• Moderne rekkehus over 4 plan i populært, barnevennlig område – 5 soverom – 2 bad – Carport – Meglerhuset Rele

Haugesund - Skåredalen -Moderne rekkehus over 4 plan i populært, barnevennlig område – 5 soverom – 2 bad – Carport

+- Innhold

Rekkehus oppført over 4 plan, som inneholder:

Underetasje: Gang, hobbyrom, 2 soverom og 2 boder.

1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad og trapperom.

2. etasje: Bad, trapperom og 3 soverom.

Loft: Hobbyrom og trapperom.

Det er oppført carport i tilknytning inngangsparti.

+- Standard

Lekkert og innholdsrikt rekkehus – Ideell familiebolig! 3 etasjer, innredet loft og en funksjonell planløsning gir masse boltreplass og muligheten til å trekke seg tilbake. Soverommene er fordelt i hhv 2. etasje og underetasje, noe de eldre barna i familien vil sette pris på. 2 baderom er et must for de fleste familier! Boligen har moderne løsninger, som blant annet fjernvarme. Enkel parkering i carport rett utenfor inngangsdøra. Her er også bod og stor terrasse.

Adkomst via 1. etasje. Entré med plass til yttertøy og sko. Inngang til romslig bad med dusjkabinett, vegghengt klosett, servant med skap og opplegg for vaskemaskin. Etasjen inneholder videre et trivelig, sosialt allrom med stue/spisestue og åpen kjøkkenløsning. Utgang til balkong. Tidsriktig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. God plass til både sofa og spisegruppe.

I 2. etasje finner vi luftig foreldresoverom med utgang til balkong, samt ytterligere 2 gode soverom. Alle er utstyrt med garderobeskap. Helfliset bad/vaskerom innredet med klosett, servant med skap samt dusjhjørne. Ellers trappegang.

Underetasjen er innredet med 2 gode soverom og godt med lagringsplass i 2 boder. Utgang til hage fra det ene soverommet. I tillegg; treningsrom/walk-in-closet.

Stort, innredet loftsrom med skråtak som f. eks kan benyttes som ungdomsavdeling eller lagringsplass. Takhøyde høyeste punkt: 2,5 meter.

+- Beliggenhet

Super beliggenhet i veletablert, barnevennlig boligområde i Skåredalen – Kjent for sitt gode og behagelige bomiljø. Nærhet til flotte turmuligheter i Djupadalen og byheiene. Kort vei til nærbutikk, skole og barnehage, og kun en rask kjøretur unna handelsområdet Raglamyr, samt Haugesund sentrum.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Det er ikke foretatt energimerking.

+- Parkering

Det er oppført carport ved inngangspartiet.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Følg Skjoldavegen østover til Skåredalen. Hold til høyre i rundkjøringen etter Kiwi. Ta til venstre i neste rundkjøring og deretter til høyre i neste rundkjøring. Sving inn på Lars Skjolds gate ved Sparbutikken. Fortsett rett frem. Boligen ligger på høyre hånd der veien svinger mot venstre.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og fjernvarme med varme i gulv i 1. etasje og bad i 2. etasje. Dert er lagt opp rør i underetasjen, men de er ikke tilkoblet.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem