 1 etasje, uten innredning av loft, og med grunnflate inntil 1/6 av tomtens nettoareal. Hvor terrenget tilsier det kan beboelse i underetasje tillates.»

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Adkomst

Fra Karmsundgata:
Sving inn på Storasundgata og fortsett mot høyre i Spannavegen. Ta til venstre i Lyngvegen og etter hvert til venstre inn i Einervegen. Tomta ligger da på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem