HaukeliRepresentativt bygg med flere bruksområder- Ypperlig for større firma som firmahytte eller konferansebygg

+- Innhold

Med unik beliggenhet på Botn på Vågslid har vi nå for salg et meget stort og totalrenovert bygg som passer ypperlig for større firma som er på jakt etter firmahytte eller et samlingssted for konferanser m.m

Eiendommen har en strategisk plassering mellom Bergen og Oslo og er unik i dette området da det ikke finnes tilsvarende eiendom for salg med samme bruksmuligheter.

Se for øvrig beskrivelse av beliggenhet.

Eiendommen er nylig renovert for betydelige beløp og fremstår idag som 100 % klart til bruk med topp fasiliteter og høy standard

Bygget inneholder:

Hovedplan ( 1.etg.):

Hovedinngang med 2 entredører inn til Hall som fører inn i 2 ulike fløyer. Den ene fløyen fører inn til følgende rom:

– Annretningskjøkken fullt utstyrt og klart til bruk for buffetservering
– Stort wc anlegg med flere wc for både herre og dame.
– Stor matsal med rikelig med plass
– Tv- stue med egen bar
– Gang med inngang til bøttekott m.m
– Storkjøkken med alle fasiliteter
– 2 kjølerom og 1 fryserom
– Bi-inngang og teknisk rom

Romfløy med adkomst via Tv- stue og bar:

Romfløyen har gang med inngang til 14 rom med egne bad fordelt på begge sider av gangen. Rommene har topp standard og det finnes både enkle og doble rom. Alle med eget bad

Konferansefløy i andre del av 1. etg:

– Vinkelgang
– Stor flott peisestue med stor peis og god sitteplass
– Ventilasjonsrom
– 2 separate Wc rom med flere toaletter og vasker.
– Stort konferanserom som holder topp standard. rommet kan deles med plassbygde skillevegger og lys er avdelt slik at man her kan kjøre 2 store rom samtidig ved behov.

Byggets 2. etg består også av 2 fløyer:

Over de 14 rommene som er beskrevet på første plan finnes nye 14 rom med samme løsning. Dermed har man 28 rom samlet i samme fløy fordelt og 2 plan.
Denne fløyen har også en midtfløy som inneholder:

– Kjøkken, 2 lagerrom, bad, bod og trappegang

Den andre fløyen som er over konferansefløyen inneholder 3 meget flotte leiligheter som holder en meget høy standard.

Innhold:

– Felles trappegang opp til felles gang

– Leilighet 1: Areal ca : 82 kvm – Stor åpen hall, 2 soverom, bad, bod samt stue med kjøkken i åpen løsning. Denne leiligheten har utgang til balkong

– Leilighet 2: Areal ca 82 kvm – Stor åpen hall, 2 soverom, bad, bod samt stue med kjøkken i åpen løsning

– Leilighet 3: Areal ca 44 kvm – Stort allrom med gang, stue og kjøkken i åpen løsning. Dør inn til eget bad samt eget soverom

Leiligheten er helt avdelte fra hotellromfløyen og passer ypperlig til permanent vertskap/ ansatte eller som Suiter basert på utleie/ bruk av familier/ direktører eller lignende.

+- Standard

Bygget har vært gjennom en omfattende og kostbar renovering i perioden 2006-2007. Hele bygget bærer preg av å være i meget god stand og er slik det står i dag klart til å tas i bruk umiddelbart. Alt av inventar og utstyr er i bygget og ny eier kan om ønskelig kjøpe inventar og løsøre ved overtakelse slik at bygget kan tas i bruk umiddelbart.

Hele bygningsmassen er påkostet store summer som ligger langt over estimert prisantydning på eiendommen.

For riktig inntrykk må bygget besiktiges!

For fyldigere beskrivelse av tilstand og standard henvises det også til vedlagt boligsalgsrapport som er datert 26.03.2010

Bygningsmassen holder en høy teknisk standard og er i god stand:

– Inngangsfløy:

Her er gulv belagt med solid bruddskifer som har varmekabler. Taket er systemhimling med innfelte dowvlights med dimmer.
– Wc rom holder høy standard med fliser og wc båser av nyere dato. Sanitæranlegg er av nyere dato
– Flott peisestue med solid bygget natursteinspeis. Rommet har forøvrig rikelig med downlights infelt i systemhimling.
– Konferansesalen er rikt utstyrt med belysning, videokanon, lerret m.m Plassbygde skillevegger m.m. Vegger her er kledd med solid Østedalspanel. Gulvet er kledd med heltre eikeparkett som er limt til betonggulv. Rommet har med sine solide materialvalg en meget flott akustikk.

Fløy for matsal, kjøkken, bar og hotellrom:

Denne delen holder høy standard med flott anretningskjøkken som er plassbygget og håndlaget i solid utførelse. Flotte skapløsning med både glasskap og tette skap samt skuffer m.m. Solid benkeplate og god plass til både frokost og middagsbuffet. Nedfelte varmebeholdere samt annet nødvendig utstyr.

– Wc rom i denne fløyen er renovert og holder samme høye standard på overflater og sanitærutstyr.

Matsal har rikelig med bordplass. Også her er det rikelig med belysning og videokanon m.m

– Storkjøkken med ny og moderne innredning. Blant annet er det steamer, convectionovn, ny stor ventilator samt ny gasskoker m.m

Alle rom er renoverte med nyere flisebelagte baderom samt vegger og gulv i solid kvalitet. Rommene er teppebelagte med solide slitesterke tepper.

– Nytt teknisk anlegg i hele bygget med tilhørende ventilasjonssystmer
– Nytt elektrisk anlegg
– Rør i rør system i store deler av nybygg/ renoverte deler.

Leilgihetene i konferansefløyen holder meget høy standard:

Vegger er hovedsaklig panelte og kjøkken og baderomsmøbler er kostbare og bygget i gammel stil. Alle kjøkken har integrerte hvitevarer fra MIELE. Alle baderom har fliser på gulv med varmekabler.
Særdeles flotte og representative leiligheter som må sees for riktig inntrykk.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Botn / Vågslid ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Botn ligger idyllisk til ca. 830m. over havet. Her har man et ypperlig utgangspunkt til et løypenett som gir fantastiske turopplevelser både på sommer og vinterstid.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Haukeli Skisenter ligger ca. 5-6 km. fra med sine 6 heiser og barneskitrekk, laveste høyde 1150 moh. Høyeste punkt ca. 1455 moh. 8 km nedfarter med varierende vanskelighetsgrad. Senteret har ski og brettutleie, ny flott varmestue og kafeteria. Det er av høy kvalitet.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Haukelitun går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslidtunet er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for å oppsøke matbutikk, sportsbutikk eller lignende så finnes dette kun få minutter fra med bil. Det også kort kjøreavstand til Hovden som har både badeland samt et unikt skisenter med mange traseer samt både stolheiser og vanlig T- trekk.

+- Omkostninger

Dokavgift til Staten: 2,5% av kjøpesum
Tingl.gebyr skjøte: kr. 1.548,-
Tingl.gebyr panterettsdok kr. 1.935,-

Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til Næring / Fritid. Kopi av målebrev/ situasjonskart, reguleringsbestemmelser kan sees hos megler. Vi oppfordrer interesenter å gjøre seg kjent med disse

+- Parkering

Stor og god parkeringsplass foran hovedinngang. Parkeringsplassen brøytes etter avtale

+- Adkomst

Vegforbindelsen E134 øst og vestover er av god standard og under stadig utbedring. Gode bussforbindelser med de største byer og tettsteder på øst og vestsiden.

Avstander i km.: ¬

– Vågslid – Skien Ca 185km.
– Vågslid – Haugesund Ca 185 km.
– Vågslid-Stavanger Ca 245km –
– Vågslid – Bergen Ca 245km.
– Vågslid- Oslo: Ca 285 km
– Skitrekk Ca 5- 6 km.
– Dagligvare/ Sport Ca 10 km.
– Apotek 10 km.
– Bensinstasjon 10 km.

+- Overtakelse

Overtagelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt vedfyring

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem